Първоначално изпратено от 15-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
След отчета, аз оптимистично съм си заложил 33 ст...
По интересни са движенията на рапица и слънч.олио ;-)
Очаквам дъно около 18 ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеПредположения за дивидент?
Дали ще им се откъсне поне по 10стотинки за тази години?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Мисля че Батя имаше предвид рибаря, а не теб
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Ако няма дивидентец за 2023 нищо чудно да може да се пазарува таз хартия под 15 кинта.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
жалко е за този форум, за който уж читави инвеститори, като не могат да се сетят за други причини за покачване се надяват на хейтене ?!?Тук освен лафове ад хоминем рядко се ползва нещо продуктивно, за да стане дискусия. Ако пишеш в темата на "някого", щото тя си е "негова", се разрешават само славославяния и никакви обструкции, иначе по дифолт си хейтър. А "затапването" става в стил - "аре еди кой си да продава/пише, че да тръгне акцията". Толкова елементарни частици, а такава мания за величие, като на почти всяко новозабогатяло парвеню с купена диплома от Варненския/Бургаския свободен....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
от това кой е петката или батката изказването става ли смислено?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Мисля че Батя имаше предвид рибаря, а не теб
Коментар
-
жалко е за този форум, за който уж читави инвеститори, като не могат да се сетят за други причини за покачване се надяват на хейтене ?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА според мен трябва петката да хвърли картоните и да почне да ни хейти за да тръгнат нещата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеМисля, че видяхме дъното под 20 лв. и следва плавен ръст към 22 лв. Мисля, че още на изкупуването от фонда на Експат ще удари 21 лв. поне
Коментар
Коментар