Моля Ви да не обръщате внимание на inokentii и да не отговаряте на глупостите му. Това е тема за оптимизъм на БФБ. Нека да пълни със спам другите теми. За повечето от нас е интересно да следим смислените изказвания в тази тема, а не да прескачаме страници с глупости. Благодаря!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Видяхте ли най-масовия вестник Труд, днес с каква първа станаица беше: "Борсов трус" с огромни букви, и се пише за страшни работи, чак им забравих епитетите - това е сигурен сигнал, за достигнато тотално дъно вчера на 16.01.2008 г. Същото беше и началото на март 2007 г., когато 24 часа излесе със заглавие "Срив на борсата".
Щом тези вестници, в едни такива моменти са стигнали да занимават обществото на първа страница с тези теми, значи емоциите тогава са стигнали краен предел ), откоето следва обръщане )
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Боримечкататака като хвърлям един бърз поглед из форума се убеждавам, че най-доброто решение е да се игнорират всички фактс, инокентий, ник и прочие черногледци ...
като не ги кефи борсата да инвестират в депозити и ДЦК ако изобщо има какво да инвестират ...
затова аз отсега им давам един тотален IGNORE!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от ATILAinokentii, Малоумнико, пак ще ти го кажа! Не е необходимо всяко второ мнение, във всяка тема да бъде твое! Разбрахме позицията ти! Почини си малко!
Но преди това споедели: Какъв хонорар вземаш? На мение по петаче или се оценява по глупост и твърдоглавие?
Ако ти е добра тарифата, могат и други да се включат - да съберат за баничка или жрица от околовръстното...
Конкретното ми мнение е ампутирано от позитивни чувства...
ЗА ПЕСИМИСТИТЕ ИМА ОТДЕЛНА ТЕмА В ФОРУМА
ТУКА СА ХОРА ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕНИ ИМАЩИ АКЦИИ И ИМАЩИ ЖЕЛАНУЕТО ТЕ ДА СЕ ПОКАЧВАТ
ЗА ПЕСИМИСТИТЕ БЕЗ ПОРТОФЕиЛ ИМА ТЕМА ПОГРМ НА БФБ И ТЕМ ПОДОБНИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкататака като хвърлям един бърз поглед из форума се убеждавам, че най-доброто решение е да се игнорират всички фактс, инокентий, ник и прочие черногледци ...
като не ги кефи борсата да инвестират в депозити и ДЦК ако изобщо има какво да инвестират ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от ATILAinokentii, Малоумнико, пак ще ти го кажа! Не е необходимо всяко второ мнение, във всяка тема да бъде твое! Разбрахме позицията ти! Почини си малко!
Но преди това споедели: Какъв хонорар вземаш? На мение по петаче или се оценява по глупост и твърдоглавие?
Ако ти е добра тарифата, могат и други да се включат - да съберат за баничка или жрица от околовръстното...
Коментар
-
така като хвърлям един бърз поглед из форума се убеждавам, че най-доброто решение е да се игнорират всички фактс, инокентий, ник и прочие черногледци ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAinokentii, Малоумнико, пак ще ти го кажа! Не е необходимо всяко второ мнение, във всяка тема да бъде твое! Разбрахме позицията ти! Почини си малко!
Коментар
-
inokentii, Малоумнико, пак ще ти го кажа! Не е необходимо всяко второ мнение, във всяка тема да бъде твое! Разбрахме позицията ти! Почини си малко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak123Първоначално изпратено от inokentiitakeiteasy
гледай сега Америка:
Dow 12,353.33 -112.83 -0.91%
Nasdaq 2,384.37 -10.22 -0.43%
S&P 500 1,358.33 -14.87 -1.08%
10 Yr Bond(%) 3.6670% -0.0450
Виждаш ли, че всички индекси са на червено, а са на червено и 10-годишните облигации.
Това (казват) е признак за регресия, така че чужденците на борста наша, ще бягат. А има още десетки милиони на уплашени чуждени в България, които се готвят да излязат според моите наблюдения.
Те трябва да излязат. Как мислиш ще се отрази това на борсата
така процента на чуждестранните е още по-голям
Коментар
-
Аз мисля, че който е решил да породава е излязъл, да е жив и здрав,
но ние сега почваме да градим 5-та импулсна , така че .........
излезлите отново ще кацнат на................. :-)))))
Знам само, че ПФ-ве ще напълнят евтино и ще реализират
прилична доходност за 2008г, а който е продал жив и здрав! :-)))))))))))
Коментар
Коментар