IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз и в темата за Атера съм писал ,че май месец ще е месечен връх в цената на пшеницата ($1284) и ще почне голяма корекция или директно това ще е многогодишен връх,но ето че и фундамента почва да го показва ... ..или за пореден път техниката предсказва фундамента ,епизод 290-и

Москва ще отвори украинските пристанища ,ако санкциите бъдат
    преразгледани

https://www.24chasa.bg/novini/article/11617239

Рано или късно това ще стане,защото всички до един ще имат голяма изгода .Колко ще падне цената на пшеницата тогава,и колко маджо (или който и да е този заблуден купувач) ще се панира и почне да продава оставям на рибите като Батя да преценят....
    Last edited by petrg5s; 20.05.2022, 05:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение

petrg5s, като за начало научи каква е разликата между факт и мнение.
      Това, че акцията е балон си е твое мнение, а ти си мислиш, че това е безспорен факт.

Цената на Мажо към днешна дата тук е ясна... той я е обявил... а той знае най-добре...
      Това последното също е твое мнение, а не факт, г-н петр.... със сигурност има друго мнение по въпроса....

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Аз казвам какво виждам на графиките.А то е един балон.На 19 беше балон ,а сега е вече напълнен до пръсване с хелий.
        petrg5s, като за начало научи каква е разликата между факт и мнение.
        Това, че акцията е балон си е твое мнение, а ти си мислиш, че това е безспорен факт.

Цената на Мажо към днешна дата тук е ясна... той я е обявил... а той знае най-добре...
        Last edited by mag-inv; 19.05.2022, 18:41.

Коментар

Ти като си много отворен и "голям" познавач и "инвеститор" кажи конкретно до къде ще качи цената? и в какъв времеви период?

То е лесно да критикуваш и да пишеш в единствената тема където имаш хартиен "профит",а във всички други който си вътрешна гума,пълно мълчание

Трябва да имаш някакви лимит нива.Освен тактиката ти да е да държиш като риба до последно.Примерно от 5лв до 20 и после пада на 3 и ти тогава продаваш? така ли правиш?

Дай да ти чуем нивата? В Балонерко бяха 100лв.Не се получиха и то с много.Дай да видим дали тук ще имаш поне някаква минимална познаваемост

Напълно съм съгласен, Батя, ако наистина си инвеститор, играч, трябва да кажеш кога и с колко ще се качи цената, +- стотинки, с точни дати и цени!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Виж малкия
            Хич не съм малък.А типично в твои спамерски стил ,пак разпъваш безмислени локуми и бягаш от конкретика,защото те е страх ,че ако кажеш нещо конкретно и за пореден път ще ти лъсне неориентирания рибешки зад*** По- лесно е само да критикуваме чужди приказки, нали?

Аз знам ,че си риба,видях го даже,но недей да парадираш за нещо повече .
            А в агро балона предстои голям спад.И ти, или никой друг, не може да го промени.КОГА? е това е въпроса ,а не дали.

Коментар

Ти като си много отворен и "голям" познавач и "инвеститор" кажи конкретно до къде ще качи цената? ...]
              Виж малкия, за да очакваш нормална комуникация в този форум, първо трябва да се научиш да се държиш нормално, колегиално и с уважение.
              Не може да скачаш с рогата, да се заяждаш и обиждаш и после да търсиш мнения и отговори. С това си поведение няма как да бъдеш вземан на серизно в този форум. Тук има градена с години етика между старите, взаимно полезни форумци. Ако не се впишеш си аут. Даже се чудя модераторите как те търпят.
              Та, ако искаш нормална и взаимно полезна комуникация, първо започни с промяна на поведението и изразните си средства.

Коментар

бля бля
                Ти като си много отворен и "голям" познавач и "инвеститор" кажи конкретно до къде ще качи цената? и в какъв времеви период?

То е лесно да критикуваш и да пишеш в единствената тема където имаш хартиен "профит",а във всички други който си вътрешна гума,пълно мълчание

Трябва да имаш някакви лимит нива.Освен тактиката ти да е да държиш като риба до последно.Примерно от 5лв до 20 и после пада на 3 и ти тогава продаваш? така ли правиш?

Дай да ти чуем нивата? В Балонерко бяха 100лв.Не се получиха и то с много.Дай да видим дали тук ще имаш поне някаква минимална познаваемост

Last edited by petrg5s; 19.05.2022, 16:23.

Коментар

Виж сега, момчето се пробва на 19 лв. ама не върза.. сега пробва и на 29, после на 39 ... 49.. И в един момент, съвсем естествено, акцията ще върне,а той ще скочи гордо и ще ни забие: Видяхте ли бе балъци, казах ли ви!?
                  Изпитаната тактика на кибика - хейтър
                  Това е твоя рибешка интерпретация.Аз казвам какво виждам на графиките.А то е един балон.На 19 беше балон ,а сега е вече напълнен до пръсване с хелий.

Същата работа беше и в Балонерко.Около 22-23 ,когато всички риби ДО ЕДНА,включително и ти квичахте, че 50 и после 100 било повече от сигурно,ви казах че е балон.Та така и тука..... ужаса го следиш от първо лице хахаа и там пое вода,после лови дъна, естествено влезна вътре, и цената така и не се възстанови и елхата продължава да се рисува . Тук ще е същото....пак ужас от първо лице,някъв малък хартиен "профит" ,"ловене" на дъна и дълги месеци надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Така е - аз си нямам никаква идея, за сметка на това ти разбираш от всичко. Ама ОК съм с това, грешки правя ежедневно, това е част от живота, мога само да мечтая да бъда и аз безгрешен.
                    Виж сега, момчето се пробва на 19 лв. ама не върза.. сега пробва и на 29, после на 39 ... 49.. И в един момент, съвсем естествено, акцията ще върне,а той ще скочи гордо и ще ни забие: Видяхте ли бе балъци, казах ли ви!?
                    Изпитаната тактика на кибика - хейтър

Коментар

• Без траен мир в Украйна цените на зърнените пазари ще останат на високите си нива поне още 2-3 години, заключават анализатори на провеждаща се в Женева зърнена конференция

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                        И някой друг купува на едро, но може да е пак мажо с проксита
                        По едно време ще почнат и да продават И то панически.Също както и го напомпиха.
                        Нали знаеш ,че НИЩО не се движи само в една посока и то завинаги
                        Винаги идва студения душ.Важното е да си от тези облажилите,а не от лапачите на мухи(облажили само на хартия и след студения душ вътрешна гума) хахаха

Коментар

Ти изобщо нямаш идея кой ,колко и на какви нива точно е купил,нито пък какво съм написал.
                          С две думи,изобщо нямаш идея къде се намираш
                          Така е - аз си нямам никаква идея, за сметка на това ти разбираш от всичко. Ама ОК съм с това, грешки правя ежедневно, това е част от живота, мога само да мечтая да бъда и аз безгрешен.

Коментар

Ти изобщо нямаш идея кой ,колко и на какви нива точно е купил,нито пък какво съм написал.
                            добре, че няма кой да ти слуша безсмислиците

Коментар

• И някой друг купува на едро, но може да е пак мажо с проксита

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Много забавно Мажоритарят за два месеца изкупува повече от 1/10 от свободните акции на цени 27-30лв и се намират "експерти" дето да казват, че той бил дребна риба и не разбирал колко струва компанията му и ако имало къси щяло да си дойде на мястото. Ех колко хубаво щеше да бъде да има къси и да изпофалират всички тези дето се мислят за най-умните на всички земни кълбета.

Коментар

Working...
                                X