IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    Oптимистите,айде купувайте,бре-пьлно е с "промоции",СОФИКС 5000 ДО 5 ДНИ ХА-ХА-ХА!
    inokentii ти какво не купуваш ли да не изтървеш влака

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от BGold
      ОБРЪЩА ПАК НАДОЛУУУУУУУ
      това възбужда ли те ?
      :P
      КЕФИ МЕ. ЩО?

Коментар

• Oптимистите,айде купувайте,бре-пьлно е с "промоции",СОФИКС 5000 ДО 5 ДНИ ХА-ХА-ХА!

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
          ОБРЪЩА ПАК НАДОЛУУУУУУУ
          това възбужда ли те ?
          :P
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днес е ден за избистряне на главите.
            И за хумористични изказвания от страна на inokentii и неговите идоли.

Коментар

• Otchetite, otchetite, otchetite ..... Ne biva da podcenqvate corporativnite rezultati na kompaniite. Imenno te pokazvat do kakva stepen problemite v US i zabavqneto na Evropeikata ikonomika vliqqt prqko na parichnite potoci na BG firmite. Korelaciq ima, no na psihologichesko nivo .....

Ako i Q1 2008 sa dobri rezultatite ste minem 2000 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                Първоначално изпратено от ravnovesie
                Честно казано и аз си мисля че след час два ще започнат разпродажби
                в интерес на истината и аз продадох две от нещата, които купих вчера и заформих 2500 левчета печалба.....дано не съм сгрешил де

имам чувството, а и техническия анализ вчера ми показа, че сме в две вълни от различен порядък надолу. Сега може да връщаме първата, ама другата остава.

но вече процентите вероятност са толко близки, че честно казано работя само на интуиция
                И те така.

Коментар

• ОБРЪЩА ПАК НАДОЛУУУУУУУ

Коментар

• Като се погледне SOFIX на годишна, очевидно вчера е ударило supporta от Януари 2007 на нива 1430-1440, като нивото се оказа доста стабилно. Затова е нормална корекцията нагоре днес, като обаче вероятността за втори тест на този support е много голяма. Както и да се гледа най-вероятно ще има втори опит до дни или часове.

Коментар

• Fundamentalniqt i Tehnicheskiqt analiz vurvqt raka za raka ednoto ne moze bez drugoto, za da optimizirash performance ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                        Първоначално изпратено от ravnovesie
                        в интерес на истината и аз продадох две от нещата, които купих вчера и заформих 2500 левчета печалба.....дано не съм сгрешил де

имам чувството, а и техническия анализ вчера ми показа, че сме в две вълни от различен порядък надолу. Сега може да връщаме първата, ама другата остава.

но вече процентите вероятност са толко близки, че честно казано работя само на интуиция

razbra li sega Bobi dali ima nujda ot TA ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie

Коментар

• ravnovesie=inokentii

Коментар

• Честно казано и аз си мисля че след час два ще започнат разпродажби

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                                как е оптимистите, трупате ли оферти купува

трупайте, трупайте

хруп, хруп
                                Не мислите ли че е време да се спре да се отговаря на пубертетските постове на инокенти?

Коментар

Working...
                                X