IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-лошото е да 4етеш нещо и да не го разбираш,но да твърдиш,4е не е вярно! Обу4ение ти трябва явно!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
      НЯМАТЕ СОЛИДНИ АРГУМЕНТИ СРЕЩУ МЕН И ПО4ВАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ! НАЛИ НЕ О4АКВАТЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ!
      A SUSTO I TI NJAMA6 ARGUMENTI SRESTU BFB,NALI...PRIZNAJ SI PONE..
      [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• НЯМАТЕ СОЛИДНИ АРГУМЕНТИ СРЕЩУ МЕН И ПО4ВАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ! НАЛИ НЕ О4АКВАТЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ!

Коментар

СОФИКС 55ОО СЛЕД МИНИМУМ 8 ГОДИНИ! Македонец,стотинките си ги пази за Македония!
          ABE MNOGO SI OTVOREN NEMA 6O-,IZA DA NE SE IZLAGA6 ZA V BADE6TE DA ZNAE6 4E V MAKEDONSKATA VALUTA NIAMA STOTINKI....AKO SI SI PRODAL AKCIITE I SI INVESTIRAL V MAKEDONSKI STOTINKI>>>>STRASEN SI,PAZI GI 6TE GI OBRNES V RUBLI SLED 11.10.2009
          [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

СОФИКС 55ОО СЛЕД МИНИМУМ 8 ГОДИНИ! Македонец,стотинките си ги пази за Македония!

Отговори ми как така влезна и се регистрира в този форум точно на светлата за тебе дата - 19.12.2007 ?

С кой ник беше до тогава ?
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• СОФИКС 55ОО СЛЕД МИНИМУМ 8 ГОДИНИ! Македонец,стотинките си ги пази за Македония!

Коментар

УФ,4е съм "глупав"-трупам от $ и не ми пука!"От4айващо" много съм натрупал! А относно акциите-напе4атайте ги и им се радвайте до последно(СОФИКС-800)!
                RADVAM SE ZA TEBE ZLI BRATKO>AKO ISKA6 6TE TI DAM O6TE 1 DOLAR DA TI STANAT 3

Коментар

• Първоначално изпратено от $MAKEDONECA$
                  MI TO NA MENE I DVATA VARIANTA MI IZGLEGDAT OPTIMISTI4ni

1. Аз съм оптимист по природа

2. Ако падне индекса на 1200 искам тогава да ми кажеш дали си още оптимист

3. Посоката е ясна - не знам само кога това ще се случи. И Софикса ще е 5500 , но не знам точно кога ще стане :-)

Коментар

• УФ,4е съм "глупав"-трупам от $ и не ми пука!"От4айващо" много съм натрупал! А относно акциите-напе4атайте ги и им се радвайте до последно(СОФИКС-800)!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Първоначално изпратено от zarco
                      Първоначално изпратено от polki
                      Изби рибата с тази корелация... Нали четеш внимателно Ве мъж: Бих искал да намеря корелационната зависимост(!)... "БИХ искал", а не "ТОВА СА КОРЕЛИРАНИ..."
                      Какво лошо има в това, човек да си спомни познати движения на цени?

Не е необходимо да се съобразявате с мненията на никого в този форум (включително и с моите)!

Достигнах красивата цифра 777 на моите мнения, което ми напомня, че бях се зарекъл да не пиша тук. Но това лесно се поправя. Хайде, успехи! )

polki, много си зле, ако нямаш собствен сценарий, приятел!

И след 2 години какво ще правим - пак по този сценарий ли ще действаме ?
                      Нищо лично. )
                      ZArko, не даваш човек да те попита нещо - много си тънкообиден.

Малко по-спокойно. Не ми се хвайщай за всяка дума , гледай малко по-отгоре на нещата и влагай малко чувство за хумор.

Имам собствено мнение за развитието на нещата и до сега не съм го споделял, но понеже ме обвини , че съм нямам сценарий - само тебе ще ти го кажа

Не един, а два сценария съм си приготвил, но нека не ме пита някой как съм достигнал до него /с хвърляне на боб ли, с помоща на звездите ли, с карти ТАРО ли, на циганка да ми гледа на ръка ли и т.н., и т.н./ - без бой нищо няма да кажа .

Вариант 1. - оптимистичен :
                      Запазване на сегашните нива или падане на Софикса максимум до 1440-1450, привършване на чистенето на акции от Булбанк и постенпенно вдигане на нивата до около 1750 в следващите 3 месеца. В средата на година нива от около 1950 и в края на годината 2200-2300.

Вариант 2. - песимистичен :
                      Кеша привършва , акциите на Булбанк нямат край. Софикса пада на 1200 и настава паника - повечето инвеститори обезсърчени започват да си вадят парите от борсата. Взимат се мерки дори и от правителството, и пенсионни фондове, и разни други подобни започват да помагат да се върне доверието в БФБ. Същевременно юли/август , а може и от 01.09.2008 се въвежда платформата за борсова търговия Ксетра. На нива на Софикс Р/Е около 15 , чужденците започват да купуват като обезумели /не ми се вярва нашите акули да позволят на чужденците да влезнат на тези нива, но да видим какво ще стане/. До КОледа на 2008 Софикса се изтрелва до нива от около 2000.
                      MI TO NA MENE I DVATA VARIANTA MI IZGLEGDAT OPTIMISTI4ni

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                        Изби рибата с тази корелация... Нали четеш внимателно Ве мъж: Бих искал да намеря корелационната зависимост(!)... "БИХ искал", а не "ТОВА СА КОРЕЛИРАНИ..."
                        Какво лошо има в това, човек да си спомни познати движения на цени?

Не е необходимо да се съобразявате с мненията на никого в този форум (включително и с моите)!

Достигнах красивата цифра 777 на моите мнения, което ми напомня, че бях се зарекъл да не пиша тук. Но това лесно се поправя. Хайде, успехи! )

polki, много си зле, ако нямаш собствен сценарий, приятел!

И след 2 години какво ще правим - пак по този сценарий ли ще действаме ?
                        Нищо лично. )
                        ZArko, не даваш човек да те попита нещо - много си тънкообиден.

Малко по-спокойно. Не ми се хвайщай за всяка дума , гледай малко по-отгоре на нещата и влагай малко чувство за хумор.

Имам собствено мнение за развитието на нещата и до сега не съм го споделял, но понеже ме обвини , че съм нямам сценарий - само тебе ще ти го кажа

Не един, а два сценария съм си приготвил, но нека не ме пита някой как съм достигнал до него /с хвърляне на боб ли, с помоща на звездите ли, с карти ТАРО ли, на циганка да ми гледа на ръка ли и т.н., и т.н./ - без бой нищо няма да кажа .

Вариант 1. - оптимистичен :
                        Запазване на сегашните нива или падане на Софикса максимум до 1440-1450, привършване на чистенето на акции от Булбанк и постенпенно вдигане на нивата до около 1750 в следващите 3 месеца. В средата на година нива от около 1950 и в края на годината 2200-2300.

Вариант 2. - песимистичен :
                        Кеша привършва , акциите на Булбанк нямат край. Софикса пада на 1200 и настава паника - повечето инвеститори обезсърчени започват да си вадят парите от борсата. Взимат се мерки дори и от правителството, и пенсионни фондове, и разни други подобни започват да помагат да се върне доверието в БФБ. Същевременно юли/август , а може и от 01.09.2008 се въвежда платформата за борсова търговия Ксетра. На нива на Софикс Р/Е около 15 , чужденците започват да купуват като обезумели /не ми се вярва нашите акули да позволят на чужденците да влезнат на тези нива, но да видим какво ще стане/. До КОледа на 2008 Софикса се изтрелва до нива от около 2000.

Коментар

• Пове4е от ясно е,4е сега ще ме "ЛЕПНЕТЕ" с обиди,ама няма зна4ение! Забравих да ви пиша една добра новина-имате един от редките слу4ай да шибате големите! Разпродавайте масирано CORP-НАЙ НАДЦЕНЕНАТА АКЦИЯ НА БФБ(спрямо сериозните спадове на много по добри дружества)! Банка, която дава 7,5% лихва по безсро4ен депозит в евро(над 25000) никой не може да ме убеди в неината стабилност!

Коментар

• b]Доста отчаяни хора има в този форум.[/b]

Всевъзможни корелации и зависимости се търсят,а ситуацията не е толкова сложна,дори може да се оприличи на много проста.Тези които могат да я видят,ще я преживеят,тези които не могат,и те ще я преживеят,но ще загубят това което имат.
                            Този форум вече се превръща в средище на посредствени и елементарни хора.Не би трябвало да е така,но е така,поне в периоди като сегашния.
                            Хора с по 2-5 ника си пишат глупости и лошото е,че има има такива които въпреки очевидноста на манипулацията,вярват на глупостите им,отчайват се,продават си акциите и една част от тях регистрира нови никове,започва да пиши как всичко ще се срине и ето ти,паниката е факт.А хората си пишат и коментират,защото първо искат да не са най-прецаканите,тоест,нека още паднат акциите,че да може да кажат,че те не са най-големите балъци.После,ако може индексите още много да паднат,наполовина дори,най-добре(софикс отрицателен,ех как хубаво звучи).И тук излизат на сцената големите специалисти.Технически анализи,фибоначи,специалисти по международни пазари,специалисти по петрола,златото и прочие и прочие.И се започва,как не виждате,анализа ми показва,че индекса ще стане отрицателен,че има корелация между глупостите които пиша и цвета на индексите.Между това което си мисля и между това колко пъти днес съм се спънал.Корелация между годините прекарани в университет и глупостите които мога да изпиша за еденица време.
                            Като гледам пишещите за нови видове зависимости,чудя се,колко от тях имат унивеситетско образование?
                            Учили ли са фундаментален и финасов анализ,оценка на компаниите.Учили ли са международна икономика,капиталови пазари и т.н.
                            Или са прочели нещо в интернет,или може би са си купили книга,или дори имат софтуер за технническия анализ и само вкарват данните и ето ти анализа.
                            Еххх,тези всчки банки по света,направо да си закриват отделите,да уволняват половината си анализатори и да оставят само техническите анализатори.
                            Вероятно е добре да се гледа техническия анализ,все пак щом толкова много хора го гледат,не е лошо да му хвърляме по-едно око.Но за България техническия анализ е трудно приложим.За съжаление,99% от пишещите тук сега са убедени в противното,и си чакат кумирите да им кажат какво и как да правят.Но ще дойде време когато техническия анализ ще покаже едно,а реалностите друго,и тогава какво ще правим(и тук въпроса е не дали а кога,дали няма да е твърде скоро)?!
                            Вероятно трябва да се замислим,след като толкова лесно може да се манипулира индекса от един посредник,то какво доказва всъщност техническия анализ,че може да се прогнозира манипулацията.Че то ако е така,направо си е за разследване от КФН.Защото се получава странно обръщане на причина и следствие.Или пък не е странно.

Интересното е,че хора с голям опит на борсата също застъпват такива противоречиви идеи.За съжеление не винаги открито ,а чрез някой от никовите с по-малко мнения,но кой както го разбира.

Когато човек губи е ясно,че не може да има разум,но щом не може да преживее някакав процент минус,то най-добре да си даде парите на фондовете и да не се занимава с глупости.Все пак на борсите не инвестират всички хора,инвестират само тези които могат да си позволят да загубят.

Писането в тази и други подобни теми е странно занимание.Ако сте си загубили парите на борсата има само един лек.Разберете,че това занимание не е за вас и не се занимавайте повече с него.Писането в тази тема на глупости,на неаргументирани мнения има само един ефект-да ви изгуби времето да възстановите парите които сте изгубили колкото се може по-скоро.И не чрез спекулации на борсата,то е видно,че не сте се справили добре с тях,а с това което разбирате наистина и което ви се отдава с по-голям успех.
                            Хората имат едно интересо свойство-трудно разпознават границата.И лесно се увличат,при това все в крайности.И когато се получи ситуация като сегашната,индексите ни ще падат повече от американските,защото ни е толкова акъла,че винаги гледаме да сме отгоре и да надминем света.Да,и в моменти на провала искаме да сме първи.
                            Когато след няколко днн или седмици бурята на БФБ отмине и цените на акциите на добрите дружества достигнат нивата от края на Август пророците ще излезнат и ще кажат,че конспирацията е пак на дневен ред.
                            Нека всеки преценя сам за себе си,защото парите са си на всеки отделен човек.Нека и отговорностите бъдат на всеки отделен човек.
                            Истината е,че в тази и в някой от другите подобни теми манипулацията се разви като по-учебник.Дано все пак повече отделни хора са се възползвали от нея и да изкупили акциите на панираните,защото фондовете е ясно,че са се възползвали.

Лично аз вече чета съвсем бегло тази и подобни теми и се удивлявам на това,до къде може да достигне отчаянието,злобата и завистта на хората.

Акции не продавам,най-малкото под влианието на някакви врели некипели писаници-Търпелива съм

пп
                            и не спирайте да пиште,че катастрофата предстои,тя наистина предстои,но само в главата на някой хора

Коментар

• Е, Софикс под 800... преувеличаваш, Ламьо !!!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Хюстън(оптимисти),имаме проблем! Поддържам твърдо сценария за низходящ тренд на БФБ с цели за СОФИКС ПОД 800! Най-добрата стратегия е да се продава вси4ко и да се стои извън борсата в близките 6 месеца(всякакво задържане на позиции,допълване,отваряне на репа озна4ава КАТАСТРОФА/Ваша ли4на и за най-близките ви хора/)! Всяко движение на индексите на БФБ нагоре ще е краткотрайно и ще бъде подлагано на разпродажби! Да разгледаме ситуацията в света(САЩ,БРИК,Европа)! Индексите по борсите им са паднали с около 10-25% под върховете им регистрирани м/у юли и ноември 2007! Кризата е повсеместна и обхваща целия свят! Добре,но колко продължава една световна криза?Може би два,три месеца? Как да разберем кога ще приклю4и? За мярка(макар и с известни резерви) предлагам да вземем времето м/у върха и формираното дъно по време на кризата! Историята(графиките от предишни кризи) е категори4на по въпроса-времето до формиране на дъно е м/у 1 и 2 години(не вклю4вам Голямата рецесия-4 години)! При БФБ от върха са минали по-малко от три месеца! Техни4еският анализ е по4ти неприложим за наште индекси,най-ве4е заради тоталните манипулации на БФБ! Само допреди 3 месеца имаше тема СОФИКС-5500! Сега сме "само" на 4000 по-малко и продължаваме да "копаме" надолу! Относно така 4аканите и бленувани от4ети- да ,те наистина ще бъдат добри(някои от тях даже прекалено),но няма да променят ситуацията-акциите ще бъдат разпродавани! В момента икономиката на страната е преминала "билото"! А на борсата се търгуват о4аквания за бъдещи периоди!
                                Abe mom4e ti oti ne si potarsi6 rabota v holivud kako scenarist,oti pla6i6 malki deca.Misli6 4e si interesen ili 4e 6te povliae6 na ne4ie re6enie da prodade akciite si utre...Sme6en si.Na4aloto na Drugia mesec sme plavno nagore i mnogo mi e interesno kakvo 6te pi6e6 togava ili 6te si smeni6 nika,hahaha.Ajde kasno e legnuvi da spies malkija

Коментар

Working...
                                X