If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тази новина отдавна е отчетена от пазара, и чудно защо пшеницата се вдига на матиф
Няма как да е отчетена,понеже не е била факт ! Нищо не е сигурно, особено пък в Украйна.Такива несигурни събития се отчитат само СЛЕД като станат факти...което ще рече сега
Жалко е, че тази акция няма да влезе в софикса, син чип си е отвсякъде, дано бфб-то успее септември, но и там е малко вероятно, след дивидента не се увеличават акционерите
Ну Yori, защо не споделиш някой акция с твоите събратя и роднини. Маленки магаренца нямаш ли в обора ? Раздай по някоя друга хартийка на съседи и друзя. Сколка ти трябват за още 150 единици-душици ?
Айде поспрете се с тия покупки ,че ошмулихте на човека елхичката!
Хаха, това беше яко!
Както писах сутринта, чака ни една борова гора.. С все по високи борове, смърчове и т.н.
Одрусахме крушата хубаво и пътя нагоре е открит
Жалко е, че тази акция няма да влезе в софикса, син чип си е отвсякъде, дано бфб-то успее септември, но и там е малко вероятно, след дивидента не се увеличават акционерите
не само е син чип, но е и най-търгуваната и с най-добри показатели ... но хрантутниците от бфб какво ги интересува
Елхата май се отлага за някоя коледа, мажо продължава с покупките
1360 акции е купил в петък
Аз лично за техн.анализ знам ,че ако ползваш грешни/защото за мен сделката за покупка с акции на АгроВиа нещо си не бива да се смята за обем по позицията- няма нищо пазарно в това плащане/ обеми е твърде вероятно да ти се изкриви картинката.Това е мое мнение и не ангажирам с него никой.Нямам претенции да "чувам петела" и не ми звънят от "Яхтата".
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
минават 37 хил. на 30лв. и веднага скача някой със 6 броя на 29.60, като Морозов с гърди на амбразурата!?! Интересно какви са тези герои и за какво го правят?
Коментар