If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама и твоята работа сходна - .." доkато пушех цигара, видях камионите на Девин как караха вода"
Имаше накога едно ИПО на Девин и се пускаха снимки във форума как се движат камионите Девин
Балгодаря за съдържателният и изпълнен със смисъл отговор. Казах, че камионите не са спирали през тези две седмици, ама за теб не е важно това. По-важен е хороскопа явно Какво пише там? Ще успееш ли да си купиш продадените акции?
По стечение на обстоятелствата от два месеца живея на място с пряк изглед към пристанището. Днес има струпване на зърновози но не са на Кристера, докато последните две седмици нямаше струпване, но за цигара време засичах 1-2 техни зърновози да влизат и излизат. Така или иначе сделките от днес нататък ще влизат във второ тримесечие, пък и както се вижда масата от спекулантите не търгуват по фундамент, а "защото е паднало", "защото се е вдигнало" , "защото някой друг е купил или продал" , "защото са рисували картинки", "защото са си чели хороскопа" и други такива важни за тях събития
Ама и твоята работа сходна - .." доkато пушех цигара, видях камионите на Девин как караха вода"
Имаше накога едно ИПО на Девин и се пускаха снимки във форума как се движат камионите Девин
По стечение на обстоятелствата от два месеца живея на място с пряк изглед към пристанището. Днес има струпване на зърновози но не са на Кристера, докато последните две седмици нямаше струпване, но за цигара време засичах 1-2 техни зърновози да влизат и излизат. Така или иначе сделките от днес нататък ще влизат във второ тримесечие, пък и както се вижда масата от спекулантите не търгуват по фундамент, а "защото е паднало", "защото се е вдигнало" , "защото някой друг е купил или продал" , "защото са рисували картинки", "защото са си чели хороскопа" и други такива важни за тях събития
И аз засичах през тези две седмици на Кристера повече от веднъж, но както каза бяха по 2-3. Написах коментара, защото днес са наистина много.
Явно износа на зърно е започнал отново. Под Аспаруховият мост е пълно със зърновози.
Последните две седмици ги нямаше.
не бях инвестирал на БГ пазара повече от 10г след фиаското ХДПАТ, МОСТС, презаписването 1500 пъти на ТРЕЙСа и делистването на качествени компании като Нефтохим, ДЗИ и ОРГ. Последните няколко години и развитието при SPEEDY и ALTERKO ми върнаха надеждата в капиталовия пазар, че освен схемаджиите като EUBG, CHIM и FIB има читави компании, които използват борсата по предназначение, а не за прехвърляне на пари от единия джоб в другия с цел избягване на регулации и облаги.
Ако искаме борсата ни да се развива трябва да бъдем малко по-критични като инвеститори и взискателни към публичните компании, посредниците /да не ни front-runnvat/ и регулаторите /да следят какво става и наказват злоупотребите/.
Едновремено с горното, трябва и инвеститорите да са по-знаещи, четящи и аналитични. За съжаление масово наблюдавам изказвания без капка аргументация, задълбоченост и аналитичност. Това се предполага да е най-професионалния инвестиционен форум и се надявам хората които се изказват да са по-подготвени и аргументирани...
а след отчета за тримесечието ) П/Е то би трябвало да е под 5 ) даже под 4 )
Aха, айде да видим колко ще е след отчета, че такива изказвания са леко в небесата
Ем цената скочила 3 пъти ем п/е-то паднало 3 пъти. Тва ше е някакво перпетомобиле
Нещо подобно направи доколкото си спомням в алтерко и изтърва голямото движение
Вече си ги спестявам такива моменти, ако съм сигурен, че посоката е нагоре, много нерви се хабят, резултата според мен е спорен
Забравил съм.
Не ми се пуска ПС да видя какво е било.
През тел виждам, че съм излизал около 19 и после около 25.
Със сигурност не съм уцелил върхове и Дъна.
Излизанията ми от Алтерко бяха влизания в Доверие. Общо взето ги редувах. Не твърдя, че е правилно. Аз съм доволен от резултата при Алтерко-доверие.
Сега ако ми се получи ще е Агрия-Неохим.
Ще видим, какво ще стане
Може и торално да бъркаш, но от друга страна си сигурен че купона е свършил? Какво ще видим на 10-ти? Колко акции има в фондовете? Това как ще повлияе на цената? Какво не ти е ясно? Всеки ден 30-40 к акции от ръцете на спекулантите минават в ръцете на мажорирарите и на определени фондове. Щом скучаеш. кажи нещо за фундамента на Агрия? Как е такава компания на п/е 7 без да е отчетен ръста в цените на продукцията им? ПК повече ли е от цената на зямята им?
а след отчета за тримесечието ) П/Е то би трябвало да е под 5 ) даже под 4 )
Нещо подобно направи доколкото си спомням в алтерко и изтърва голямото движение
Вече си ги спестявам такива моменти, ако съм сигурен, че посоката е нагоре, много нерви се хабят, резултата според мен е спорен
Скучая и си разсъждавам на глас... написах че на десети ще видим може и тотално да бъркам в предположението
Може и торално да бъркаш, но от друга страна си сигурен че купона е свършил? Какво ще видим на 10-ти? Колко акции има в фондовете? Това как ще повлияе на цената? Какво не ти е ясно? Всеки ден 30-40 к акции от ръцете на спекулантите минават в ръцете на мажорирарите и на определени фондове. Щом скучаеш. кажи нещо за фундамента на Агрия? Как е такава компания на п/е 7 без да е отчетен ръста в цените на продукцията им? ПК повече ли е от цената на зямята им?
Коментар