IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Краят на седмицата е и е време да отделим вниание на прогнозите на Елиът.

Това са краткосрочна и дългосрочни прогнози като вдясно по вертикалата виждате възможните стойности на индекса СОФИКС в близките месеци. В този интервал удебелената линия показва най-вероятните стойности, които могат да бъдат достигнати.

Интересното е, че когато преди Нова Година СОФИКС беше по-нагоре, нямаше такъв синхрон между краткосрочен и дългосрочен очакван резултат.

Ето краткосрочното предвиждане, а след него два дългосрочни варианта (два, защото има различен сет от преломни точки, които трябва да се анализират):

Коментар

• Аман от мантри! Ключовото ниво щяло да бъде пробито. Кое е ключово ниво на пазар като нашия, на който няма логика? Защо пък нещата да не звучат така "ключовото ниво ще бъде достигнато и подкрепата ще обърне тренда".

Пропуснах да отбележа - 1700 също бе ключово ниво... Въобще - всички сме едни ключари, а бравата продължава да скърца лошо... И пръстите на някои от нас са между нея и касата....
      Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.

Коментар

• DA DA
        Samo che iz4islenieto na indeksa,ne otgovarq na realnata tejest na poskupva6tite i poeftiqva6ti kompanii.Tova se pravi (naro4no) za dezinformaciq,za6to li.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
          Струва ми се че сегашното ключово ниво на СОФИКС предстои да бъде пробито и ситуацията ще стане трагична за младите инвеститори.
          Welcome

Коментар

• Струва ми се че сегашното ключово ниво на СОФИКС предстои да бъде пробито и ситуацията ще стане трагична за младите инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от intriga
              Тепърва и занапред ще сме свидетели на една доста по-внимателна преценка от инвеститорите.Както споменах неотдавна , страхът трайно се е заселил на БФБ , като това води със себе си и тази волатилност на пазара и ниски обеми.
              Ръст разбира се ще има , но не във формат от 2007 г. , когато всичко беше нагоре и всички бяха добре и грешки нямаше.За инвеститорите , които се включиха през октомври 2007 г. ги очаква период по-дълъг за възстановяване на позициите в техните портфейли, особено на акциите т.н. " сини чипове ".
              Защо ли обаче си мисля , че ставащото до момента е здравословно и добро ?
              Корекцията която наблюдаваме също и учи - как да играеш по правилата , но тази истина е за хората които могат да четат и мислят.Не е никква тайна , че много случайни инвеститори се навъртат на БФБ.
              Този студен душ е оздравителен , но само за калените !
              Успех на всички !
              Точно така - ще намалеят лошите спекуланти (онези, които се мислят за спекуланти, но не разбират нищо и правят прибързани ходове и паникират останалите) и ще останат стабилните инвеститори с ясни цели за времеви хоризонт и очаквания за развитието на дадена компания!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Тепърва и занапред ще сме свидетели на една доста по-внимателна преценка от инвеститорите.Както споменах неотдавна , страхът трайно се е заселил на БФБ , като това води със себе си и тази волатилност на пазара и ниски обеми.
                Ръст разбира се ще има , но не във формат от 2007 г. , когато всичко беше нагоре и всички бяха добре и грешки нямаше.За инвеститорите , които се включиха през октомври 2007 г. ги очаква период по-дълъг за възстановяване на позициите в техните портфейли, особено на акциите т.н. " сини чипове ".
                Защо ли обаче си мисля , че ставащото до момента е здравословно и добро ?
                Корекцията която наблюдаваме също и учи - как да играеш по правилата , но тази истина е за хората които могат да четат и мислят.Не е никква тайна , че много случайни инвеститори се навъртат на БФБ.
                Този студен душ е оздравителен , но само за калените !
                Успех на всички !

Коментар

• До момента очакванията за + са далече от истината... Средно с 1,2% не отговарят на действителното положение....
                  Та хайде пак - според вас как ще приключи днешния ден?
                  Аз също съм оптимист. Аз също вярвам в предстоящия растеж. Но ми се ще да се огледаме, за да видим кой има по-трезва преценка. Защото растеж рано или късно ще има и тогава всякакви анализатори ще кажат "нали повтарях"...
                  Така е лесно - и аз мога да ви кажа "ще има растеж, а след растежа - спад" и ще се окажа прав - някога. Въпросът е да се дават прогнози с някакъв сисъл, нали?
                  Моята си остава за нива около -0,7% за днес. Не е препоръка. До момента съм най-близо до истината.
                  Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
                    Първоначално изпратено от polki
                    Първоначално изпратено от PLP
                    Не знам за вас ама аз имам усещането ,че играчите са приклекнали за старт и чакат първия изстрел да тръгнат да купуват.На никой не му се продава а офертите отляво стават все по-големи по повечето позиции.
                    Днес се наблюдава тази картинка, за разлика от вчера.

На 4-5 позиции само повишавам цената и нямам една закупена акция за целия ден.
                    Ами купувай отдясно, да не останеш на сухо!

Взеха да купуват от ляво като луди - огладнели са май ?
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Очаква се голяма оптимистична вълна, но не се знае точния момент, в който ще ни залее.
                      Сегашният момент може да бъде определен като ГОЛЯМОТО ОСЛУШВАНЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                        Не знам за вас ама аз имам усещането ,че играчите са приклекнали за старт и чакат първия изстрел да тръгнат да купуват.На никой не му се продава а офертите отляво стават все по-големи по повечето позиции.

Ами купувай отдясно, да не останеш на сухо!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

бюжети, лимити, секви показатели...
                          веч се спускат от горните етажи към брокерските отдели...
                          скоро... скоро...
                          ма още не е почнало..
                          полека и със спокойствие...
                          само да нема нервни напъни..
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Herr Fligg
                              Niakoi znae li koga shte se targuvat akciite na ENEMONA?
                              От Елана ми казаха,че по всяка вероятност другата седмица.
                              "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Не знам за вас ама аз имам усещането ,че играчите са приклекнали за старт и чакат първия изстрел да тръгнат да купуват.На никой не му се продава а офертите отляво стават все по-големи по повечето позиции.

Коментар

Working...
                                X