IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля Ви да не обръщате внимание на inokentii и да не отговаряте на глупостите му. Това е тема за оптимизъм на БФБ. Нека да пълни със спам другите теми. За повечето от нас е интересно да следим смислените изказвания в тази тема, а не да прескачаме страници с глупости. Благодаря!

Коментар

• Точно така Инвесторе.
      И аз смятам, че от утре позитивизмът ще се засилва все повече и повече.
      Даже съм убеден в това, което мисля.

Коментар

• Видяхте ли най-масовия вестник Труд, днес с каква първа станаица беше: "Борсов трус" с огромни букви, и се пише за страшни работи, чак им забравих епитетите - това е сигурен сигнал, за достигнато тотално дъно вчера на 16.01.2008 г. Същото беше и началото на март 2007 г., когато 24 часа излесе със заглавие "Срив на борсата".

Щом тези вестници, в едни такива моменти са стигнали да занимават обществото на първа страница с тези теми, значи емоциите тогава са стигнали краен предел ), откоето следва обръщане )

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
          така като хвърлям един бърз поглед из форума се убеждавам, че най-доброто решение е да се игнорират всички фактс, инокентий, ник и прочие черногледци ...

като не ги кефи борсата да инвестират в депозити и ДЦК ако изобщо има какво да инвестират ...

затова аз отсега им давам един тотален IGNORE!
          А не е ли по-добре борсата да игнорира всички продавачи и да останат само оптимистите на пазара (или само записалите се под номер оптимисти да могат да продават). Извънредното положение да се премахне чак като софикс мине 3000 и всички продадат акциите си на чужденците и пенсионните фондове

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
            Първоначално изпратено от ATILA
            inokentii, Малоумнико, пак ще ти го кажа! Не е необходимо всяко второ мнение, във всяка тема да бъде твое! Разбрахме позицията ти! Почини си малко!

Но преди това споедели: Какъв хонорар вземаш? На мение по петаче или се оценява по глупост и твърдоглавие?

Ако ти е добра тарифата, могат и други да се включат - да съберат за баничка или жрица от околовръстното...

Конкретното ми мнение е ампутирано от позитивни чувства...
            Абе червей, на тебе кой ти плаща да лъжеш хората, че пазара ще расте, че акциите са евтини и т.н. Защо бе лъжльо долен!
            БОРСАТА ЩЕ РАСТЕ

ЗА ПЕСИМИСТИТЕ ИМА ОТДЕЛНА ТЕмА В ФОРУМА

ТУКА СА ХОРА ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕНИ ИМАЩИ АКЦИИ И ИМАЩИ ЖЕЛАНУЕТО ТЕ ДА СЕ ПОКАЧВАТ

ЗА ПЕСИМИСТИТЕ БЕЗ ПОРТОФЕиЛ ИМА ТЕМА ПОГРМ НА БФБ И ТЕМ ПОДОБНИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              така като хвърлям един бърз поглед из форума се убеждавам, че най-доброто решение е да се игнорират всички фактс, инокентий, ник и прочие черногледци ...

като не ги кефи борсата да инвестират в депозити и ДЦК ако изобщо има какво да инвестират ...

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                Първоначално изпратено от ATILA
                inokentii, Малоумнико, пак ще ти го кажа! Не е необходимо всяко второ мнение, във всяка тема да бъде твое! Разбрахме позицията ти! Почини си малко!

Но преди това споедели: Какъв хонорар вземаш? На мение по петаче или се оценява по глупост и твърдоглавие?

Ако ти е добра тарифата, могат и други да се включат - да съберат за баничка или жрица от околовръстното...

Абе червей, на тебе кой ти плаща да лъжеш хората, че пазара ще расте, че акциите са евтини и т.н. Защо бе лъжльо долен!
                Оптимизъм на БФБ !!!

Коментар

• Инокентий е прав дотолкова доколкото последните сделки се търгуваха на нива доста по ниски от средните за много от позициите.

от тази гледна точка утре би трябвало да стартираме със понижение

Коментар

• така като хвърлям един бърз поглед из форума се убеждавам, че най-доброто решение е да се игнорират всички фактс, инокентий, ник и прочие черногледци ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA

Коментар

• inokentii, Малоумнико, пак ще ти го кажа! Не е необходимо всяко второ мнение, във всяка тема да бъде твое! Разбрахме позицията ти! Почини си малко!

Коментар

• За пореден път ви казвам, че ние нямаме нищо общо с това, което се случва в Америка.
                          А и чужденците не пасат трева и също знаят, че нямаме нищо общо с чуждите проблеми.
                          Разбра ли, inokentii ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak123
                            Първоначално изпратено от inokentii
                            takeiteasy

гледай сега Америка:
                            Dow 12,353.33 -112.83 -0.91%
                            Nasdaq 2,384.37 -10.22 -0.43%
                            S&P 500 1,358.33 -14.87 -1.08%
                            10 Yr Bond(%) 3.6670% -0.0450

Виждаш ли, че всички индекси са на червено, а са на червено и 10-годишните облигации.
                            Това (казват) е признак за регресия, така че чужденците на борста наша, ще бягат. А има още десетки милиони на уплашени чуждени в България, които се готвят да излязат според моите наблюдения.
                            Те трябва да излязат. Как мислиш ще се отрази това на борсата
                            само 2% от спестяванията на българското население са на борсата
                            прав си, че и това е проблем.
                            така процента на чуждестранните е още по-голям

Коментар

• Mnogo е важно да се знае дали българските фирми ще могат да растат дори при намалено търсене в Европа. Ако го направят, (и защото са малки по отношение на външните мащаби) няма проблеми за всички инвестори.

Коментар

• Аз мисля, че който е решил да породава е излязъл, да е жив и здрав,

но ние сега почваме да градим 5-та импулсна , така че .........

излезлите отново ще кацнат на................. :-)))))

Знам само, че ПФ-ве ще напълнят евтино и ще реализират

прилична доходност за 2008г, а който е продал жив и здрав! :-)))))))))))

Коментар

Working...
                                X