Първоначално изпратено от mitak123
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от inokentiiкак е оптимизма момчета и девойки
готови ли сте вече да си наредите офертите, за да ви изсипят после
нищо няма да казвам, защото вчера твърдяха тука, че повечето инвеститори и ИП вземат решенията си на базата на форума
ще си мълча и ще гледам сеира в близките дни и Фибоначито...
И
ей, инвеститорите...............вие си знаете
вчера ти казах, че има хора дори и брокери, които вземат решения на база написано във форума, а не че повечето решения се вземат от тук - пейстнах ти и статия, която не съм писъл аз - казах ти още вчера - дрънчиш та дрънка!
не, вчера ти каза, че в съда е доказано, че ИП вземат решения на базата на форуми. а такова кардинално твъдение в съдебното решение няма!
твоето си е злоупотреба с финансовата системат
и е подсъдно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiкак е оптимизма момчета и девойки
готови ли сте вече да си наредите офертите, за да ви изсипят после
нищо няма да казвам, защото вчера твърдяха тука, че повечето инвеститори и ИП вземат решенията си на базата на форума
ще си мълча и ще гледам сеира в близките дни и Фибоначито...
И
ей, инвеститорите...............вие си знаете
вчера ти казах, че има хора дори и брокери, които вземат решения на база написано във форума, а не че повечето решения се вземат от тук - пейстнах ти и статия, която не съм писъл аз - казах ти още вчера - дрънчиш та дрънка!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Здравейте лузъри аз възкръснах и съм по-велик от всякога.
Имам предложение към всички лузъри на БФБ. Основавам теолого-икономическо сдружение за начинаещи, а и по-опитни лузъри под името Национално движение ПРАСЧП - Печалби Реинвестиции Активи С Чичо ви Прас. Таксата за участие е 20% от стойността на портфейла, но по-добре двайсет и парите ви са хеджирани от свинчекола на БФБ, отколкото всеки ден -5% нали?!?.
Паметна дата за сдружението с идеална цел ще бъде слогънът: REMEMBER DECEMBER 25, като на този ден ще си спомняме за всички мародерства сполетели събратята ми, а също така ще отдаваме почит на фаталните дати от калейдоскопа на Jay.
Коментар
-
като гледам какви бикове идат от Азия
www.finance.yahoo.com"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
Коментар