IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
    Консолидацията последните седмици между 27-30 лв е т.н. bull flag и в 90% от случаите е continuation pattern, тоест продължаване на тренда. Не е trend reversal фигура
    Успех с чертането
    Моля обърни внимание на точка 3 от моята обосновка,преди да коментираш.
    т.1 и т.3 имаш логически грешки.Хем ТА се прилага на ликвидни компании,хем тази за която говорим е такава
    Подобен беше и коментара ти в темата "Оптимизъм на БФБ" за "изхода"
    Успех и на теб с чертането
    Last edited by petrg5s; 28.05.2022, 14:12.

Коментар

• Ето ти няколко конкретни коментара:
      1. В основата на техническия анализ стои психологията на масите. Затова се прилага за ликвидни инструменти, които се търгуват от милиони хора - индекси, FX, commodities и акции на големи компании. Вземи прочети основите

2. Консолидацията последните седмици между 27-30 лв е т.н. bull flag и в 90% от случаите е continuation pattern, тоест продължаване на тренда. Не е trend reversal фигура

3. Обемите ти на тази графика са с брой акции. Вземи се постарай малко и изчисти данните от кроса от 120 000 акции с които Райков плати за 100% от Силк Газ, плюс обърни последните обороти в левове. Обемите в левове са по-показателни, защото когато една акция е поскъпнала от 10 на 30лв , не е едно и също дали са изтъргувани 10 бр акции на 10лв, като 10бр на 30лв! Компанията е най-търгуваната на борсата последните месеци.

Успех с чертането
      Last edited by the prophet; 28.05.2022, 08:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        За да съм напълно честен,технически погледнато ,последен финален ъп е напълно възможен за да завърши вълна 5 от началото на 2022.Защо?

1.Цената консолидира на върха (също като Неохим),което е булиш движение.8 седмици вече
        2.Вчера отбеляза най-високо седмично затваряне за всички времена 29.70.Булиш !
        3.Фигурата която рисува на върха също е булиш

Тоя който го помпи иска още.Появи ли се обем,той ще покаже посоката

Това евентуално движение нагоре ще е последното.Tам където обърне,където и да е то, ще е връх за много месеци
        Индикаторите са супер мега свръх-купени , с огромни мечи дивергенции и то на седмична
        Не е препоръка

https://tvc-invdn-com.investing.com/...033cbaaf83.png

Както и очаквах пълна тишина за обоснована конкретика.Ето ви конкретна прогноза с конкретни нива.А не ала баланизми тип "Очаквам да се качи,щото имам" На всичкото отгоре съм се и обосновал.За рибите като Батя,който не разбират чертежи и си мислят,че горното означава хем на горе,хем и надолу, ще поясня и същевремено образовам.

Чакаме пробив на една от двете черни линии ,горе на върха.В която посока пробие,тази стрелка ще е валидната.Ако пробива стане с обем,още по-добре.Вътре във фигурата ,цената е в неопределен рейндж, затова чакаме пробив в една от двете посоки
        Last edited by petrg5s; 28.05.2022, 07:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
          ... и така мажоретът си прибра парсата заобиколно.
          И после я хвърли на пазара.. засега до 30 лв.

Коментар

• Цената се намести на счетоводната стойност, а дивидента почти не расте заради осъщественото "дивидентозамещение" на 10 млн към пловдивската ливада и така мажоретът си прибра парсата заобиколно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
              35-36?
              И аз искам да чуя някаква обоснована конкретика,ама няма..Вместо конкретика и съдържание има 10 страници не модериран спам

То и аз да имам акции,и аз ще викам "Глупации,купувайте ! Купувайте ,аз да спечеля.А цената ще расте винаги и после и вие ще спечелите.Вярвайте ми "

..но трябва и обосновка .Защо трябва да расте след 150% бърз ръст и падащи цени на активите и?
              Защо да расте ,след като и дивидента (37 място по-големина в % на БФБ) е разочароващ,за компания с такива претенции и далеч,далеч зад дивидентите на компаниите в сектора.

Last edited by petrg5s; 27.05.2022, 19:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Май се изчерпват продавачите на 30 лв. Очаквам скоро да видим бързо придвижване нагоре към ново рановестно ниво за пазара..
                Ех ама си лош, искаш да развалиш елхата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Май се изчерпват продавачите на 30 лв. Очаквам скоро да видим бързо придвижване нагоре към ново рановестно ниво за пазара..
                  35-36?

Коментар

• Май се изчерпват продавачите на 30 лв. Очаквам скоро да видим бързо придвижване нагоре към ново рановестно ниво за пазара..

Коментар

Въпреки "прекрасния" отчет ,реакция от пазара няма.Някой може ли да обясни защо?
                      ами просто е - пазарът го очакваше

Коментар

• Въпреки "прекрасния" отчет ,реакция от пазара няма.Някой може ли да обясни защо?

Коментар

Инта,време имам бол,и ще съм тук докато се спука балона.Хима е ок,там ще бера много,ами кажи как да те приеме теб човек на сериозно с подобни смешни прогнози ала -банизми и наблягащи на конкретиката ? И какво е това константен спад ? за пръв път чувам такова нещо

Извън темата,- никога не съм бил от твоя отбор с претенциите!
                          Не веднъж съм заявявал, че съм лаик и неграмотен и по случайност с над 400% доходност
                          от "късното си начало+"

Коментар

.... И какво е това константен спад ?

Елха до август, какво толкова не разбра

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Губиш си времето тук,- бягай при хима, че там са испуснали водата от пропката и нямаш нужда от "въдици"!!!
                              Инта,време имам бол,и ще съм тук докато се спука балона.Хима е ок,там ще бера много,ами кажи как да те приеме теб човек на сериозно с подобни смешни прогнози ала -банизми и наблягащи на конкретиката ? И какво е това константен спад ? за пръв път чувам такова нещо

Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              за следващите седмици до към края на август е константен спада, но след това си идва симен сезон...

Коментар

На този зашеметяващ финансов отчет,невиждан от години на БФБ,според "експертите" по ФФ и отчети , не трябваше ли вече да сме над 40 и юни над 100?

.....а то 30 артии обем.Повтаря Балонерко и то от много време насам и по-много неща(price action,ликвидност,етц )Почвам да мисля,че групата напомпила там,сега е тук.
                                Там купона започна с листването и с дневни обеми по 0 ,много дни подред,после се премина към регулярни студени отрезвяващи душчета за масовика

п.с докато съм писал са почнали да лискат

Губиш си времето тук,- бягай при хима, че там са испуснали водата от пропката и нямаш нужда от "въдици"!!!

Коментар

Working...
                                X