IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от prodigal
      Той да познае, пък ще го броим за съдържателно
      И на мен ми се иска да познае... Просто напоследък много ме изнервят мненията от типа "Утре сме яко нагоре" или "Утре мечките яко ще ни газят". Иначе човекът може да си има редица смислени аргументи, но просто да не ги е споделил...
      Да наистина имам няколко аргумента:

1. Натрупал е лек снежец, което е сигнал, че е време мечките за заспят зимен сън поне за 1-2 месеца (естествено това е в кръга на шегата).

2. Утре ще обявят резултатите от IPO-то на Зърнени Храни и голяма част от свободните средства ще се върнат на борсата.

3. Стартира търговията на TRACE, което със сигурност ще раздвижи пазара.
      варта1

Коментар

• Утре е работен ден, ->събота.
        От това по неприятна новина засега не се сещам/
        Това с отработването е..най най голямата пост-комунистическа дивотия, ами по-добре да не се почива!
        Какво значи итработване?
        Или почивай или не почивай.
        На отработването хем, никой нищо не работи, хем ни губят времето.

Коментар

Винаги съм твърдял, че не броят на мненията е от значение, а съдържанието.
          Съгласен съм напълно с теб!
          варта1

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
            Той да познае, пък ще го броим за съдържателно
            И на мен ми се иска да познае... Просто напоследък много ме изнервят мненията от типа "Утре сме яко нагоре" или "Утре мечките яко ще ни газят". Иначе човекът може да си има редица смислени аргументи, но просто да не ги е споделил...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Той да познае, пък ще го броим за съдържателно

Коментар

• Винаги съм твърдял, че не броят на мненията е от значение, а съдържанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullPower
                  Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Първоначално изпратено от BullPower
                  От утре биковете няма да имат милост! [/img]
                  Един от хилядите спамове в двете, подобни една на друга и, общо взето, абсолютно безсмислени теми "Паника" и "Оптимизъм". Като за първо мнение, нацелваш греда, приятелю
                  Да оставим фактите да говорят. След няколко дена пак ще коментираме. Аз си казах мнението.

P.S. А това че ми е първо мнение не означава че не следя нещата отблизо!
                  Ми след няколко дена.Още утре
                  Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от BullPower
                    Един от хилядите спамове в двете, подобни една на друга и, общо взето, абсолютно безсмислени теми "Паника" и "Оптимизъм". Като за първо мнение, нацелваш греда, приятелю
                    Да оставим фактите да говорят. След няколко дена пак ще коментираме. Аз си казах мнението.

P.S. А това че ми е първо мнение не означава че не следя нещата отблизо!
                    варта1

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13
                      Тези цифрички, май се готвят да спекулират с TRACE
                      a drugi da dosuberat pari4kite za ZHB!

Коментар

• Тези цифрички, май се готвят да спекулират с TRACE

Коментар

Но днес, разни цифрички, по разни позиции, продават като за световно.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                              Първоначално изпратено от Боримечката
                              много мечка, много нещо ...

и налитат безстрашно и безразсъдно

Явно тия мечки са вегетарианки - като им подхвърлиш малко "зърнени храни" захвърлят всичко и се втурват през глава към копанята.
                              мдам, грухтящи мечки ще се окажат ... айде да видим дали като им разпределят зърното ще мирясат ...

Коментар

• От утре биковете няма да имат милост! [/img]
                                варта1

Коментар

Working...
                                X