1млн се предлага за дивиденти, добро начало
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
8.3. Продукция 31 декември 2020 г. хил. лв. 31 декември 2019 г. хил. лв.
Сурово олио 2,885 -564
Рафинирано олио 599 -267
Полезен отпадък 4 - 2
Зърнени култури - 246 Общо 3,488 1,079
Всичко това до 31,12,2020г. , а какво ли ще видим към края на май консолид. за настоящия периодLast edited by inta53; 29.04.2021, 23:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Гледам валюто да. Така съм устроен. Още 2017-та обявих, че напускам БФБ, и като гледам какви шамари ядоха инвеститорите в стойност, добре съм направил Затова и не писах във форума. И все пак вярвам, че ще дойде и нашето време и сега съм обратно в играта.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Между другото радвам се че се включваш във форумът, скоро не бях те засичал да пишеш. До колкото се сещам ти следваше принципите на value investing или се бъркам. Актив пропъртис се оказа доста добра инвестицияАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Ще си го премести в другия крачол. Как ще го спрат акционерите?.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Хахаха, де да бяха измислици, просто отговарям на въпрос, казвам какво съм прочел в отчетите и ме отказа да инвестирам тук, доколкото знам заемите не се обслужват, а само се трупат лихвите...
Числата и имената ги има в отчетите, последно май бяха над 40 млн. лв., няма да ги вадя заради теб!
Аз лично виждам бурен ръст на приходите с около 20% средно на година за последните 4 години. ЕБИТДА си върви около 24 милиона лева на година. Земята стабилно нагоре с вече 80к декара собствена и общо 160к декара обработваема. Логистиката всяка година стабилно се развива.
Цените на зърната и олиото силно нагоре тази година което ще доведе до рекордни печалби ....... и т.н.
Last edited by SoHo; 23.04.2021, 22:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
И преди съм те мяркал да пишеш така че е време да покажеш какво искаш да ни кажеш с числа и имена.
Иначе всеки може да си пише измислици анонимно.
Числата и имената ги има в отчетите, последно май бяха над 40 млн. лв., няма да ги вадя заради теб!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
С малката подробност, че при Агрия печалбите, увеличението на земите и новите инвестиции са реални............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Веднага казвам(и преди съм го писал), печалбата я "разпределя" като необезпечени заеми към големите акционери вместо да даде дивидент и те всяка година растат, преди бяха без лихва, от няколко години са с 3 %, а Агрия има привлечен ресурс и на 6,75 % доколкото помня, така дружеството се източва.......
Иначе всеки може да си пише измислици анонимно.
Коментар
Коментар