IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak123
    Първоначално изпратено от PLP
    С това темпо Софикс до края на деня ще стане 1600.
    дано дано дано.
    Още само някакви си 4% или около 60 пункта до 1600.Много е важно за обръщане да има голям импулс.

Коментар

• inokentii sto ne spresh da spamish be?

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        Първоначално изпратено от inokentii
        как е оптимизма момчета и девойки
        готови ли сте вече да си наредите офертите, за да ви изсипят после

нищо няма да казвам, защото вчера твърдяха тука, че повечето инвеститори и ИП вземат решенията си на базата на форума

ще си мълча и ще гледам сеира в близките дни и Фибоначито...

И

ей, инвеститорите...............вие си знаете
        eй смешник - вчера ме плашеше със съд - сега ми изопачаваш думите - нещактник!

вчера ти казах, че има хора дори и брокери, които вземат решения на база написано във форума, а не че повечето решения се вземат от тук - пейстнах ти и статия, която не съм писъл аз - казах ти още вчера - дрънчиш та дрънка!

не, вчера ти каза, че в съда е доказано, че ИП вземат решения на базата на форуми. а такова кардинално твъдение в съдебното решение няма!
        твоето си е злоупотреба с финансовата системат
        и е подсъдно!

Коментар

• Ne sme zapochnali oste 5-tata vulna, a tq ste donese dovolno profitche ....

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
            как е оптимистите, трупате ли оферти купува

трупайте, трупайте

хруп, хруп
            да не изтървеш тренда

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
              как е оптимизма момчета и девойки
              готови ли сте вече да си наредите офертите, за да ви изсипят после

нищо няма да казвам, защото вчера твърдяха тука, че повечето инвеститори и ИП вземат решенията си на базата на форума

ще си мълча и ще гледам сеира в близките дни и Фибоначито...

И

ей, инвеститорите...............вие си знаете
              eй смешник - вчера ме плашеше със съд - сега ми изопачаваш думите - нещактник!

вчера ти казах, че има хора дори и брокери, които вземат решения на база написано във форума, а не че повечето решения се вземат от тук - пейстнах ти и статия, която не съм писъл аз - казах ти още вчера - дрънчиш та дрънка!
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• как е оптимистите, трупате ли оферти купува

трупайте, трупайте

хруп, хруп

Коментар

• ще пробием всички нива на съпротива......

Коментар

• Грухчо бе, той Джей говори за 24 за вероятно дъно 1200-1300, но си прав, че на 25 ще има доволство хе хе

Коментар

• Прасчо, бегай в некоя свинска тема.

Коментар

• Здравейте лузъри аз възкръснах и съм по-велик от всякога.

Имам предложение към всички лузъри на БФБ. Основавам теолого-икономическо сдружение за начинаещи, а и по-опитни лузъри под името Национално движение ПРАСЧП - Печалби Реинвестиции Активи С Чичо ви Прас. Таксата за участие е 20% от стойността на портфейла, но по-добре двайсет и парите ви са хеджирани от свинчекола на БФБ, отколкото всеки ден -5% нали?!?.

Паметна дата за сдружението с идеална цел ще бъде слогънът: REMEMBER DECEMBER 25, като на този ден ще си спомняме за всички мародерства сполетели събратята ми, а също така ще отдаваме почит на фаталните дати от калейдоскопа на Jay.

Коментар

• Импе това по мечките ли е?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• А така императоре!

Нека СИЛАТА да бъде с нас!!!

А пък ако и power-а (демек тока) на Булбанк спре, направо сме цъфнали и вързали!

Коментар

• Powe-e-e-er !!!!

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• като гледам какви бикове идат от Азия
                                www.finance.yahoo.com
                                "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Working...
                                X