Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, както се "изсипа" от 19 лв... Където пак според рибарчето беше голям балон. И елха беше нарисувал даже.. ама я отнесе реката
Няма да се очудя да се мъчи да купи и тук с лев-два надолу и после да почне да хвали и надъхва като при Алтерко
Не се изсипа на 19 ,щото се търгува на БФБ.Един дрислъо е целия пазар и си прави каквото иска.Ако беше на ликвидна ЕУ борса, изобщо нямаше и да е тук сега,а под 20.Но няма как,само забавят неизбежното.Рано или късно ще да иде там и нищо не може да промени това.
И е абсурд е да купя тоя балон тук като нива,а и като време в близките 4-6 месеца.Процеса на спадане на въздуха иска време.Ти самият го разбра с "ловенето" на дъна в Алтерко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Дано да се "изсипе", за да мога да си купя още
Няма да се очудя да се мъчи да купи и тук с лев-два надолу и после да почне да хвали и надъхва като при Алтерко
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеДано да се "изсипе", за да мога да си купя още
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТук е готово да изсипе.Когато решат за най-добре
Гледам и bid-а доста оредя.Седи тук 5-6 месеца вече и се дистрибутира на балъците.Нагоре няма никакви сили.
В един прекрасен ден ще дойде и изсипването.Няма да се учудя всичко да качва,а тук да пада.
Другия вариант е навсякъде да пада,тук да пада х3
Няма как,този скъп въздух никои не го иска.
27.хх на първо време и оттам в тоалетната
- 1 like
Коментар
-
Тук е готово да изсипе.Когато решат за най-добре
Гледам и bid-а доста оредя.Седи тук 5-6 месеца вече и се дистрибутира на балъците.Нагоре няма никакви сили.
В един прекрасен ден ще дойде и изсипването.Няма да се учудя всичко да качва,а тук да пада.
Другия вариант е навсякъде да пада,тук да пада х3
Няма как,този скъп въздух никои не го иска.
27.хх на първо време и оттам в тоалетната
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ей сега ще дойде Баба Меца, да ви даде по едни 60 лв./акция тук
Може да ви попита и колко е P/E-то и колко е рандемана на белените семки
Симпатяги!!!
Стягай се, и по - кисело ще стане
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Т.е. само собствената земя на Агрия е за около 50 лв. на акция! Стоки и продукция погасяват задълженията и остават силози, завод за олио, сгради и още доста милиони в стопански инвентар. Да не говорим за нематериалните активи, без които не можеш да организиран подобен бизнес. Като цяло таргета ми от 60 лв./акция е доста скромен явно
Може да ви попита и колко е P/E-то и колко е рандемана на белените семки
Симпатяги!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
печалбата към капитализацията. Тази година ще е повече, аз съм го дал на око ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнениеИмам Агрия..Може ли да обясниш как прави доходност от 20%..Кога и докога ще ги прави..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Т.е. само собствената земя на Агрия е за около 50 лв. на акция! Стоки и продукция погасяват задълженията и остават силози, завод за олио, сгради и още доста милиони в стопански инвентар. Да не говорим за нематериалните активи, без които не можеш да организиран подобен бизнес. Като цяло таргета ми от 60 лв./акция е доста скромен явно
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОтделно, супер удивен съм, че произвеждат основно нерафинирано олио, което е пълен боклук и като такъв не се купува от обикновения потребител, освен да се раздава като някаква форма на аренда в натура на селяците - идея си нямам?
- 1 like
Коментар
Коментар