IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от zarco
    Това е "проблемът" на много участници (как да бъде разпределен кешът)
    Няма такъв проблем. Паради простата причина, че мнозинството от участниците вече нямат кеш за разпределяне! За да имат, трябва да продадат акциите си по някоя позиция... Ама как да го направят?... Завалиите знаят само как се купува! Те не знаят, какво е това да се продава...
    Фактс, моля те, върни се в темата за Хима - обясни проблемите какви са...там))
    А бе, Зарко е прав, по-трудно е в такива моменти как да се разпредели кеша))

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
      Спокойно бе колеги! Какво е това отчаяние, какви са тези съмнения.
      Бъдете търпеливи.
      Падането свърши. Оттук нататък ще се расте.
      То и вчера това пееше... и оня ден... Ама като гледам другата седмица пак тая песен ще пееш!

Коментар

Първоначално изпратено от zarco
        Няма такъв проблем. Паради простата причина, че мнозинството от участниците вече нямат кеш за разпределяне! За да имат, трябва да продадат акциите си по някоя позиция... Ама как да го направят?... Завалиите знаят само как се купува! Те не знаят, какво е това да се продава...
        Facts.... tova s pulna sila vaji za zavaliite, nagruhali se s repa!
        i to ne s edno i dve! mnogo jalko za tqh, no nai-ve4e za nas.... 4e straha e golqmo shube i kogato 4uqt "vrushtai parite" im se smruzva akoto!

Коментар

• Спокойно бе колеги! Какво е това отчаяние, какви са тези съмнения.
          Бъдете търпеливи.
          Падането свърши. Оттук нататък ще се расте.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
              Първоначално изпратено от Storm
              Първоначално изпратено от deneb
              Надявам се днес да е последният ден на мъката. Съвсем побелях последният един месец!

Иска ми се от понеделник да виждам усмихнати /искрено усмихнати не от лудост/ инвеститори на БФБ.
              Споко. Ще има още.
              На висок етаж съм недей така ме успокоява / смея се /

нервно ли ??

Коментар

• mnogo hitreci kato FACTS se navudiha.
                sme6nici.

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                  Първоначално изпратено от deneb
                  Надявам се днес да е последният ден на мъката. Съвсем побелях последният един месец!

Иска ми се от понеделник да виждам усмихнати /искрено усмихнати не от лудост/ инвеститори на БФБ.
                  Споко. Ще има още.
                  На висок етаж съм недей така ме успокоява / смея се /

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb

Споко. Ще има още.

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                      ма нещо гледам че и продавачите почнаха да се замислят на тия нива дали да излизат
                      Така е, така е. Само че... причината не е тая която на теб ти се иска... Причината е, че ако изнасилят пазара и стоварят дори и половината от това, което имат за продаване ще сринат пазара с 10%! Надяват се "пълначите" да са по-активни... Само че на "пълначите" им свършиха стинките и сега само се ослушват за телефона дали няма да звъннат от банката за репото... Та ше видим, докога ще им издържат нервите на продавачите да ви чакат да "понапълните" нещо...

Facts, може да казваш И някои истини, НО ОСНОВНО ГРЕШИШ. Толкова станаха изгодните входове в добрите за инвестиране компании, че сега въпросът е: "къде точно?", а НЕ: "има ли кеш?". Стинките не са свършили, а на репа при низходящ МИКРОТРЕНД на пазара - изобщо не разчитаме.

И, моля те, промени си стратегията и не тревожи народа - стига си насаждал съмнения. Така ще пострадат и твои позиции - никой не излиза "сух" от такива негативни кампании (освен, ако не е само страничен наблюдател).

Нивата в много позиции - се запазват близки до пазарните, преди корекцията - с добри възможности за вход. Въпросът е, НЕ дали има кеш, а как да бъде разпределен той! Това е "проблемът" на много участници (как да бъде разпределен кешът), но -както сам се досещаш - такъв "проблем" съвсем НЕ Е нерешим. В близките дни нещата се наместват и тръгваме!

Успех на всички! ))
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Дали SOFIX тества днес 50% retracement считано от 20.08 /началото на ралито/ или на мен ми се иска да е така?
                        Bash si e taka....

Коментар

• Надявам се днес да е последният ден на мъката. Съвсем побелях последният един месец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
                            Първоначално изпратено от AfterDark
                            може някой да му е краднал акаунта,

нали се опитваха да го хакнат оня ден 8) ...
                            и сега вместо него пишат глупости? ама много добре го имитират де
                            е избъзиках се де ...

ама да знаете той съзира навсякъде конспирации ...

сигурен съм, че смята, че БФБ ще бъде прецакано от американски евреи, които си нямат друга работа ...

Коментар

• Дали SOFIX тества днес 50% retracement считано от 20.08 /началото на ралито/ или на мен ми се иска да е така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Първоначално изпратено от kif
                                бас хващам - че Facts и vkh са лични приятели и има голяма вероятност да са и колеги - липса им 3-ия приятел - prascho, но той може да е на спявка в КФН-то ))
                                От достоверен източник чух, че prascho са го изяли мечките...
                                Е това е било ебати извращението
                                Life won't wait for you.

Коментар

X