IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

10 ст дивидент,
    на някой не му харесва, незнайно защо
    Аз не мога да разбера тези обещани 10% дивидент как се оказаха 650 к? От какво ги извади райков /нарочно с малка буква/? От 41 000 000 лв в сайта или от близо 9 000 000 по заверения доклад?
    Ясно, ясно какво ще кажат съфорумците /чиито мнения съм запазил чрез скрийншоти/ "ама ти не разбираш консолидирания отчет, ти не разбираш неконсолидирания, ти не разбираш преоценките от покупката на завода, тъп си и не знаеш, че земя не може да се печата от ФЕД и ЕЦБ... "
    Както и да го смятам, този човек е просто лъжец. Кой иска да бъде ортак с лъжец?
    Това е въпросът!
    Last edited by 15-; 17.05.2024, 05:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

10 ст дивидент,
      Предвид на лошата година си е направо супер ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
        ...
        Не знам защо останалата част от печалбата не е упомената,какво ще се прави (то е ясно),но все пак трябва ОСА да го реши..
        Няма го и в другите точки на дневния ред,освен ако част от тях не са публикувани в ТР.
        Остава в баланса като Неразпределена печалба от минали години.
        Широко разпространена практика е.
        Last edited by Батя; 16.05.2024, 22:07.

Коментар

• Съветът на директорите на „Агрия Груп Холдинг"АД, на основание чл.223, ал.1 от Търговския закон свиква редовно присъствено годишно Общо събрание на акционерите на "Агрия Груп Холдинг"АД град Варна, което да се проведе на 27 юни 2024 година в град Варна, район Приморски, бул."Княз Борис I" № 111, Бизнес Център, ет.9 в 11.00 часа

Т.З. Приемане на решение за разпределение на част от реализираната печалба на Дружеството за 2023 г.
          Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение част от реализираната нетна печалба на Дружеството за 2023 г., възлизаща в общ размер на 8 839 343.03 лв. да бъде разпределена като паричен дивидент на акционерите, като сумата на дивидента е 680 000.00 лв. Право да получат дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент към 14-тия ден след датата на Общото събрание, на което е приет годишният финансов отчет и е прието решението за разпределение на печалбата. Общото събрание на акционерите овластява Съветът на директорите на дружеството да предприеме всички необходими фактически и правни действия относно изплащането на дивидента, включително избор на обслужваща банка, начален и краен срок за изплащане на дивидента.

Не знам защо останалата част от печалбата не е упомената,какво ще се прави (то е ясно),но все пак трябва ОСА да го реши..
          Няма го и в другите точки на дневния ред,освен ако част от тях не са публикувани в ТР.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaludov99 Разгледай мнение
            Тук може ли някой да види заявлението в ТР, че вмомента не мога да използвам КЕП
            10 ст дивидент,

Коментар

• Тук може ли някой да види заявлението в ТР, че вмомента не мога да използвам КЕП

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Не ми се вярва близките 2-3 г. на БФБ да се оцени реално/справедливо стойността на Агрия ;-)
                От друга страна това ме радва и си добавям ;-)
                Като не може БФБ да оцени подобаващо акцията има и други пазари - Ксетра е на "една ръка разстояние"! А мерак не липсва !
                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Много ми се иска да направят сплит 1/1, много е подходящ момента ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Това със ПИБ не знам дали ще се сбъдне,а за да стане цената на Агрия 25,28,30 лева......трябва акцията да се търгува и да се осъзнае нейната реална стойност!P.S.Няма препоръки за каквото и да било!
                    Не ми се вярва близките 2-3 г. на БФБ да се оцени реално/справедливо стойността на Агрия ;-)
                    От друга страна това ме радва и си добавям ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Чувал съм, че на БФБ не могат всички акции да растат едновременно, за това изчакайте на тия нива докато ПИБ стане 10лв . Шегичка.
                      Това със ПИБ не знам дали ще се сбъдне,а за да стане цената на Агрия 25,28,30 лева......трябва акцията да се търгува и да се осъзнае нейната реална стойност!P.S.Нямам препоръки за каквото и да било!
                      Last edited by olimpiec; 15.05.2024, 20:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Значи утре 24, а защо не и 25
                        Чувал съм, че на БФБ не могат всички акции да растат едновременно, за това изчакайте на тия нива докато ПИБ стане 10лв . Шегичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение

Хей, Мапа, голям си песимист!
                          Значи утре 24, а защо не и 25

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
                            Официално може да се каже,че 22 месечната корекцията от 30лв вече е в историята.
                            И не само това.На всички времеви рамки е в булиш води
                            Поне до Нова година бичетата могат да си развяват коня
                            Много чист импулс,като по учебник.Минимум на движението е 26,максумум според импулса(досега е доста напорист) може да натисне и върха след няколко месеца.
                            Бикоян_Мечкоядов ;-)

Коментар

• Официално може да се каже,че 22 месечната корекция от 30лв вече е в историята.
                              И не само това.На всички времеви рамки е в булиш води
                              Поне до Нова година бичетата могат да си развяват коня
                              Много чист импулс,като по учебник.Минимум на движението е 26,максимум според импулса(досега е доста напорист) може да натисне и върха след няколко месеца.
                              Last edited by Мечкан_Бикоядов; 14.05.2024, 21:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Време й беше на Агрийка да покаже защо заема престижното 3-то място в портфейла ми
                                и при мен излезе трета ПИБ не я пуска за повече

коя ти е втора ? гаражната ли

Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X