Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТук почва да се усеща че скоро отиваме на All Time High
Сега камилчетата ще разтоварват една седмица за да презапишат там 2-3 пъти, после пак ще влизат ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Това не знам дали е толкова лошо, щото като от яхтите в някъв момент ми се обадят да продавам вече ДОХ и Алтерко, къде ще вкарвам кеша..мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ако не се включи мажо май ще го кълвем пакета на доверие до по-другата коледа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ако не се включи мажо май ще го кълвем пакета на доверие до по-другата коледа
А мажото май не беше задължен веднага да се включваhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук се движим бавно, но в правилната посока Ще видим как ще се движим в края на месеца
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеГруеца с включването си тук и омразата, която сее, потвърждава положителния тренд по позицията. Влизам.
Edit. Текуща цена 10 лв. Дрън.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Могат да познаят разбира се. Дори и числата от тотото могат да познаят, ако имат късмет. НН определено не познаха, че акцията струва 4 лева. Да видим сега дали доверие ще познаят че струва 12 и така. А иначе и ти си от уважаваните за мен форумци. Говориш като интелигентен човек. Например в темата на Бреф бях мернал доста точна сметка, направена от теб. Сигурен стм че лесно можеш да сметнеш колко реално струва стоката в силозите на Агрия, както и самите силози, машини, земеделски земи и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Акцията е интересна, следя я (пу, сега ще почне да пада, щото грую така е рекъл), ти пък си от уважаваните от мен форумци, но не мислиш ли, че понякога и профитата могат да познаят? примерно? Или пък да ги излъжат, като я някоя чиста акция? Само си питам
Та колко показват твоите сметкиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКакво значение имат моите сметки, като на всички им е ясно че реалната оценка е няколко пъти над текущата. По интерсно е как я оценяват "професионалистите" от НН и Доверие, на които можем да благодарим за текущите цени
Та колко показват твоите сметкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
И колко излиза реалната оценка на база твоите сметки?Ще се радвам да споделиш,зная че си доста запознат с нещата тукАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Интересно ми е дали правиш пълна оценка или смяташ само земята. Аз включвам много други неща. Например стоките на склад, които се водят по цена на придобиване / себестойност на производство / Тяхната реална цена би следвало да е поне двойна при текущите цени на продукцията и така нататъкLast edited by спекуланта; 05.11.2021, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Няма друг аналог на БФБ съчетаващ комплекса от производствена база, скадиране, съоражения за преработка водещ до затваряне на кръга...+ недооцененост
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар