И увеличение на ФФ със точно 100К за последния месец, което не съм сигурен как да го тълкувам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
90 нови акционера не са малко на тези нива, който искаше да влезе е влязъл, трудно ще ги съберат, според мен дори и по-рано.
Икономистите очакват инфлацията да продължава да расте. Я да видим кои са компаниите, които най-много ще спечелят от това
Значи до момента имаме:
- супер инвестиционна програма;
- очакван дивидент
- сериозна инфлация
- рекордни цени на зърното
- ръст до 85 милки на материалните запаси, за да продадат на по-високи цени
- няколко големи инвеститора по позицията
- Влизане в СОФИКС (много вероятно!)
Среднощни мисли на 2 уискитаНе е препоръка! Бъдете здрави.
Last edited by Eminem; 27.03.2022, 00:50.
Коментар
-
Така и така фермерите станахме много през последните месеци, а всеки истински фермер не пропуска БАТА агро, предлагам среща на 20.05.2022г на летището в Стара Загора - примерно 11ч.
https://bata-agro.com/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
На дневен ред е нова 100 000т. база на ж.п. преди Добрич, а пристана ще се движи явно с удъбочаването на канала,- така го виждам ...
Изненадващо си имам нов водач в портфейла, с изпилена средна 5,11/акц. ... за сега
- 1 like
Коментар
-
не мисля, че Райков го интересува софикса засега и едва ли ще го направи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Един приличен дивидент + сплит (примерно 5:1) и акционерите са станали 1000!
Коментар
-
Един приличен дивидент + сплит (примерно 5:1) и акционерите са станали 1000!
относно сплита, не мисля, че Райков го интересува софикса засега и едва ли ще го направи
Коментар
-
Трябва да започнат да раздават на всички служители от фирмите си по няколко акции, както телекравата, ама не мисля, че Райков го интересува софикса, поне засега
Коментар
-
Стига глупости (както се казва в една реклама). До три месеца сме там, за да могат фондовете да си правят сметките от рано
Коментар
-
90 нови акционера не са малко на тези нива, който искаше да влезе е влязъл, трудно ще ги съберат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение662 са вече акционерите, при необходими 750 за SOFIX.
Удрииииии...
Коментар
Коментар