Първоначално изпратено от Med.sestra
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marcyНе знам но до като 130 не спрат да продават няма да има Оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от B.GrahamИ аз това чаках.Оракулът от Ебана да каже че е време да се качваме.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от B.GrahamИ аз това чаках.Оракулът от Ебана да каже че е време да се качваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от смерчПървоначално изпратено от B.GrahamГлавния "плановик" на БФБ каза че растежа е достатъчен и почна корекцията.Сега каза че спада е приключил и следва да тръгваме нагоре.А колкото до това колко усилия са нужни ...... "No Pain,No Gain".
Точно така чудех се кога ще се обади К.К да каже стига толкова надолу и без това каза че ще подпре пазара ако падне с 20 % а вече сме повече.Само да не станало късно да го подпират.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от optimistkaв прогнози за 2008
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamГлавния "плановик" на БФБ каза че растежа е достатъчен и почна корекцията.Сега каза че спада е приключил и следва да тръгваме нагоре.А колкото до това колко усилия са нужни ...... "No Pain,No Gain".
Точно така чудех се кога ще се обади К.К да каже стига толкова надолу и без това каза че ще подпре пазара ако падне с 20 % а вече сме повече.Само да не станало късно да го подпират.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от optimistkaколеги, видяхте ли прогнозата на Jay? Какво е вашето мнение?
Коментар
Коментар