IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май няма вече място за оптимизъм.Та кое ли нещо в България има оптимизъм.Цените се се върнаха заради кухата доходност на повечето Инвестиционни посредници не заради дребния инвеститор,но все пак сами си го направиха,сега това се отразява и на фондовете им които,все повече изглеждат като пирамида.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
      Първоначално изпратено от pepe
      ИСКАМ КЕШ
      А аз искам HDPAT преди 3 години
      И аз искам да бях срещанл приятелкта ми преди 3 години

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe
        ИСКАМ КЕШ
        А аз искам HDPAT преди 3 години

Коментар

• Спокойно колеги, това беше! Продадоха каквото трябваше, имат ги парите.
          Честито на закупилите днес, аз за съжаление нямах достатъчно кеш!

Коментар

• ИСКАМ КЕШ

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
              Спазвайки третото правило за игра на Борсата да играя с толкова пари ,колкото мога да си позволя да загубя...спрях всякаква търговия .При това положение или ще спечеля или ще загубя...Да става каквото ще ,прежалил съм инвестициите ,които съм направил.Докато не се оправи посоката ,никаква търговия.Това е лично мнение и не е препоръка за търговия.
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                Спазвайки третото правило за игра на Борсата да играя с толкова пари ,колкото мога да си позволя да загубя...спрях всякаква търговия .При това положение или ще спечеля или ще загубя...Да става каквото ще ,прежалил съм инвестициите ,които съм направил.Докато не се оправи посоката ,никаква търговия.Това е лично мнение и не е препоръка за търговия.
                Хм това и вчера го писа! както и да е, всички знаем на колко е равно 2+2, нали! :-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Спазвайки третото правило за игра на Борсата да играя с толкова пари ,колкото мога да си позволя да загубя...спрях всякаква търговия .При това положение или ще спечеля или ще загубя...Да става каквото ще ,прежалил съм инвестициите ,които съм направил.Докато не се оправи посоката ,никаква търговия.Това е лично мнение и не е препоръка за търговия.

Коментар

• Днес е купон!
                    Стойте спокойно и гледайте филма!

не е препоръка за търговия!

Коментар

• Точно това е-че е планирано и режисирано-тотални разпродажби по всички ликвидни позиции и приблизителен спад от около 5% по тях за десетина минути!? Дали е случайно!?Със сигурност не!

Коментар

• Спокойно бе! Изглежда адски режисирано! Нека изчакаме до 10:30!
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• За десет минути ебати главоломните разпродажби-като планирана акция...

Коментар

• Абсолютно си прав, че трябва да се сложи кръст вече на тази тема!!!

Коментар

• Що стана ? Купон !

Коментар

• Май да, особено след този координиран удар...

Коментар

Working...
                                X