Първоначално изпратено от Tio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Тук нещата върват към приключване!
Последните месеца някой обира пакети като за последно.Тук нещата мая върват към приключване!
Ако предположим че някой през 2007г. ви продаде на 9,00 .лв. а сега 9 г. по-късно ги прибира на 10,50 това са под 2% годишна лихва.
Честито на спечилилите!“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеМи според теб нали бил неудоволетворен, затова го написах това.
- Задаваш си върпроса на ОСА ,-отговарят ти ;- как ще гласуваш знаеш че е все тая , но си носиш горчилката и в удобен момент започваш да я изхвърляш.
На мен ми прилича на такова действие, а със сигурност съм прав в случая, без да е от значение и не е препоръка - НЯМАМ агрии, но съм редовен участник в този пазар !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Това каква връзка има с личното решение на г- Х да си преструкторира част или
цялото участие от Агрия сигурен 6% обратен доход в СФИ?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИ като е неудоволетворен какво? Не видях някой на събранието да е гласувал с против решението за не-разпредялне на дивиденти, всички освен едина малък инвеститор са гласували с ЗА. Докато са пасивни и си траят ще е така.
- Това каква връзка има с личното решение на г- Х да си преструкторира част или
цялото участие от Агрия сигурен 6% обратен доход в СФИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Според мен това е отговора на имащият , но неудовлетворен в искането си за дивидент от позиция АГРИЯ - направи си човека арбитраж със СофИмоти
Да му е честито !
И като е неудоволетворен какво? Не видях някой на събранието да е гласувал с против решението за не-разпредялне на дивиденти, всички освен едина малък инвеститор са гласували с ЗА. Докато са пасивни и си траят ще е така.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ тука ли се пропука подкрепата !?!?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
И тука ли се пропука подкрепата !?!?Last edited by precakanoto; 13.06.2016, 16:38.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Придобивай, за да растеш
Честита 2-ра позиция в К50Догодина нека се поздравим с 1-ва позиция !
"Втората позиция в К50 е за компания, която също расте чрез придобивания. "Агрия груп холдинг" за първи път попада толкова високо в класацията. Това обаче не е изненада - през последните години дружеството изкупи няколко по-малки собственика на земеделски земи, а в началото на тази година стана ясно, че ще придобие и производителя на олио "Кехлибар", което е в синхрон с плановете на мениджмънта за разширяване на бизнеса чрез засилване на преработвателната и експортната му ориентация. Компанията е и една от малкото, които публикуват прогнози за своите финансови резултати години напред. Така например дружеството очаква продажбите към края на 2018 г. да надминат 220 млн. лв., а счетоводната печалба да е 19 млн. лв."
http://www.capital.bg/biznes/kompani...ia_na_borsata/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеАгрия груп пише за 2015 година в бъдеще време два месеца след приключването й
Така и не става ясно колко декара земеделска земя притежава холдингът в края на миналата година
http://www.investor.bg/novini-i-anal...neto-i-212637/
Моля те, недей да правиш лоша услуга на инвеститорите.
Всички знаем, че компанията работи добре и отчетите им са проформа.
Добре е да може да четеш между редовете на докладите и да следиш сделките на мажоритаря при какви нива се сключват.“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Коментар
-
ПРОГНОЗИ, АНАЛИЗИ, ИНВЕСТИЦИИ
към 31/12/2016 (прогноза)
ПРИХОДИ - 181,9 млн.лв
Счетоводна печалба - 18,0 млн.лв.
http://www.agriabg.com/bg/financial_...%B7%D0%B8.html
Коментар
-
Агрия груп пише за 2015 година в бъдеще време два месеца след приключването й
Така и не става ясно колко декара земеделска земя притежава холдингът в края на миналата година
http://www.investor.bg/novini-i-anal...neto-i-212637/
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЗаигравката ми с тая компания приключи . Успех“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар