Първоначално изпратено от ghettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ghettoffИмаме отчет. Хубав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ghettoffИмаме отчет. Хубав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffАтила, теорията на Елиът. Възходящ тренд с връх по-висок от предходния. Движение в пет вълни, корекция в три вълни. В момента изграждаме петата вълна. Дъното на четвърта корективна вълна е доста сигурна подкрепа. Това правило важи и при доста неликвидни позиции. Ако имаш друго мнение напиши да си говорим, но не ми говори кое е булшит и кое не. Като се научиш да търгуваш по система тогава ще си говорим пак. Поне си спомням когато влезе на ХДПАТ в края на възходящо движение, че не ги разбираш съвсем работите.
Коментар
-
Атила, теорията на Елиът. Възходящ тренд с връх по-висок от предходния. Движение в пет вълни, корекция в три вълни. В момента изграждаме петата вълна. Дъното на четвърта корективна вълна е доста сигурна подкрепа. Това правило важи и при доста неликвидни позиции. Ако имаш друго мнение напиши да си говорим, но не ми говори кое е булшит и кое не. Като се научиш да търгуваш по система тогава ще си говорим пак. Поне си спомням когато влезе на ХДПАТ в края на възходящо движение, че не ги разбираш съвсем работите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff@Атила: Добре майсторе, ще видим. А мнението си може за себе си да запазиш, посмей се и си трай. Още повече, че не се аргументираш. И ти си ме разплаквал до сълзи през последните 18 месеца, ала не съм си изливал чувствата. Ама то ти си такъв де. Креативен и чувствителен. Само дето креативността ти не я виждам в последния пост. И аз не се заяждам.
Просто онова дето си го написъл е пълен булШИТ! От гледна точка на всякакъв "анализ"...
Мотива ти е бил в стил: 10 лева, 10 лева.... да ревем като малоумни по форума... това ли е целта??
Коментар
-
@Атила: Добре майсторе, ще видим. А мнението си може за себе си да запазиш, посмей се и си трай. Още повече, че не се аргументираш. И ти си ме разплаквал до сълзи през последните 18 месеца, ала не съм си изливал чувствата. Ама то ти си такъв де. Креативен и чувствителен. Само дето креативността ти не я виждам в последния пост. И аз не се заяждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffА ако и си направим труда да изчислим коефициентите, които за жалост Инвестор-а не ни предлага, то ще видим, че пътят към седмицата действително е предначертан. Днес и графиката играе с нас - четвърта възходяща вълна със стоп на 3.75 и газ нагоре до 5 лв. На първо време.
С аналичтично достойнсто - 0! И то кръгла!!!
Не се заяждам! Разсмя ме до сълзи...
Коментар
Коментар