Първоначално изпратено от ivan61
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от BounsДебнем, те вчера всички индекси в развитите страни са надолу, в понеделник ще видиме у нас как ще се развият събитията, но и според мене ще има мечки.....
Това не е препоръка за покупка или продажба на акции, а лично мнение.
разбира се,това не е препоръка а само гледна точка
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruКолеги, накъде ще поемем в понеделник?
Гледам Nasdaq почти -4%
DJiA почти - 2%
Лошо, много лошо!"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от BounsДебнем, те вчера всички индекси в развитите страни са надолу, в понеделник ще видиме у нас как ще се развият събитията, но и според мене ще има мечки.....
Това не е препоръка за покупка или продажба на акции, а лично мнение.
разбира се,това не е препоръка а само гледна точка
Коментар
-
ima edin vupros - ako navsiakude po raszvitite strani padat pazarite i US e v recesia - tova oznachava -tive za capital gains..
> togava hot money shte tursiat better return -alfa- i kude mogat da go tursiayt = BRIC
nie sme v tozi emerging markets segment -- tova e samo spekulacia po temata, no ot druga strana samo da poglednem nashite banki - u nas credita e rastial s po 60% za 2007 a iskat da go namaliat do 30% prez 2008 - tova e dobra norma nan pechalba a bankite stradat ot gledna tochka na svurzanost s US i niakoi golemi EU banki s exposure to sub-prime market...
-- da BNB 8->12% i se ochakva prez 2008 oshte zatiagane, no pak ne e tolkova tejko
normalno e da doidat pari tuk - vuprosa e dali shte vidim January effect?
v US govoriat po bloomy za 50bp cut predi FOMC meetingb - tova shte uvelichi inflaciata no puk shte dade malko vuzduh na corporate sector--
e moje i stagflacia da se poluchi...
problema e che visim na ruba i ne e iasno nishto.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от cymruКолеги, накъде ще поемем в понеделник?
Гледам Nasdaq почти -4%
DJiA почти - 2%
Лошо, много лошо!
Изключително ама изключително сте загубени. При положение, че борсите разцъфтяваха няколко месеца докато тука падахме, всички си траехте, сега DJIA е -2% и просто задължително и софикс трябва да го последва - Логика никаква, ама дай да си дрънкаме. Това колективния интелект е много лоша работа - само до колективна тъпотия се изражда.
Целта ми не беше да всявам паника, а да обсъдим влиянието на световните събития върху БФБ. Скоро се публикуваха изследвания, че корелацията е много по-силна в периоди на спад отколкото на растеж на цените на акциите.
Относносно "изключителната ми загубеност" винаги съм се учудвал как има хора в този форум, които си позволяват да дават категорични квалификации на хора, които не познават. Но явно някои хора са вече са доста изнервени - така, че дайте да си говорим приказки само с "Happy End" да не им разваляме комфорта на хората.
Що се отнася до "разцъфтяването на международните борси" можете да видите тук движението на най влиятелната борса в света и то при едновременно падащ долар.
http://www.nyse.com/about/listed/lcd...ezd=1Q&index=4Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Хайде стига вече бре!
Българската икономика се развива добре, пари свободни има, празниците минаха, с тях и главоболието от фалшименто алкохола и развалените кебапчета. Сега би следвало да тръгнем нагоре, тъй като всички ще си купуват лекарства за грип, кисело зеле и водичка, от което Дивен, Оргата и други разни ще тръгнат нагоре. Не е препоръка, разбира се.
Стига вече с тоя спад! Остъргах дъното, опразних зимнината, звънят инкасатори да ми искат неплатени сметки, а акциите все са си долу... Стига вече, време е и на нашата борса да разцъфне голямата ЗЕЛЕНА елха, на чийто връх като приказна украса да има малко пластмасово човече с лика на гусин Апостолов...Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruКолеги, накъде ще поемем в понеделник?
Гледам Nasdaq почти -4%
DJiA почти - 2%
Лошо, много лошо!
Изключително ама изключително сте загубени. При положение, че борсите разцъфтяваха няколко месеца докато тука падахме, всички си траехте, сега DJIA е -2% и просто задължително и софикс трябва да го последва - Логика никаква, ама дай да си дрънкаме. Това колективния интелект е много лоша работа - само до колективна тъпотия се изражда.
Коментар
Коментар