IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
    тази новина отдавна е отчетена от пазара, и чудно защо пшеницата се вдига на матиф
    Няма как да е отчетена,понеже не е била факт ! Нищо не е сигурно, особено пък в Украйна.Такива несигурни събития се отчитат само СЛЕД като станат факти...което ще рече сега

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Ай Честито

Постигнато е споразумение за износа на украинско зърно

https://www.investor.bg/centralna-i-...-zyrno-356721/
      тази новина отдавна е отчетена от пазара, и чудно защо пшеницата се вдига на матиф

Коментар

• Ай Честито

Постигнато е споразумение за износа на украинско зърно

да освободи около 18 млн. тона пшеница, царевица и други доставки
        https://www.investor.bg/centralna-i-...-zyrno-356721/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          Расте ли елхата ?
          Не

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Не знам каква е тази рибешка превъзбуда,но говеда на път към кланицата ,това виждам аз
            Расте ли елхата ?
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Не знам каква е тази рибешка превъзбуда,но говеда на път към кланицата ,това виждам аз

Коментар

Жалко е, че тази акция няма да влезе в софикса, син чип си е отвсякъде, дано бфб-то успее септември, но и там е малко вероятно, след дивидента не се увеличават акционерите
                Ну Yori, защо не споделиш някой акция с твоите събратя и роднини. Маленки магаренца нямаш ли в обора ? Раздай по някоя друга хартийка на съседи и друзя. Сколка ти трябват за още 150 единици-душици ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                  Айде поспрете се с тия покупки ,че ошмулихте на човека елхичката!
                  Хаха, това беше яко!
                  Както писах сутринта, чака ни една борова гора.. С все по високи борове, смърчове и т.н.
                  Одрусахме крушата хубаво и пътя нагоре е открит

Коментар

Жалко е, че тази акция няма да влезе в софикса, син чип си е отвсякъде, дано бфб-то успее септември, но и там е малко вероятно, след дивидента не се увеличават акционерите
                    не само е син чип, но е и най-търгуваната и с най-добри показатели ... но хрантутниците от бфб какво ги интересува

Коментар

Елхата май се отлага за някоя коледа, мажо продължава с покупките
                      1360 акции е купил в петък
                      Аз лично за техн.анализ знам ,че ако ползваш грешни/защото за мен сделката за покупка с акции на АгроВиа нещо си не бива да се смята за обем по позицията- няма нищо пазарно в това плащане/ обеми е твърде вероятно да ти се изкриви картинката.Това е мое мнение и не ангажирам с него никой.Нямам претенции да "чувам петела" и не ми звънят от "Яхтата".
                      мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Жалко е, че тази акция няма да влезе в софикса, син чип си е отвсякъде, дано бфб-то успее септември, но и там е малко вероятно, след дивидента не се увеличават акционерите

Коментар

• спекули йок ) ясно е като бял ден ) ще се ходи на други ценови нива
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• минават 37 хил. на 30лв. и веднага скача някой със 6 броя на 29.60, като Морозов с гърди на амбразурата!?! Интересно какви са тези герои и за какво го правят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                              Айде поспрете се с тия покупки ,че ошмулихте на човека елхичката!
                              надявам се, че елхарчето няма да се весне тук поне половин година, не за друго, но почна да досажда вече

Коментар

• Айде поспрете се с тия покупки ,че ошмулихте на човека елхичката!
                                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Working...
                                X