IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
      Лелеее, к'ва лавина от парета се задава, не ми се мисли..........:-))))))))))))
      Верно бе сега като се замисля дали натиска във вторник не беше и заради това.Дали някой не са си направили сметката че скоро ще дойдат свежи пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
        На тоя А.А. като му видя личицето и ми става ясно веднага всичко за това човече.
        Да, нали))
        Виж какъв е миличък))
        И как миличко, направо с бели ръкавички "хваща" и прилага закона....не само онзи за пазарните злоупотреби, че чак манипулации))

Коментар

• На тоя А.А. като му видя личицето и ми става ясно веднага всичко за това човече.

Коментар

• киф гледай да нема закон че не може един форум да определя цените

Коментар

• Пепи, тоя другар - А.А. - да не е имал предвид теб като е казал "не може един форум да определя цените" ????

Да знаеш тоя определено ти е завидял за ХДПАТ )))
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Колеги доколкото разбрах днес нареждането за ограничаване на информацията е дошло от КФН, а БФБ се е подчинила.
                Нищо лошо но не беше ли редно първо да има изградена система и после да влезе в сила не е ли на лице манипулация.

Поне А.А ни направи реклама: Не може интернет форум да е определящ за пазара (демек пазарът ще го оределям аз).

А.А
                Не е препоръка.

Коментар

• Лелеее, к'ва лавина от парета се задава, не ми се мисли..........:-))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Абе, кога ще отпишат БТК от борсата...........?????:-))
                    А верно бе Пепи, това не беше ли утре?

Коментар

• Абе, кога ще отпишат БТК от борсата...........?????:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                        а аз мисля, че доста от притеснените играчи ще си направят труда за една по-реална оценка на доста акции в момента на пазара, които могат да са достойна алтернатива на ППП-то)
                        Това е вярно, но само за хората мислещи в перспектива. А се оказва, че има твърде много, които не се причисляват към тази категория.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          според АА и това не бил казвал
                          а какво точно е казал всъщност тогава, казал ли е изобщо нещо а какви ги разправа г-н Донев тогава
                          г-н Донев явно не е прочел правилно)

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Признавам си - аз го казах! Но не за борсата, а за супата и не че се балонизира, а че загаря! На жената го казах, да!:-)
                            да да и аз го казах на комшито преди, ама той като не слуша сега маже стената

Коментар

• според АА и това не бил казвал
                              а какво точно е казал всъщност тогава, казал ли е изобщо нещо а какви ги разправа г-н Донев тогава

Коментар

• AA e poredniqt shizofrenik.

Коментар

Working...
                                X