IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой помни ли по-голямо срутване да е имало .. направо съм шашардисан. Вече се чудя кво да правя.
    И най-вече не знам защо стана така .. някакви идеи?

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
      Утре е последният ден от спада на борсата.
      Не беше ли днеска ???

Явно съм се объркал!

Коментар

• Що все се заяждате с Люлин не мога да разбера?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
          Утре е последният ден от спада на борсата.
          ами тогава в петък като позеленеем да ме поканиш на шкембе чорба и шампанско в Люлин 1?
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ами да ... не знам къде спи КФН, още след първите манипулацийки по въпросa за балона.... или и те ... Мили хора, каквото и да си говорим, ние сами си направихме зло. или по-скоро лаиците се довериха на разни "умници", които сега се облажват на гърба на дребните инвеститори. ВЕрвайте им още и те ще продължават да си въртят далаверките и да стават по-богати, а вие ... панически да разпродавате на загуба, след като сте изтеглили кредити и сте решили да си пробвате късмета на местното подобие на борса. хихи. за смях сме хора. Едни Сульо и Пульо се опитват да ни водят за носа, докато вдигнат самолета, напълнят кошничките... И всички сульовци и дупедавци, припявайки на основния Сульо, започнаха да пеят дружно в хор "балоооон". камъните сега трябва да са по (тях) манипулаторите.

Коментар

• Утре е последният ден от спада на борсата.

Коментар

• Утре IBM като изкарат резултатите ще се пооправят нещата с борсите, а в понеделник съвсем като намалят лихвите в щатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от daemon
                  Първоначално изпратено от ATILA
                  Сека кажете честно! Това не е ли манипулация!!!

По всички софикс позиции Елана са сложили, веднага след края на сесията, малки пакети продава на ниски цени!!! Не е ли целта да се всявa усещане за паника, колапс и да се провокират разпродажби!!!!

KAO, SFARM, CHIM, MONBAT, DOVUHL, EUBG...

Въпросът ми е риторичен...
                  Zatova pyk 132 sa slojili edni golemi paketi sys seriozni, za momenta, zaiavki kupuva. Viziram HES, MCH, ELTOS ...
                  капман техните позиции си ги подпират доколкото могат и затова съм им фен

Коментар

• бях писал преди време, че всичко на този пазар си има логика и тя рано или по-късно тържествува. в момента почти няма позиция по която да има паника. просто си спомнете като сте влизали в някоя позиция април-май месец какви цели сте си слагали за годишните отчети и от кога са преизпълнени сега просто пак сме там. които продал тогава после се е чувствал малко прецакан от пропуснати ползи, които допълвал или влизал след това за да хване вълната да си научи уроците . успех и умната. от текущи нива и евентуално още малко надолу да се продава за мен ще е изненада, но ако продължат да се вадят пари от фондовете вместо да влизат ще стане беля...попривърших кеша и аз вече, но съм доволен че днес го донаместих на нивата на които исках и които съм споменавал многократно в нашата инвеститорска група

Коментар

• Martingale e prav...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                        Сека кажете честно! Това не е ли манипулация!!!

По всички софикс позиции Елана са сложили, веднага след края на сесията, малки пакети продава на ниски цени!!! Не е ли целта да се всявa усещане за паника, колапс и да се провокират разпродажби!!!!

KAO, SFARM, CHIM, MONBAT, DOVUHL, EUBG...

Въпросът ми е риторичен...
                        Zatova pyk 132 sa slojili edni golemi paketi sys seriozni, za momenta, zaiavki kupuva. Viziram HES, MCH, ELTOS ...

Коментар

• Tiq grafiki v .... Po skoro trqbva da se gleda globalnata likvidnost i FED kolko ste svalq lihvite.

Коментар

• Tiq grafiki v ..... Po skoro trqbva da se gleda globalnata likvidnost i FED kolko ste svalq lihvite.

Коментар

• Rano e za kupuvane. Sega sme na niva ot August. Ste se vurnem na niva ot Mai i togava.

Коментар

• Колеги, ето пак две прогнози. Едата стандартна, а другата със опция скрити вълни.

Както казах за опцията скрити вълни, с нейна помощ, ако има бар-чета с по-голям диапазаон от нормалния, се проверява за скрити в тях повратни точки. Като се погледне графиката от последните месеци, а и от днес, се вижда голямото разстояние между най-високо и най-ниска стойност, което налага използването и на тази опция. Също така доста от удължените барчета са резултат от насилствените действия в последната минута на сесията и тяхното въздействие трябва да бъде отчетено.

В първата прогноза вече се появява нещо ново - две вълни от различен порядък, които вървят надолу. Това подсилва вероятността за продължаване на спада и ще се изрази с временен опит за възстановяване по някое време.

Коментар

Working...
                                X