IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Ама и твоята работа сходна - .." доkато пушех цигара, видях камионите на Девин как караха вода"
    Имаше накога едно ИПО на Девин и се пускаха снимки във форума как се движат камионите Девин
    Балгодаря за съдържателният и изпълнен със смисъл отговор. Казах, че камионите не са спирали през тези две седмици, ама за теб не е важно това. По-важен е хороскопа явно Какво пише там? Ще успееш ли да си купиш продадените акции?
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

По стечение на обстоятелствата от два месеца живея на място с пряк изглед към пристанището. Днес има струпване на зърновози но не са на Кристера, докато последните две седмици нямаше струпване, но за цигара време засичах 1-2 техни зърновози да влизат и излизат. Така или иначе сделките от днес нататък ще влизат във второ тримесечие, пък и както се вижда масата от спекулантите не търгуват по фундамент, а "защото е паднало", "защото се е вдигнало" , "защото някой друг е купил или продал" , "защото са рисували картинки", "защото са си чели хороскопа" и други такива важни за тях събития
      Ама и твоята работа сходна - .." доkато пушех цигара, видях камионите на Девин как караха вода"
      Имаше накога едно ИПО на Девин и се пускаха снимки във форума как се движат камионите Девин

Коментар

По стечение на обстоятелствата от два месеца живея на място с пряк изглед към пристанището. Днес има струпване на зърновози но не са на Кристера, докато последните две седмици нямаше струпване, но за цигара време засичах 1-2 техни зърновози да влизат и излизат. Така или иначе сделките от днес нататък ще влизат във второ тримесечие, пък и както се вижда масата от спекулантите не търгуват по фундамент, а "защото е паднало", "защото се е вдигнало" , "защото някой друг е купил или продал" , "защото са рисували картинки", "защото са си чели хороскопа" и други такива важни за тях събития
        И аз засичах през тези две седмици на Кристера повече от веднъж, но както каза бяха по 2-3. Написах коментара, защото днес са наистина много.
        Last edited by polax; 01.04.2022, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Явно износа на зърно е започнал отново. Под Аспаруховият мост е пълно със зърновози.
          Последните две седмици ги нямаше.

Коментар

• Днес е 01.04.2022г ха,ха,ха! Внимавайте какво пишете!

Коментар

• Явно износа на зърно е започнал отново. Под Аспаруховият мост е пълно със зърновози.
              Последните две седмици ги нямаше.

Коментар

• не бях инвестирал на БГ пазара повече от 10г след фиаското ХДПАТ, МОСТС, презаписването 1500 пъти на ТРЕЙСа и делистването на качествени компании като Нефтохим, ДЗИ и ОРГ. Последните няколко години и развитието при SPEEDY и ALTERKO ми върнаха надеждата в капиталовия пазар, че освен схемаджиите като EUBG, CHIM и FIB има читави компании, които използват борсата по предназначение, а не за прехвърляне на пари от единия джоб в другия с цел избягване на регулации и облаги.

Ако искаме борсата ни да се развива трябва да бъдем малко по-критични като инвеститори и взискателни към публичните компании, посредниците /да не ни front-runnvat/ и регулаторите /да следят какво става и наказват злоупотребите/.

Едновремено с горното, трябва и инвеститорите да са по-знаещи, четящи и аналитични. За съжаление масово наблюдавам изказвания без капка аргументация, задълбоченост и аналитичност. Това се предполага да е най-професионалния инвестиционен форум и се надявам хората които се изказват да са по-подготвени и аргументирани...

Успех на всички спекуланти и инвеститори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

а след отчета за тримесечието ) П/Е то би трябвало да е под 5 ) даже под 4 )
                  Aха, айде да видим колко ще е след отчета, че такива изказвания са леко в небесата
                  Ем цената скочила 3 пъти ем п/е-то паднало 3 пъти. Тва ше е някакво перпетомобиле

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Нещо подобно направи доколкото си спомням в алтерко и изтърва голямото движение
                    Вече си ги спестявам такива моменти, ако съм сигурен, че посоката е нагоре, много нерви се хабят, резултата според мен е спорен
                    Забравил съм.
                    Не ми се пуска ПС да видя какво е било.
                    През тел виждам, че съм излизал около 19 и после около 25.
                    Със сигурност не съм уцелил върхове и Дъна.
                    Излизанията ми от Алтерко бяха влизания в Доверие. Общо взето ги редувах. Не твърдя, че е правилно. Аз съм доволен от резултата при Алтерко-доверие.
                    Сега ако ми се получи ще е Агрия-Неохим.
                    Ще видим, какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Даже не се усеща колко е нелеп
                      Нелеп както в Балонерко ли? където предсказах елхата ,когато всеки очакваше 50-100лв ? Тогава ли ?

Щото там нелепия беше една риба,три пъти несполучливо лови дъна и трите пъти пазара го би като шкембе в дувар
                      Една риба със същия ник като твоя

Коментар

Може и торално да бъркаш, но от друга страна си сигурен че купона е свършил? Какво ще видим на 10-ти? Колко акции има в фондовете? Това как ще повлияе на цената? Какво не ти е ясно? Всеки ден 30-40 к акции от ръцете на спекулантите минават в ръцете на мажорирарите и на определени фондове. Щом скучаеш. кажи нещо за фундамента на Агрия? Как е такава компания на п/е 7 без да е отчетен ръста в цените на продукцията им? ПК повече ли е от цената на зямята им?
                        а след отчета за тримесечието ) П/Е то би трябвало да е под 5 ) даже под 4 )
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

За мен има, ще си ги купя обратно
                          Нещо подобно направи доколкото си спомням в алтерко и изтърва голямото движение
                          Вече си ги спестявам такива моменти, ако съм сигурен, че посоката е нагоре, много нерви се хабят, резултата според мен е спорен

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Скучая и си разсъждавам на глас... написах че на десети ще видим може и тотално да бъркам в предположението
                            Може и торално да бъркаш, но от друга страна си сигурен че купона е свършил? Какво ще видим на 10-ти? Колко акции има в фондовете? Това как ще повлияе на цената? Какво не ти е ясно? Всеки ден 30-40 к акции от ръцете на спекулантите минават в ръцете на мажорирарите и на определени фондове. Щом скучаеш. кажи нещо за фундамента на Агрия? Как е такава компания на п/е 7 без да е отчетен ръста в цените на продукцията им? ПК повече ли е от цената на зямята им?

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Накрая може ли да се размине със софикс, особено ако 15% от игралците напуснат кораба!
                              за къв .чеп ) ни е Софикс ) нека изкарат доста милки печалба а не да се разчита на бедния фонд на Никито )
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

някой беше питал - защо на 10-ти? .. ама не получи отговор, за сметка на това спамът продължава яко
                                Извинявам се ако съм ви натрапил нещо но мислих че е важно за нас хората които имаме да споделим мнения и мисли

Коментар

Working...
                                X