IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога ще паднат акциите към фундамента си???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krasnodar
    драги съспекуланти, ако не ви представлява трудност, прочетете "ПОЯСНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ КЪМ СЧЕТОВОДНАТА ПОЛИТИКА" на Катекс и ми кажете, към кой фундамент да пада. Верно е фирмата е по голам спекулант от мене, но по какво вложението се отличава от това в ДФ. Ачик са написали печалбата на акция. като се погледне и останалото за себе си съм си направил сметката, време е да "падне" към фундамента си.
    Правете си сметките за себе си от гледна точка на прословутата финансова култура. Айде със здраве.
    И Катекс и BHC са един дол дренки.KTEX показаха 9млн печалба за 2003 от финансова дейност.На BHC печалбата през 2004г. беше около 5 млн и какво мислете че се случи, АМИ АБСОЛЮТНО НИЩО!!!!!!!!!!!!!!
    До 2005 BHC го докара до 6.3, поради същите причини, както и в момента, а KTEX до 13 lv и след това еднота падна до 2.6, а другото до 6лв.
    Исках да кажа да не сте много оптимисти и по 2-те позиции, щото Вълка козината си .................

Коментар

• Още един пример-DP WORLD-четвъртия по големина пристанищен оператор в света с емисионна цена 1,3 долара.Да бяха си направили IPO-си у нас-поне 130 $ парчето
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Че има ли акции над фундамента си?

Коментар

• Re: Кога ще паднат акциите към фундамента си???

Първоначално изпратено от Martingale
          Първоначално изпратено от don emilio
          Spored men mnogo skoro.
          Нещастния слуга в Германия, може ли да продължиш да миеш чинии и да лижеш немски гъзове без да умуваш много за BSE ,а ??? Жалък емигрант,не си особено интересен със странното си чувство за "УЖ ХУМОР"
          Ti men ne me misli. Tvoite investicii padat ne moite
          Емигрантче, мий си чинийките,лъскай обувки,на некой шваба и не мисли за нас.
          tvoite investicii na BSE i budestite ti takiva sa ravni na moita sedmichna zaplata
          ТАКЪВ СМЕШНИК НЯМА КАТО ТЕБ.....

Коментар

• момчетата май си мерят п*****е.Я по-добре си спретнете един арбитраж с елитни членки...............

Коментар

• Re: Кога ще паднат акциите към фундамента си???

Spored men mnogo skoro.
              Нещастния слуга в Германия, може ли да продължиш да миеш чинии и да лижеш немски гъзове без да умуваш много за BSE ,а ??? Жалък емигрант,не си особено интересен със странното си чувство за "УЖ ХУМОР"
              Ti men ne me misli. Tvoite investicii padat ne moite
              Емигрантче, мий си чинийките,лъскай обувки,на некой шваба и не мисли за нас.
              tvoite investicii na BSE i budestite ti takiva sa ravni na moita sedmichna zaplata

Коментар

• драги съспекуланти, ако не ви представлява трудност, прочетете "ПОЯСНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ КЪМ СЧЕТОВОДНАТА ПОЛИТИКА" на Катекс и ми кажете, към кой фундамент да пада. Верно е фирмата е по голам спекулант от мене, но по какво вложението се отличава от това в ДФ. Ачик са написали печалбата на акция. като се погледне и останалото за себе си съм си направил сметката, време е да "падне" към фундамента си.
                Правете си сметките за себе си от гледна точка на прословутата финансова култура. Айде със здраве.

Коментар

• Аз също предлагам това-гледат се факти,а от фактите трудно се бяга.Това беше пример по темата,тя е...

Коментар

• До тук не прочетох нищо относно капиталовата и финансовата структура на дадена компания, нито за цената на капитала им, а за анализи на показатели и динамики на изменения въобще да не говорим. Въобще тука всякви са се нароили тука и се изпразват, вкл. и моя приятел profix-чето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                      Първоначално изпратено от Facts
                      ...Мдаааммм... не е розова икономическата ситуация.
                      Фактс, чудя се, щом положението е толкова отчайващо, какво изобщо търсиш тук, а не забегнеш в любимия си Запад.
                      Гари, приятелю, добре си ме цитирал но е трябвало и да го прочетеш... Не съм казал че положението е толкова отчайващо. Казах че не е розово! Стори ми се разумно да кажа нещо за този цвят, защото е очевидно че розовото е любимият цвят на 90% от участниците в този форум.

Оценявам загрижеността ти и също ти пожелавам успешна професионална реализация.

Коментар

• porednata maloumna tema.

Коментар

• MILOM, prodyljawash da goworish naizust i iskash wsichko da poluchish nagotowo
                          porowi se w neta, informaciata e publikuwana
                          tochno na podoben wypros sa si naprawili truda da otgoworiat horata
                          niamam namerenie da sporia, oshte poweche wyprosnata kompania ne me interesuwa kato investicia, no pone kato se izkazwame da prochetem malko predi towa

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio
                            eto oshte edin, koito gowori naizust bez da se e zapoznal s planirabnata investicia
                            az deto ne uchastwah na IPO-to znam kak shte se razreshi tozi problem, a toi daje i na kapacitet seprawi... pylno e s manipulatori po forumite ili neznaeshti

goworia za donloto mnenie:

MILOM написа:
                            Акциите в Б-я няма да паднат до фундамента си поради една основна причина-на БФБ се продават основно очаквания.Една фирма си продаде акции като обещава, че ще построи ТЕЦ на лигнитни в-ща за 1-1,4 милиарда лева,като само сероочистките на блоковете гонят тази цена.Важното да върви алъш-вериша,а неудобните въпроси в ъгъла.
                            Хайде да не се обиждаме на капацитети,първо да се научим да пишем на български,а кой манипулира заинтересувай се колко струва новата ТЕЦ на AES в МАРИЦА-ИЗТОК,колко сероочистките на старите и да поговорим с факти

Коментар

• Ами те сега са доста под фундамента, за какъвто можем да считаме сегашната стойност на бъдещите резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                                Важното да върви алъш-вериша,а неудобните въпроси в ъгъла.
                                kato dopylnenie na dolnia mi post samo shte kaja, che tozi wypros beshe zadaden i mu beshe daden otgowor
                                prekaleno mnogo gluposti i newerni neshta napisa w 3 reda

Коментар

Working...
                                X