Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали знаеш че ИП може да обедини пакетите на няколко клиента и да минат като една сделка?
Точно това би обяснило и защо няма обявяване за над 5% , ако са примерно 3+2+1%
е Кристина. На последното ОСА не присъстваше. Предполагам че и е омръзнало да чака да дойде края инвестиционната програма и да почнат да се раздават дивиденти. Дано на нас акционерите да ни издържат нервите до краяАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеТе са им разбити по различните фондове, а тук минаха в един пакет, Продавача също трябва да пусне уведомление така че ще го видим и него
Точно това би обяснило и защо няма обявяване за над 5% , ако са примерно 3+2+1%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДоверие имат Поне на последното ОСА имаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеПродавача е или Емра ЕООД или Кристина 92, друг според отчета няма над 5%Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнениеМиналата година извъртяха някакви странни сделки с разни фирми арендатори (вероятно свързани) за неуточнени суми.Така че аз си имам едно наум тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКупувача е единия от мажовците. Това за мен е положителна новина. Знае ли някой защо не излиза информация за продавача?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеИнтересно ако решат да влизат чужди капитали в земеделието ни, на колко ще оценят агрията, по мои сметки още не сме стигнали само пазарната стойност на земята, която притежават
Днес 13:46
NOK
Цитат:
средата на другата седмица
Мерси за отговора.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКога трябва да излезе съобщение кои са страните по сделката?
Коментар
Коментар