Някой ще коментира ли Договорите с Русия и тяхното отражение върху борсата ни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ElizabetЗдравейте пак,
На борсата преобладава червеният цвят,съответно и песимизмът.
Страх и паника за хората,които инвестират НЕ собствени пари.
За тях е разбираемо !
Въпроса ми е към хората инвестирали собствени средства тук.
Има ли спад до 0 лв цена на акция и то обхващаща почти цялата борса?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketElizabet, едно искам да ти кажа, няма позиция която да не излезе на печалба, стига да издържиш.
Никоя акция не става 0 лв. Нашите в края на 2008 и началотона 2009г. вероятно ще бъдат на нива далеч по-високи от сега, но ще имаш ли нерви да чакаш?Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketМного народ, дето се изсели, не иска да си признае, че сгреши. Достойните си признават.
България е голяма колкото един град на 35-50 място в света. Можем да се преустроим за 78 часа.
Много се натъжавам когато такива иначе интелигентни хора реагират първосигнално и дават едни прогнози дето ..... Ние не се състезаваме с вас, момчета, ние просто избрахме правилната позиция-да останем. Всички ще си идем от тоя свят, но аз искам под моето небе и в моята селска къща. Иначе кому съм нужен и що съм бил тук.
Заведохте най-талантливите деца - вашите да бъдат нещастни емигранти някъде щото могат да си купят още един сандвич повече, даже и това не е така. Но ги направихте дървета без корен, когато на мен ми е тежко отивам в селото на моите деди при къщата им и на гробовете им и имам силата на миналото, те каква опора имат некой кюфте/кредитна карта/ в повече ли?
Искам да си разменяме мнения, но позицията на МЕНТОР не е подходяща за хора направили стратегическа грешка като вас.
Коментар
-
не е зле малко реализъм,ама в момента на много хора им изглежда като поредната не-добра новина...глобализацията е предимно във финансовата сфера и тук ще я усетим кризата в щатите в някаква степен...но в каква ще видим..инвестициите в акции би трябвало да се гледат като средносрочни и дългосрочни с нормален дроп даун от 20-25 % , а ситуацията хич не е от нормалните...иначе движението 1950-1450 в софикс си покрива нормалното, а сега е на ръба...които не рискува не пИчели. а какъв е риска всеки сам си определя. единствения по-сериозен риск за дребните инвеститори е ако трябва в краткосрочен план да покриват репо или други кредити...дано не ни дойде в повечко реализма обаче, според мен имаме фалшив пробив на 1500 и тест на 1760 до края на месеца, а дали е така времето ще покаже. купувал съм почти всичките си позиции като краткосрочни, но дори да стана средносрочен инвеститор няма да ме притесни много. успех на всички и не плюите всеки които показва и другата реална възможност....има естествено и крайни мечки които си заслужават псуването - не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4funОчакванията са ми че 1-2 седмици ще сме в рейндж може да върнем да 1630 СОФИКС но рано или късно ще тръгнем за СОФИКС 1000 кадето ще стъпим на здрава почва и ще започне възход есента .Така че нямате много време за разтоварване преди голямото гмуркане .
Баси такива са и моите прогнози.
Коментар
-
Здравейте пак,
На борсата преобладава червеният цвят,съответно и песимизмът.
Страх и паника за хората,които инвестират НЕ собствени пари.
За тях е разбираемо !
Въпроса ми е към хората инвестирали собствени средства тук.
Има ли спад до 0 лв цена на акция и то обхващаща почти цялата борса?!?!
Коментар
-
Много народ, дето се изсели, не иска да си признае, че сгреши. Достойните си признават.
България е голяма колкото един град на 35-50 място в света. Можем да се преустроим за 78 часа.
Много се натъжавам когато такива иначе интелигентни хора реагират първосигнално и дават едни прогнози дето ..... Ние не се състезаваме с вас, момчета, ние просто избрахме правилната позиция-да останем. Всички ще си идем от тоя свят, но аз искам под моето небе и в моята селска къща. Иначе кому съм нужен и що съм бил тук.
Заведохте най-талантливите деца - вашите да бъдат нещастни емигранти някъде щото могат да си купят още един сандвич повече, даже и това не е така. Но ги направихте дървета без корен, когато на мен ми е тежко отивам в селото на моите деди при къщата им и на гробовете им и имам силата на миналото, те каква опора имат некой кюфте/кредитна карта/ в повече ли?
Искам да си разменяме мнения, но позицията на МЕНТОР не е подходяща за хора направили стратегическа грешка като вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ...AndJusticeForAllАбе хора, никой не обижда БГ, но опитайте се да гледате трезво на нещата.
Колко от таксите за петролопровода ще остават в БГ? 0 - всичко ще е гръцко.
Колко ще печели БГ от ток, ако продадат или дадат на лизинг и новите генератори? Е, няма да е 0, но ще много по-малко отколкото преди.
Колко ще спечели БГ от подарената за 35 години автомагистрала?
БГ е малка и слаба държава, при съседи гърци и руснаци бг винаги ще страда при всички значими проекти. А това, че кризата в САЩ (ако дойде, дано да не е така, но тя вече идва) ще подмине някого не е вярно. Знаеш ли колко фонда има само в Канада, които инвестират в Източна европа? Ако като се оттеглят заедно с другите?
За ликвидността в банковата система чувал ли си (в Европа).
За намелно потребителско търсене, за търговския баланс на БГ и с какво се покрива?
Бъдете реалисти, а не балонисти. Стига толкова, че работа имам, при нас деня още е далеч от края си.
Пожелавам ти чистосърдечно да се реализираш там където си (явно тук не си успял) и с каквото можеш един ден да помогнеш на страдащите, бедни, окрадени твои сънародници....:-)
Аман от такива капацитети като теб, разбиращи и предвиждащи всичко!
Коментар
-
Абе хора, никой не обижда БГ, но опитайте се да гледате трезво на нещата.
Колко от таксите за петролопровода ще остават в БГ? 0 - всичко ще е гръцко.
Колко ще печели БГ от ток, ако продадат или дадат на лизинг и новите генератори? Е, няма да е 0, но ще много по-малко отколкото преди.
Колко ще спечели БГ от подарената за 35 години автомагистрала?
БГ е малка и слаба държава, при съседи гърци и руснаци бг винаги ще страда при всички значими проекти. А това, че кризата в САЩ (ако дойде, дано да не е така, но тя вече идва) ще подмине някого не е вярно. Знаеш ли колко фонда има само в Канада, които инвестират в Източна европа? Ако като се оттеглят заедно с другите?
За ликвидността в банковата система чувал ли си (в Европа).
За намелно потребителско търсене, за търговския баланс на БГ и с какво се покрива?
Бъдете реалисти, а не балонисти. Стига толкова, че работа имам, при нас деня още е далеч от края си.
Коментар
Коментар