IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой ще коментира ли Договорите с Русия и тяхното отражение върху борсата ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Elizabet
      Здравейте пак,
      На борсата преобладава червеният цвят,съответно и песимизмът.
      Страх и паника за хората,които инвестират НЕ собствени пари.
      За тях е разбираемо !
      Въпроса ми е към хората инвестирали собствени средства тук.
      Има ли спад до 0 лв цена на акция и то обхващаща почти цялата борса?!?!
      Не няма такъв спад помисли сама защо.Какво стои зад една акция.Не искам да кажа,че не може човек да загуби доста.Желая успех и без паника!

Коментар

• Първоначално изпратено от market
        Elizabet, едно искам да ти кажа, няма позиция която да не излезе на печалба, стига да издържиш.
        Никоя акция не става 0 лв. Нашите в края на 2008 и началотона 2009г. вероятно ще бъдат на нива далеч по-високи от сега, но ще имаш ли нерви да чакаш?
        към настоящия момент дори и "обичаната" от много форумци акция на "ХИМКО"
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от market
          Много народ, дето се изсели, не иска да си признае, че сгреши. Достойните си признават.
          България е голяма колкото един град на 35-50 място в света. Можем да се преустроим за 78 часа.
          Много се натъжавам когато такива иначе интелигентни хора реагират първосигнално и дават едни прогнози дето ..... Ние не се състезаваме с вас, момчета, ние просто избрахме правилната позиция-да останем. Всички ще си идем от тоя свят, но аз искам под моето небе и в моята селска къща. Иначе кому съм нужен и що съм бил тук.
          Заведохте най-талантливите деца - вашите да бъдат нещастни емигранти някъде щото могат да си купят още един сандвич повече, даже и това не е така. Но ги направихте дървета без корен, когато на мен ми е тежко отивам в селото на моите деди при къщата им и на гробовете им и имам силата на миналото, те каква опора имат некой кюфте/кредитна карта/ в повече ли?
          Искам да си разменяме мнения, но позицията на МЕНТОР не е подходяща за хора направили стратегическа грешка като вас.
          Много истина каза, браво на такива като теб. Междудругото и аз не съм по-различен .

Коментар

• рискувах къщата колата жената и сега знаете ли какаво а, взеол съм пари на заем за да ходя на интернет клуб защото нито нямам къща нямам кола и жена я са ми кажете какво е това а

АМА СЕ НАДЯВАМ ДА СПиЧЕЛЯ

Коментар

• Elizabet, едно искам да ти кажа, няма позиция която да не излезе на печалба, стига да издържиш.
              Никоя акция не става 0 лв. Нашите в края на 2008 и началотона 2009г. вероятно ще бъдат на нива далеч по-високи от сега, но ще имаш ли нерви да чакаш?

Коментар

• не е зле малко реализъм,ама в момента на много хора им изглежда като поредната не-добра новина...глобализацията е предимно във финансовата сфера и тук ще я усетим кризата в щатите в някаква степен...но в каква ще видим..инвестициите в акции би трябвало да се гледат като средносрочни и дългосрочни с нормален дроп даун от 20-25 % , а ситуацията хич не е от нормалните...иначе движението 1950-1450 в софикс си покрива нормалното, а сега е на ръба...които не рискува не пИчели. а какъв е риска всеки сам си определя. единствения по-сериозен риск за дребните инвеститори е ако трябва в краткосрочен план да покриват репо или други кредити...дано не ни дойде в повечко реализма обаче, според мен имаме фалшив пробив на 1500 и тест на 1760 до края на месеца, а дали е така времето ще покаже. купувал съм почти всичките си позиции като краткосрочни, но дори да стана средносрочен инвеститор няма да ме притесни много. успех на всички и не плюите всеки които показва и другата реална възможност....има естествено и крайни мечки които си заслужават псуването - не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4fun
                  Очакванията са ми че 1-2 седмици ще сме в рейндж може да върнем да 1630 СОФИКС но рано или късно ще тръгнем за СОФИКС 1000 кадето ще стъпим на здрава почва и ще започне възход есента .Така че нямате много време за разтоварване преди голямото гмуркане .
                  Съгласен съм. Мога само като нива да кажа. 1-ва спирка 1330 и евентуално 2-ра спирка 1220 и край. После нагоре.[/quote]

Баси такива са и моите прогнози.

Коментар

• Здравейте пак,
                    На борсата преобладава червеният цвят,съответно и песимизмът.
                    Страх и паника за хората,които инвестират НЕ собствени пари.
                    За тях е разбираемо !
                    Въпроса ми е към хората инвестирали собствени средства тук.
                    Има ли спад до 0 лв цена на акция и то обхващаща почти цялата борса?!?!

Коментар

• Много народ, дето се изсели, не иска да си признае, че сгреши. Достойните си признават.
                      България е голяма колкото един град на 35-50 място в света. Можем да се преустроим за 78 часа.
                      Много се натъжавам когато такива иначе интелигентни хора реагират първосигнално и дават едни прогнози дето ..... Ние не се състезаваме с вас, момчета, ние просто избрахме правилната позиция-да останем. Всички ще си идем от тоя свят, но аз искам под моето небе и в моята селска къща. Иначе кому съм нужен и що съм бил тук.
                      Заведохте най-талантливите деца - вашите да бъдат нещастни емигранти някъде щото могат да си купят още един сандвич повече, даже и това не е така. Но ги направихте дървета без корен, когато на мен ми е тежко отивам в селото на моите деди при къщата им и на гробовете им и имам силата на миналото, те каква опора имат некой кюфте/кредитна карта/ в повече ли?
                      Искам да си разменяме мнения, но позицията на МЕНТОР не е подходяща за хора направили стратегическа грешка като вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от ...AndJusticeForAll
                        Абе хора, никой не обижда БГ, но опитайте се да гледате трезво на нещата.
                        Колко от таксите за петролопровода ще остават в БГ? 0 - всичко ще е гръцко.
                        Колко ще печели БГ от ток, ако продадат или дадат на лизинг и новите генератори? Е, няма да е 0, но ще много по-малко отколкото преди.
                        Колко ще спечели БГ от подарената за 35 години автомагистрала?

БГ е малка и слаба държава, при съседи гърци и руснаци бг винаги ще страда при всички значими проекти. А това, че кризата в САЩ (ако дойде, дано да не е така, но тя вече идва) ще подмине някого не е вярно. Знаеш ли колко фонда има само в Канада, които инвестират в Източна европа? Ако като се оттеглят заедно с другите?
                        За ликвидността в банковата система чувал ли си (в Европа).
                        За намелно потребителско търсене, за търговския баланс на БГ и с какво се покрива?
                        Бъдете реалисти, а не балонисти. Стига толкова, че работа имам, при нас деня още е далеч от края си.
                        Пич, ама верно върши си работата там пък ни остави тук ние да се мъчим, страдаме, да ни крадат и т.н.
                        Пожелавам ти чистосърдечно да се реализираш там където си (явно тук не си успял) и с каквото можеш един ден да помогнеш на страдащите, бедни, окрадени твои сънародници....:-)

Аман от такива капацитети като теб, разбиращи и предвиждащи всичко!

Коментар

• Канадецо, ти не обиждаш България, ти обясняваш, колко е слаба и как всичко е супер зле.
                          Да ама не!
                          Не ни засяга нито САЩ, нито Канада.
                          А за канадски фондове в България изобщо не съм чул.

Коментар

• Абе хора, никой не обижда БГ, но опитайте се да гледате трезво на нещата.
                            Колко от таксите за петролопровода ще остават в БГ? 0 - всичко ще е гръцко.
                            Колко ще печели БГ от ток, ако продадат или дадат на лизинг и новите генератори? Е, няма да е 0, но ще много по-малко отколкото преди.
                            Колко ще спечели БГ от подарената за 35 години автомагистрала?

БГ е малка и слаба държава, при съседи гърци и руснаци бг винаги ще страда при всички значими проекти. А това, че кризата в САЩ (ако дойде, дано да не е така, но тя вече идва) ще подмине някого не е вярно. Знаеш ли колко фонда има само в Канада, които инвестират в Източна европа? Ако като се оттеглят заедно с другите?
                            За ликвидността в банковата система чувал ли си (в Европа).
                            За намелно потребителско търсене, за търговския баланс на БГ и с какво се покрива?
                            Бъдете реалисти, а не балонисти. Стига толкова, че работа имам, при нас деня още е далеч от края си.

Коментар

• Брато, хайде да не даваш много силни изявления от Канада за България.
                              Ще ти кажа, че само днес тук се случиха толкова неща на най-високо равнище, че и най-големите песимисти ще станат оптимисти.

Коментар

• Iskam da popitam starite ot forumai drug pat pri takava situatzia li izliza grupata na lainovozite i se skasva da dava ot4aiva6ti komentari

Коментар

Working...
                                X