Първоначално изпратено от zlata lamia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Otchetite, otchetite, otchetite ..... Ne biva da podcenqvate corporativnite rezultati na kompaniite. Imenno te pokazvat do kakva stepen problemite v US i zabavqneto na Evropeikata ikonomika vliqqt prqko na parichnite potoci na BG firmite. Korelaciq ima, no na psihologichesko nivo .....
Ako i Q1 2008 sa dobri rezultatite ste minem 2000 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от ravnovesieЧестно казано и аз си мисля че след час два ще започнат разпродажби
имам чувството, а и техническия анализ вчера ми показа, че сме в две вълни от различен порядък надолу. Сега може да връщаме първата, ама другата остава.
но вече процентите вероятност са толко близки, че честно казано работя само на интуиция
Коментар
-
Като се погледне SOFIX на годишна, очевидно вчера е ударило supporta от Януари 2007 на нива 1430-1440, като нивото се оказа доста стабилно. Затова е нормална корекцията нагоре днес, като обаче вероятността за втори тест на този support е много голяма. Както и да се гледа най-вероятно ще има втори опит до дни или часове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от ravnovesieЧестно казано и аз си мисля че след час два ще започнат разпродажби
имам чувството, а и техническия анализ вчера ми показа, че сме в две вълни от различен порядък надолу. Сега може да връщаме първата, ама другата остава.
но вече процентите вероятност са толко близки, че честно казано работя само на интуиция
razbra li sega Bobi dali ima nujda ot TA ?
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ravnovesieЧестно казано и аз си мисля че след час два ще започнат разпродажби
Коментар
Коментар