IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето ти я зумната, за да си я принтираш, да си сложиш в рамка и да си я закачиш над леглото

Голяма графика

Коментар

• Рибарче, форума ли заблуждаваш или себе си? Къде виждаш пробив на месечната графика? Пробив има на седмична графика, но е неуспешен, защото графиката се върна под тренд линията. Айде като чертаеш тренд линии да го правиш по правилния начин!

Голяма графика

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
        Няма за какво да хленчиш. Постовете ти са изпълнени със спам, хейт и обиди. С това живееш в този форум. Бъди благодарен че те търпят. Заради теб окастриха и осакатиха много постове и стойностни мнения!
        Само заради това че манипулираш цитати на форумци трябва да получиш бан, и без да има каквото и да е значение, дали поста ти е графичен или табличен.
        Как не схвана вече 2ра година къде отива Шели и къде отива Агрия. Разболя се тука и никой не иска да дискутира с теб защото влиза в режим в който може да бъде изтрит. Ти си воденичен камък за форума. Погледни се и спри спама, хейта и тролнята защото и на модераторите им идва до гуша от твоите изпълнения .
        Его пак тоя с КФАЛИФИКАЦИИ,ЗАЯЖДАНИЯ и ЧИСТ 100% СПАМ. Кое в това мнение е свързано с Агрия Груп Холдинг ???

X_Y я му проверете ВСИЧКИ мнения, има ли 5 да не са цитати към мен със заяждания . Този ник е създаден единствено с тази цел и няма да се спре докато не му изтриете акаунта пак.Само да го триете,няма да стане и само си съдавате излишна и много допълнителна работа.
        Баннете го за 2 седмици и ще видите огромна разлика.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
          Това не е заяждане X_Y !!!
          1000 поста си оставила със заяждания за два дена,този бил заяждане...Кой ти е шефа?

Изобщо може ли да се коментира нещо в този форум ?
          Ето ми и поста в графичен вид.Като не разбирате материята не се месете поне в дискусиите ,а започнете най-накрая да си вършете работата !

https://www.tradingview.com/x/fAMO4XmV

Няма за какво да хленчиш. Постовете ти са изпълнени със спам, хейт и обиди. С това живееш в този форум. Бъди благодарен че те търпят. Заради теб окастриха и осакатиха много постове и стойностни мнения!
          Само заради това че манипулираш цитати на форумци трябва да получиш бан, и без да има каквото и да е значение, дали поста ти е графичен или табличен.
          Как не схвана вече 2ра година къде отива Шели и къде отива Агрия. Разболя се тука и никой не иска да дискутира с теб защото влиза в режим в който може да бъде изтрит. Ти си воденичен камък за форума. Погледни се и спри спама, хейта и тролнята защото и на модераторите им идва до гуша от твоите изпълнения .
          Last edited by August; 08.06.2024, 15:08.

Коментар

• А вие спрете да вмъквате заядливи и обидни обръщения в мненията си.
            रादोस्त

Коментар

• Това не е заяждане X_Y !!!
              1000 поста си оставила със заяждания за два дена,този бил заяждане...Кой ти е шефа?

Изобщо може ли да се коментира нещо в този форум ?
              Ето ми и поста в графичен вид.Като не разбирате материята не се месете поне в дискусиите ,а започнете най-накрая да си вършете работата !

https://www.tradingview.com/x/fAMO4XmV

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha

Тая смешка,понеже това не е ТА и мога да се аргументирам защо,я беше постнал и на 19 и трябваше да пада до 15.Защо я изтри ?
                Което не излиза го трием викаш ?

Само два бързи детайла,ишимоку ползват левел 1 ТА новобранци ,много ненадежден индикатор и после каква е тая смешна тренд линия отгоре с 2 докосвания(на 28 и 24)? Ти не знаеш елементарна тренд линия как да нарисуваш даже ,какво остава за нататък
                нека съм левъл 1 , даже 0 ме пиши, нека са ми смешни тренд линиите... аз си споделям мнението наравно с останалите колеги тук. Може да съм прав, може да съм грешен. Не се бия по гърдите, както ти правиш. По Шелли от 40 ти изрисувах един правоъгълник в небесата за разлика от твоята дивергенция и май моя левъл 1 излезе... как да е. Живи и здрави...
                Аааа забравих, преди да нарисувам трнд линията и малко боб хвърлих с посока на тялото на запад за 20 сек и после бърза челна стойка на юг. Ама за този метод друг път.
                Last edited by X_Y; 08.06.2024, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                  пшеницата
                  600-605$ понеделник или вторник преди да отлепи нагоре.Де факто АГН трябва да е над 21.5 в момента,но лискача (някой свързан с компанията) иска да държи цената ниска и вкарва дисбаланси,които пък могат да се използват

https://tvc-invdn-com.investing.com/...3339332f76.png

Коментар

Много ме е страх и даже напълних гащите. Приятен уикенд и успех в демото!
                    Бягаш от ТА дискусия за пореден път.....

Коментар

От 5-6 год.
                      Чакам да напаснеш едно фибо и да кажеш къде ще ходи,интересно ми е
                      Можеш ли или те е страх ?
                      Много ме е страх и даже напълних гащите. Приятен уикенд и успех в демото!

Коментар

Рибарче, наблюдаваш ли цената на пшеницата?
                        От 5-6 год.
                        Чакам да напаснеш едно фибо и да кажеш къде ще ходи,интересно ми е
                        Можеш ли или те е страх ?

Коментар

• Рибарче, наблюдаваш ли цената на пшеницата?

Коментар

• Над 19 е в бича територия даже слизане до там ще е още по-булиш.

https://www.tradingview.com/x/1v0oNttk

Коментар

Валяка спука гума
                              Спукана задна дясна.Сменяме и продължаваме напред .Не може без корекцийки
                              Не ми е ясно само защо лискача иска да губи пари.

Коментар

За Китай мога да кажа,че ще ядат доста по-скъпа пшеница тази година.

А аз съм готов

Валяка спука гума

Коментар

Working...
                                X