Май няма вече място за оптимизъм.Та кое ли нещо в България има оптимизъм.Цените се се върнаха заради кухата доходност на повечето Инвестиционни посредници не заради дребния инвеститор,но все пак сами си го направиха,сега това се отразява и на фондовете им които,все повече изглеждат като пирамида.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от pepeИСКАМ КЕШ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovСпазвайки третото правило за игра на Борсата да играя с толкова пари ,колкото мога да си позволя да загубя...спрях всякаква търговия .При това положение или ще спечеля или ще загубя...Да става каквото ще ,прежалил съм инвестициите ,които съм направил.Докато не се оправи посоката ,никаква търговия.Това е лично мнение и не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovСпазвайки третото правило за игра на Борсата да играя с толкова пари ,колкото мога да си позволя да загубя...спрях всякаква търговия .При това положение или ще спечеля или ще загубя...Да става каквото ще ,прежалил съм инвестициите ,които съм направил.Докато не се оправи посоката ,никаква търговия.Това е лично мнение и не е препоръка за търговия.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Спазвайки третото правило за игра на Борсата да играя с толкова пари ,колкото мога да си позволя да загубя...спрях всякаква търговия .При това положение или ще спечеля или ще загубя...Да става каквото ще ,прежалил съм инвестициите ,които съм направил.Докато не се оправи посоката ,никаква търговия.Това е лично мнение и не е препоръка за търговия.
Коментар
Коментар