If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И даже я върнаха на 15.000. Много интересно ми е кога ще свършат тези по 5-10 000 бройки, които излзиат постоянно. А още повече ми е интерсно - защо излизат, но отговори няма? Успех на инвестиралите тук
И даже я върнаха на 15.000. Много интересно ми е кога ще свършат тези по 5-10 000 бройки, които излзиат постоянно. А още повече ми е интерсно - защо излизат, но отговори няма? Успех на инвестиралите тук
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На 30.11.2021 ФФ е бил 1538338.
На 07.12.2021 е бил 1558338
Днес ФФ е 1548338.
???
Мажо прави врътки?
Мда, интересно.. Едната възможност е да е грешка на ЦД. Няма да е сефте. Понякога закъснява сетълмента на някой пакет акции и се получават такива разминавания.
Ако не е грешка, излиза че мажо първо е продал 20К акции /може за да натисне цената и да даговори пакет ниско/, а после е купил 10 К акции /не са му дали пакет и е решил да си купува от пазара/. Чисто мои тълкувания.. Може да е съвсем друг случая.
Важното е че и тази ми тежка позиция е напът да ми донесе над 200% годишна доходност, както вече се отчетоха ДОХ и Алтерко!
Абе друго си е да ти звънкат навреме от яхтата майка
може да не е, само ако решат да забавят продажбите на зърно за пролетта или да направят някоя врътка за намаляване на данъците. Това с теб не го знаем, затова си е чист късмет. Но реалната печалба ще огромна, спрямо годините назад и капитализацията
пп. отделно не знаем колко са торили есента е със скъпи торове
Кога ще я покажат, за мен не е толкова важно. Важно е, че текущите активи са се повишили с 40 милиона. Интересно ми е колко всъшност струват тези стоки, които по баланс се водят 110 милиона. Незавършеното производство предполагам е царевицата, която не са ожънали поради липса на място и ако е така за него е ясно че струва поне двойно, или поне 13 милиона печалба от там. Големият хикс е на какви цени са купувани стоките на склад за 70 милиона. Ако знаем това, ще знаем и печалбата, без значение кога ще я обявят документално. Ще съм благодарен да чуя мнение по тои въпрос?
Коментар