Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИнтересна сделка мина днес, успях да се включа лекинко интересно накъде ще поеме, някакви идеи?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Паричният поток не е проблем защото явно са задържали доста продукция която да пласират на по високи цени , аз лично нямам притеснения с тези Р/Е и Р/ЕБИТДА а и само book value на собствената земя е почти колкото капитализацията без да говорим за другите бизнеси . Естествено според мен трябва да се мисли за намаляване на задълженията което ще доведе до още по голяма печалба .
Имам , не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеКато изключим паричния поток и на мен отчета ми харесва. Има някои странни неща тук като вчерашната търговия и липсата на коментари при сериозен ръст на печалбата. Направиха придобивания и изглежда знаят какво правят, мисля време е добрите резултати да станат устойчиви.
Имам малко, не е препоръка
Имам , не е препоръкаLast edited by p_trade; 28.02.2018, 10:56.
- 1 like
Коментар
-
Като изключим паричния поток и на мен отчета ми харесва. Има някои странни неща тук като вчерашната търговия и липсата на коментари при сериозен ръст на печалбата. Направиха придобивания и изглежда знаят какво правят, мисля време е добрите резултати да станат устойчиви.
Имам малко, не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Ако се разрастват със същите темпове не е разумно да се раздават дивиденти ..завод купиха , сумати земя , техника и други дружества . Доколкото си спомням бяха казали на ОСА че искат да притежават 100 000 дка и да обработват 200 000 дка след това ще мислят за дивиденти ( в момента имат към 82000 дка собствена земя ) ...Според мен една консолидирана ЕБИТДА около 20 мил е реалистична и то при тези цени на зърното .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеОк. И когато постигнат целите които са декларирали на ОСА-то?! Ще си измислят нови...или ще си изкупят акциите които са в дребните с търгово. Отношението на мажоритарите в БГ към дребните акционери е отчайващо. Да нека се развиват компаниите ама нека те живеят от доходите от дивиденти които им носят техните дялове а не от "мениДжърски" парички. Хубаво е в служебни коли, служебни пари и служебни екскурзии...и големи инвестиции, ама раздаването на едни 4-5-8% дивидент не е болка и пречка пред никоя сериозна и истински развиваща се компания. лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеОк. И когато постигнат целите които са декларирали на ОСА-то?! Ще си измислят нови...или ще си изкупят акциите които са в дребните с търгово. Отношението на мажоритарите в БГ към дребните акционери е отчайващо. Да нека се развиват компаниите ама нека те живеят от доходите от дивиденти които им носят техните дялове а не от "мениДжърски" парички. Хубаво е в служебни коли, служебни пари и служебни екскурзии...и големи инвестиции, ама раздаването на едни 4-5-8% дивидент не е болка и пречка пред никоя сериозна и истински развиваща се компания. лично мнение.
Коментар
-
Ок. И когато постигнат целите които са декларирали на ОСА-то?! Ще си измислят нови...или ще си изкупят акциите които са в дребните с търгово. Отношението на мажоритарите в БГ към дребните акционери е отчайващо. Да нека се развиват компаниите ама нека те живеят от доходите от дивиденти които им носят техните дялове а не от "мениДжърски" парички. Хубаво е в служебни коли, служебни пари и служебни екскурзии...и големи инвестиции, ама раздаването на едни 4-5-8% дивидент не е болка и пречка пред никоя сериозна и истински развиваща се компания. лично мнение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеКаквато и да е печалбата масло ще има само са можовците. Дивидент за останалите няма да има скоро тук...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнениеТук никой ли няма? Акцията съвсем взе да не се коментира,макар че не е толкова лоша,ама май само на дивидентни налитаме.Някой има ли да сподели нещо интересно?
Коментар
Коментар