IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от Калоян Комитов
    Още малко остана. Няколко напъна надолу. Естествено последните свличания както казах ще са най-брутални. Но след това ще се покаже слънчо!
    Ти освен желанието ти, не е лошо да погледнеш и западните борси...т.е. за нагоре и дума не може да става , в най-добрия вариант да задържим нивата...
    Стига с тия западни борси бе, западните борси не са 50% надолу, викам да престанете да ги гледате, че така до 0 ще стигнете
    Хане, не съм казал веднага.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от Калоян Комитов
      Още малко остана. Няколко напъна надолу. Естествено последните свличания както казах ще са най-брутални. Но след това ще се покаже слънчо!
      Ти освен желанието ти, не е лошо да погледнеш и западните борси...т.е. за нагоре и дума не може да става , в най-добрия вариант да задържим нивата...
      Стига с тия западни борси бе, западните борси не са 50% надолу, викам да престанете да ги гледате, че така до 0 ще стигнете

Коментар

• Аз пък ще взема да си накупя малко на тези нива.... харесват ми.

Коментар

• Абе ще се покаже слънчо,ама много гъста мъглата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Калоян Комитов

Коментар

• а представяте ли си, че сега има и умници, дето продавар, за да купели уж по-евтино.

и има доста такива според мен, така че като дойдат късите няма да ги усетим. и без това ги проиграват сега...което е оптимистичното

Коментар

• Още малко остана. Няколко напъна надолу. Естествено последните свличания както казах ще са най-брутални. Но след това ще се покаже слънчо!

Коментар

• За какво да съм гузен? Не лъжа, не крада, просто те питам. А за това кой колко е умен можеш да съдиш по поведението му и доколко прогнозите му се изпълняват.........

Коментар

• И аз това си мислех.Пу,пу,пу Путин е виновен.Пу,пу.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                      дали верно има врзкас Путин
                      Да, Путин сега метка пачки в багажника на Зил-а, за да може да си купи еФтино като дойде... Разбира се, той е подготвен, пуснал е къртици тука, които сриват борсата...

Коментар

• Май SOFIX ще подмине 1500 като бързия влак за Варна.

Коментар

• дали верно има врзкас Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                            Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                            Първоначално изпратено от profix
                            Фактсчо, не прави манипулиращи анализи на половината от това, което съм казал. Анализирай целия изказ.

А и не разбра ли, че съвсем без пари няма да можеш да вземеш.
                            Кво да вземе бе, цялото му съществувание се свежда до седене пред някоя 486-ца по потник и писане на врели-некипели от мазето на техните. Фактс е особена порода - въпреки, че принципно е дребен гризач, това не му пречи да се мисли за полубожество, което с дрънканиците си променя нещо в развитието на нещата. Такива са точно 3-4 човека от форума, всяването на паника в и без това изострена ситуация им е нещо като хоби. Пренесете тези действия в реална обстановка - примерно падаща сграда и сами си направете изводите дали това са хора, на които трябва да се вярва, или напротив - заслужават по един ритник отзад, за да си затворят глупавите плювалници в името на общото благо.
                            Агресия ли виждам, породена просто от едни драсканици, или нивото ти е такова че трябва на някой да си го изкараш че губиш пари???
                            Агресия виждаш. Проблем? Нещо май гузен негонен бягаш, а? И пари не губя от доста време насам, но това не ми пречи да се нервирам на малоумници.

Коментар

• Да не би да е знамение с идването на Путин....

Коментар

• БФБ е хазартна игра без лиценз от Държавната Комисия по Хазарта.
                                Всички fold-ват, аз съм all-in.

Коментар

Working...
                                X