Първоначално изпратено от zaho
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от B.GrahamРазкрихме те като мазохист щом искаш да се мъчиш повече.
Е, аз ще се мъча, докато почнат късите...другия месец! После кеф!
Но верно май агресивно ви ограмотявам, щом предизвиквам истерията на разни невъзпитани хора по-долу.
Ок, обещавам вече внимателно да ви споделям нещата!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от Hakkinen
Истината е, че сбърка с Фибоначи-то. Признай си го и това ще бъде първото ти смислено мнение за днес!!!
гледай сега:
какво щеше да стане, ако днес бяхме на -13%?
нещата щяха да свършат по-бързо, а сега ще се мъчим повече
та това е проблема, не че съм сгрешил.
а сега ни очаква по-лошото. Понеже почнахме пак нагоре, то ще паднем доста под -13% от вчерашното ниво
Айде със здраве..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamРазкрихме те като мазохист щом искаш да се мъчиш повече.
Е, аз ще се мъча, докато почнат късите...другия месец! После кеф!
Но верно май агресивно ви ограмотявам, щом предизвиквам истерията на разни невъзпитани хора по-долу.
Ок, обещавам вече внимателно да ви споделям нещата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen
Истината е, че сбърка с Фибоначи-то. Признай си го и това ще бъде първото ти смислено мнение за днес!!!
гледай сега:
какво щеше да стане, ако днес бяхме на -13%?
нещата щяха да свършат по-бързо, а сега ще се мъчим повече
та това е проблема, не че съм сгрешил.
а сега ни очаква по-лошото. Понеже почнахме пак нагоре, то ще паднем доста под -13% от вчерашното ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от HakkinenДа ни е честита първата ЗЕЛЕНА сесия за 2008-а
3/4 от сесията пада борсата, ама накрая кеф, че цвят един бил зелен?!?!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар