Гетофф играеш си с огъня,получи се с спарки,но внимавай.Поне пиши,че не е препоръка,не че е лоша акцията,но някой ако загуби,ще обвини теб за личните си загуби.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffЗапочвам да се ориентирам към по-слабо ликвидни позиции с потенциал. Тук съм от днес на 2.75. Ще се чака, но мъдрите имат търпение.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от БанкераИ аз ще почна да я следя тази акция
Първоначално изпратено от NOKНякой, който следи позицията да каже какви са му прогнозите за 2009.
Мениджмънта като гледам залага доста консервативен таргет, който за 2008 беше изпълнен още третото тримесечие, а в годишния консолидиран очакванията са ми продажбите да са между прогнозните за 2009 и 2010 т.е. около 80млн.
Профит маржина е нисък, но с по-ниската цена на горивата и торовете съчетано със затвореният им цикъл на производство и оносително нееластичната цена на хляба този показател смятам, че ще се подобри.
Коментар
-
И аз ще почна да я следя тази акция
Първоначално изпратено от NOKНякой, който следи позицията да каже какви са му прогнозите за 2009.
Мениджмънта като гледам залага доста консервативен таргет, който за 2008 беше изпълнен още третото тримесечие, а в годишния консолидиран очакванията са ми продажбите да са между прогнозните за 2009 и 2010 т.е. около 80млн.
Профит маржина е нисък, но с по-ниската цена на горивата и торовете съчетано със затвореният им цикъл на производство и оносително нееластичната цена на хляба този показател смятам, че ще се подобри.мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Някой, който следи позицията да каже какви са му прогнозите за 2009.
Профит маржина е нисък, но с по-ниската цена на горивата и торовете съчетано със затвореният им цикъл на производство и оносително нееластичната цена на хляба този показател смятам, че ще се подобри.
Коментар
-
Агрия груп холдинг със 78% ръст на консолидираната печалба до 1,6 млн. лв.
http://www.investor.bg/?cat=5&id=68229
и да си припомним нещо добре забравено старо
http://www.investor.bg/?cat=45&id=46348
не е препоръкаBusiness as Usual
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Seljanin s portfeilПървоначално изпратено от cityindex
Агрия е много добра компания със сериозен потенциал. За мен Strong Buy. За вас не знам.
Коментар
Коментар