IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Med.sestra
    Първоначално изпратено от metala
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Да ни е честита първата ЗЕЛЕНА сесия за 2008-а
    ей,верно бе!днес по-лесно се диша!
    Не знаех, че си имал затруднения с дишането.......
    сестричке,какво знаеш ти за мен?и откъде?доктора ли ти каза?

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
      Не знам но до като 130 не спрат да продават няма да има Оптимизъм.
      Да бе, според мен главно те натискат вече от 2 дена. Сигурно заради сертификата на SOFIX. Мисля, че те са единствената причина за спада, а по-голямата част от останалите играчи вече са преодолели паниката. Иначе още в началото на деня щяхме да имаме срив след Американските пазари снощи.

Коментар

• вече започва да ми става лошо

чувствам се полужив дали пък това не е индикатор за край

не че е голямо геройство но до момента не съм продал (подарил) нито една акция, но усещам вече че силите ми са на привършване

Коментар

• Не знам но до като 130 не спрат да продават няма да има Оптимизъм.
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Почвайте да влизате Пазара рязко ще обърне

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
              Първоначално изпратено от B.Graham
              И аз това чаках.Оракулът от Ебана да каже че е време да се качваме.
              Все едно Ебана ги е грижа за вас...Казват "качвайте се", щото така ги устройва. Па, ако някои изгори - Ебана ги боли десния фар.
              Не си схванал иронията.Боли ме ..... за Ебана и КК и какво мислят.Аз си имам глава на раменете и затова като печеля съм доволен а като губя не псувам други за мои решения.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                Все едно Ебана ги е грижа за вас...Казват "качвайте се", щото така ги устройва. Па, ако някои изгори - Ебана ги боли десния фар.
                Нямат интерес пазара дапада още .И те губят не ти ли е ясно .

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
                  Главния "плановик" на БФБ каза че растежа е достатъчен и почна корекцията.Сега каза че спада е приключил и следва да тръгваме нагоре.А колкото до това колко усилия са нужни ...... "No Pain,No Gain".

Точно така чудех се кога ще се обади К.К да каже стига толкова надолу и без това каза че ще подпре пазара ако падне с 20 % а вече сме повече.Само да не станало късно да го подпират.
                  Ще им баде доста трудно на К.Кл и др. Страха сякаш се е вселил сред повечето инвеститори.Лично аз сам оптимист !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Първоначално изпратено от optimistka
                      в прогнози за 2008
                      ааа, това му прогнозата как ще се развие деня: скучно като търговия, инфарктно за някои

Коментар

• И аз това чаках.Оракулът от Ебана да каже че е време да се качваме.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Главния "плановик" на БФБ каза че растежа е достатъчен и почна корекцията.Сега каза че спада е приключил и следва да тръгваме нагоре.А колкото до това колко усилия са нужни ...... "No Pain,No Gain".

Точно така чудех се кога ще се обади К.К да каже стига толкова надолу и без това каза че ще подпре пазара ако падне с 20 % а вече сме повече.Само да не станало късно да го подпират.

Коментар

• в прогнози за 2008

Коментар

• hubavoto e che fondovete sa poeli izkupuvaniqta i nishto strashno ne im se e sluchilo v ponedelnik shte pochnat da kupuvat

Коментар

• Първоначално изпратено от optimistka
                                колеги, видяхте ли прогнозата на Jay? Какво е вашето мнение?
                                къде това

Коментар

Working...
                                X