IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    Драснах малко над хиляди думи анализ за Агрия за сервиза ми в алфата, който почва във вторник. Няма да се изненадам ако вкарам няколко чуждестранни инвеститори тук
    А дано, че мажо да има компания в покупките ​​​​​​
    Тукашните играчи им се вижда скъпичко ми се струва.. Свикнали сме да купуваме евтино, на половин цена, ако не и по-ниско

Коментар

• Египет закупи 465 000 тона пшеница с произход от Русия, Румъния и България, съобщи телевизия "Ал Арабия", цитирана от ТАСС. Това е най-голямата покупка на пшеница, която страната е направила от началото на руската инвазия в Украйна. Според телевизионния канал египетската Генерална администрация за

Коментар

Драснах малко над хиляди думи анализ за Агрия за сервиза ми в алфата, който почва във вторник. Няма да се изненадам ако вкарам няколко чуждестранни инвеститори тук
        абе и един да е ,но да вкара няколко милиона ...

Коментар

• Драснах малко над хиляди думи анализ за Агрия за сервиза ми в алфата, който почва във вторник. Няма да се изненадам ако вкарам няколко чуждестранни инвеститори тук
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• да се върнем на темата

https://gro-intelligence.com/insight...-s-model-shows

"Worldwide production of wheat, the most important crop affecting food security, is forecast to decline this year for the first time in four years. The global wheat stocks-to-use ratio, a key measure of available supplies, is projected to drop in 2022/23 to the lowest level in seven years, marking the third consecutive annual decline in wheat inventories."
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

...... тук е не просто много силен, а единствен фактор мажото. Това цифрички, екселски печалбички, обратни и т.н. се нагаждат както и когато се намери за добре, И типичен пример в точно Балонерко. .....
              ...... и тук, ако се чака на резултати, цената ще тръгне надолу, затова всички се надяват на мажото, който бил много готин, учен и убаФ, само дето не къса от залъка си като оня в Импулс-а - там пък какви дитирамби бяха, ехееееей
              Никой не отрича важната роля на мажоритаря, всеки знае, че той е много силен фактор, но да се твърди, че е единствен фактор е доста пресилено.
              Алфонсо е прав, както и за това, че е нелепо мажоритаря на Агрия да бъде определян с някакви епитети, при положение, че управлява не малък бизнес. Отделно дружеството заслужава поздравления за отличния сайт. Аз поне не съм срещал друг с толкова много информация за инвеститорите.

А относно Алтерко и на мен ми се стори точно цифрата 200 млн адекватна за пределна граница към сегашния момент на нашата борса. Преди бях склонен да му дам малко повече, но все пак не повече от 20 лв на акция и за това си ги продадох още октомври-ноември.

Коментар

макс 200 милиона
                Охоо, я, един, дето се осъзнал - от колко време го повтарям това, че всичко над 10 кинта за Балонерко е тотален балон, ама на, надуват си го.

пандичка, приятелски съвет, понеже виждам, че искаш да рекламираш БФБ на чужденци, за което заслуважаваш само адмирации и уважение - тук е не просто много силен, а единствен фактор мажото. Това цифрички, екселски печалбички, обратни и т.н. се нагаждат както и когато се намери за добре, И типичен пример в точно Балонерко. Така че много внимавай какво и как препоръчваш, щото совите не са това, което са и БФБ не е нормална борса! Затова и аз съм инвестирал само в една компания, щото там няма мажо, но пък УД може да осере много бруатлно нещата с нищоправенето си. И все пак ще даде поне по 3 в следващите 7 години - лично мнение

Пипънче, в кое е бил втори в света Балонерко - преди време така развечавах митове на тема М+С, как били трети в света и ала-бала? Ще ми е инетерсно да чуя?

За Дрона - ми то не пречи, много народ чакат да се подкваси морето, щото какво казал Манго, като хвърлял лъжичка по лъжичка кисело мляко от кофичката в морето - ми ако се подкваси, знаеш ли колко кисело мляко ще има, не могат да го изядат чааветата То и за чичикака имаше такива лафчета и там се чакаше подквасване, щото бил обещал нещо си....

Сори, пичове, темата е за Агрия, затова спирам - и тук, ако се чака на резултати, цената ще тръгне надолу, затова всички се надяват на мажото, който бил много готин, учен и убаФ, само дето не къса от залъка си като оня в Импулс-а - там пък какви дитирамби бяха, ехееееей
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

макс 200 милиона
                  Ок!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Ако имаш възможност виж числата на Алтерко и кажи според теб колко струва.
                    макс 200 милиона

Коментар

Алтерко още са балон, само виж оценките на продуктите им

https://play.google.com/store/apps/d...ly&hl=bg&gl=US
                      Ако имаш възможност виж числата на Алтерко и кажи според теб колко струва.

Коментар

Приложението не е ли продукт?
                        Прав сте. Аз разбирам под продукти хардуера, но и приложението си е продукт.

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Това са оценките на приложението им, не на продуктите им.
                          Приложението не е ли продукт?

Коментар

Това са оценките на приложението им, не на продуктите им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Те и алтерко бяха балон но се оказа че са втори в света в сектор... нека спрем обади ми се декември да почерпя ако аз съм шрав

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Вирджин Галактик и те щяха да променят света надуха ги до 60 долара а сега са 6 долара. Та рискове нещо да се прецака има много но пожелавам успех !
                                Те и алтерко бяха балон но се оказа че са втори в света в сектор... нека спрем обади ми се декември да почерпя ако аз съм шрав

Коментар

Working...
                                X