IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1млн се предлага за дивиденти, добро начало

Коментар

• Нова атера ли си имаме? Дивидентска акция?

Коментар

• какво, да не би и тук да предлагат дивидент,- докато не го видя черно на бяло НЕ Вярвам да се случи?

Коментар

• 8.3. Продукция 31 декември 2020 г. хил. лв. 31 декември 2019 г. хил. лв.
          Сурово олио 2,885 -564
          Рафинирано олио 599 -267
          Полезен отпадък 4 - 2
          Зърнени култури - 246 Общо 3,488 1,079

Всичко това до 31,12,2020г. , а какво ли ще видим към края на май консолид. за настоящия период
          Last edited by inta53; 29.04.2021, 23:39.

Коментар

• 8.1. Стоки 31 декември 2020 г. хил. лв. 31 декември 2019 г. хил. лв.
            Царевица 17,526 -12,282
            Слънчоглед 9,410 - 1,885
            Пшеница 8,574 -2,847
            Ечемик 2,036 -0
            Рапица 0 - 3
            Общо 37,546 17,017

Коментар

• Рано или късно на БФБ все пак се случват логични неща!

Коментар

• Еййй с това вътрешарство и с тия анализи се сети някой,че тая акция струва поне 10 лева! Никакви препоръки! Акциите са на жена ми.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Гледам валюто да. Така съм устроен. Още 2017-та обявих, че напускам БФБ, и като гледам какви шамари ядоха инвеститорите в стойност, добре съм направил Затова и не писах във форума. И все пак вярвам, че ще дойде и нашето време и сега съм обратно в играта.
                    И смяташ че "валюто" е назависима от мажоритаря цена ??? Похвално

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Между другото радвам се че се включваш във форумът, скоро не бях те засичал да пишеш. До колкото се сещам ти следваше принципите на value investing или се бъркам. Актив пропъртис се оказа доста добра инвестиция
                      Гледам валюто да. Така съм устроен. Още 2017-та обявих, че напускам БФБ, и като гледам какви шамари ядоха инвеститорите в стойност, добре съм направил Затова и не писах във форума. И все пак вярвам, че ще дойде и нашето време и сега съм обратно в играта.
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Ще си го премести в другия крачол. Как ще го спрат акционерите?.
                        Щом смяташ, че акционерите нямат права, то кой съм аз, за да те убеждавам в противното.
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

Хахаха, де да бяха измислици, просто отговарям на въпрос, казвам какво съм прочел в отчетите и ме отказа да инвестирам тук, доколкото знам заемите не се обслужват, а само се трупат лихвите...
                          Числата и имената ги има в отчетите, последно май бяха над 40 млн. лв., няма да ги вадя заради теб!
                          Видях какво си имал в предвид и предполагам че има икономическа логика зад тези вземания от Комерс които се обслужват ( примерно търговия с продукция в друг регион) но пак опира до доверие в мажоритарят.

Аз лично виждам бурен ръст на приходите с около 20% средно на година за последните 4 години. ЕБИТДА си върви около 24 милиона лева на година. Земята стабилно нагоре с вече 80к декара собствена и общо 160к декара обработваема. Логистиката всяка година стабилно се развива.

Цените на зърната и олиото силно нагоре тази година което ще доведе до рекордни печалби ....... и т.н.

Last edited by SoHo; 23.04.2021, 22:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

И преди съм те мяркал да пишеш така че е време да покажеш какво искаш да ни кажеш с числа и имена.

Иначе всеки може да си пише измислици анонимно.
                            Хахаха, де да бяха измислици, просто отговарям на въпрос, казвам какво съм прочел в отчетите и ме отказа да инвестирам тук, доколкото знам заемите не се обслужват, а само се трупат лихвите...
                            Числата и имената ги има в отчетите, последно май бяха над 40 млн. лв., няма да ги вадя заради теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

С малката подробност, че при Агрия печалбите, увеличението на земите и новите инвестиции са реални............
                              Между другото радвам се че се включваш във форумът, скоро не бях те засичал да пишеш. До колкото се сещам ти следваше принципите на value investing или се бъркам. Актив пропъртис се оказа доста добра инвестиция

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

Веднага казвам(и преди съм го писал), печалбата я "разпределя" като необезпечени заеми към големите акционери вместо да даде дивидент и те всяка година растат, преди бяха без лихва, от няколко години са с 3 %, а Агрия има привлечен ресурс и на 6,75 % доколкото помня, така дружеството се източва.......
                                И преди съм те мяркал да пишеш така че е време да покажеш какво искаш да ни кажеш с числа и имена.

Иначе всеки може да си пише измислици анонимно.

Коментар

Working...
                                X