IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://karoll.net/bg/?section=analyt...hnical&id=1027

24.10.2007....1882.20...
    Индексът напълно оправда очакванията ни от 09.08.2007г като оттогава станахме свидетели на бурно поскъпване, което задмина нашата първа цел от 1906 (това ниво е ключово и е показано на графиката със синя линия - то е 61.8% външна проекция на вълна (1) измерена от края на вълна (1)).
    От гледна точка на голямата картинка, поскъпването от средата на миналата година е началото на вълна III, която е вероятно да откара цените към 2725 и 5550 пункта (при тези нива вълна III ще бъде равна на 61.8% и 100% от вълна I).
    По-краткосрочно, първата ни цел от 1906 (61.8% външна проекция на вълна (1) измерена от нейния край) бе постигната и след известна консолидация, индексът очакваме да се отправи към следващата цел при 2288 (100% външна проекция на вълна (1) измерена от нейния край).
    Надолу, низходящите корекции ще са ограничени до 1630 и следва да остават далеч над 1419. От гледна точка на средносрочните перспективи пред пазара, само спад под 1419 разваля представеният бичи анализ и рискува дълбок спад към 1220 най-напред....
    Засега бичият анализ на Карол за движение към 2725 пункта май остава валиден... да видим актуализацията по-скоро ми се ще
    http://imoti.start.bg
    http://pravo.start.bg
    [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Пак червено никой не подкрепя.Гадно.

Коментар

• горкият човечец! нека му простим!

Коментар

• Първоначално изпратено от optimistka
          inokentii, защо си така злобен? да не ти идва цикълът?
          ами аз мога да те попитам същото. Защо си така злобна и така лъжеш хората, че има оптимизъм и пазара ще се оправя. Защо ги лъжеш и защо обиждаш?
          Да не ти е дошъл вече цикъла? Пий медикаменти за успокояване!

Коментар

• Първоначално изпратено от optimistka
            inokentii, защо си така злобен? да не ти идва цикълът?
            Цикълът му изобщо не си е тръгвал
            Life won't wait for you.

Коментар

• inokentii, защо си така злобен? да не ти идва цикълът?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                Все още ли има някой който си въобразява, че може да обърне борсата с едно изречение от рода на "Следва рязко обръщане", "На издържалите честито", "От тук нататък до софикс 5000". Явно това го използвате като някаква молитва, ама честно да ви кажа, като видя такова мнение и забравям да вкарвам кеш на борсата в скоро време.

Тиквите още не са разкарали, фондовете "вилнеят над бащино ми огнище", на запад е някакъв ужас - въобще всички фактори, които ме притесняват са на лице. Сега може би е разумно да се влезе с 20-30% от кеша (максимум) и да забрави, че борсата съществува за поне 2-3 години, а после всеки да си види какъв е неговият kinder surprise.

За остатъка златото не е лоша опция, жалко, че не съм от най-запознатите с това какво и как.
                Аз пък чух че в долара трябва да се инвестира 2008г

Коментар

• Значи другата седмица е удачен момент за влизане.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Абе като е толко евтино на борсата защо компаниите не си изкупуват обратно акциите, а?

Оправдават се, че била тромава процедурата за решението Абе ако бяха евтини акциите, земята щаха да изкопаят и да си счупят краката да изкупуват обратно, ама те не та не!

Така че въобще не им е евтино!

Другият вариант е компаниите да нямат кеш, което по-лошо и от това акциите им да падат!

Евтино било. Евтинйия на Женския пазар след пазарлък!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                      Давайте кеша,стига сте го стискали! "Менюто" за днес на БФБ: за закуска- нещо по-леко за преглъщане-малки 4урки, а за обяд- големия ко4ан отзад! Това е за тия,които ме обиждат! На вси4ки останали пожелавам кураж и много късмет(ще им е нужен)!
                      Добар си

Момента на консолидация е перфектен за излизане на дрбни спекулантчета преди големия срив другата седмица!

Коментар

• Все още ли има някой който си въобразява, че може да обърне борсата с едно изречение от рода на "Следва рязко обръщане", "На издържалите честито", "От тук нататък до софикс 5000". Явно това го използвате като някаква молитва, ама честно да ви кажа, като видя такова мнение и забравям да вкарвам кеш на борсата в скоро време.

Тиквите още не са разкарали, фондовете "вилнеят над бащино ми огнище", на запад е някакъв ужас - въобще всички фактори, които ме притесняват са на лице. Сега може би е разумно да се влезе с 20-30% от кеша (максимум) и да забрави, че борсата съществува за поне 2-3 години, а после всеки да си види какъв е неговият kinder surprise.

За остатъка златото не е лоша опция, жалко, че не съм от най-запознатите с това какво и как.

Коментар

• има зеленичко http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                            Първоначално изпратено от Sasheto
                            Първоначално изпратено от marcy
                            Не знам но до като 130 не спрат да продават няма да има Оптимизъм.
                            Да бе, според мен главно те натискат вече от 2 дена. Сигурно заради сертификата на SOFIX. Мисля, че те са единствената причина за спада, а по-голямата част от останалите играчи вече са преодолели паниката. Иначе още в началото на деня щяхме да имаме срив след Американските пазари снощи.
                            Направо си се местят от позиция на позиция слагат от горе и след това надолу в момента беше ALBHL следя ги мамка им.
                            а миналата година като изкупуваха здраво всички ги обичаха

Коментар

• Давайте кеша,стига сте го стискали! "Менюто" за днес на БФБ: за закуска- нещо по-леко за преглъщане-малки 4урки, а за обяд- големия ко4ан отзад! Това е за тия,които ме обиждат! На вси4ки останали пожелавам кураж и много късмет(ще им е нужен)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                                След 130, вече и 106 продават здраво, доста здраво. Явно много народ има да закрива позиции днес.
                                Нещо бъркаш. Продажбите им са нищожни, ако изключим PET, а там просто трябваше да прехвърлят пакети на Инвестбанк и затова беше цялата работа.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X