Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТа да балгодарим на Кирчо и Кокорчо - идеално се получи
Прост народ,слаба държава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ее, остави го малко грую да похейти
сега му се е падналоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнение
Пропуснал си тази малка подробност! Нека не подвеждаме...
Мерките, заедно с проекта за Бюджет 2023, ще бъдат предложени за обсъждане на 49-ото Народно събрание, като окончателното решение ще е негово.А пенсиите няма как да не се плащат - все пак дефицитът от тях ще е около 10 милиарда тази година, като юли месец отново ще бъдат увеличени с 12% (по закон). Догодина - пак (по закон), щото има и ръст на заплати, и инфалция. Та да балгодарим на Кирчо и Кокорчо - идеално се получи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Това са само теоретични постановки...
Едва ли ще тръгнат да извиват ръцете на бизнеса точно по този начин...
Политиката обслужва основно едрия капитал, който я храни...
сега му се е паднало
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПоправете ме, ако греша:
Министърът обясни, че свръхпечалбата ще бъде изчислена според европейски регламент - осредняват се печалбите за 2019 г., 2020 г. и 2021 г., увеличават се с 20% и се съпоставят с реализираната печалба за 2022 г., а върху разликата се начислява 33% данък. Плащането се предлага да е чрез авансови вноски от 1 юли всеки месец, а изравняващата вноска да се прави през 2024 г.
2022 - 78 милки
2021 - 23 милки
2020 - 10 милки
2019 - 10 милки
0.33* (78-17) = 20 милки за държавата. Ми честито. Слава на Кирчо и Кокорчо, вечна слава, добре че вдигнаха пенсиите, за да може сега да разкулачим тези гадни империалисти
Едва ли ще тръгнат да извиват ръцете на бизнеса точно по този начин...
Политиката обслужва основно едрия капитал, който я храни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПоправете ме, ако греша:
Министърът обясни, че свръхпечалбата ще бъде изчислена според европейски регламент - осредняват се печалбите за 2019 г., 2020 г. и 2021 г., увеличават се с 20% и се съпоставят с реализираната печалба за 2022 г., а върху разликата се начислява 33% данък. Плащането се предлага да е чрез авансови вноски от 1 юли всеки месец, а изравняващата вноска да се прави през 2024 г.
2022 - 78 милки
2021 - 23 милки
2020 - 10 милки
2019 - 10 милки
0.33* (78-17) = 20 милки за държавата. Ми честито. Слава на Кирчо и Кокорчо, вечна слава, добре че вдигнаха пенсиите, за да може сега да разкулачим тези гадни империалисти
Мерките, заедно с проекта за Бюджет 2023, ще бъдат предложени за обсъждане на 49-ото Народно събрание, като окончателното решение ще е негово.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Поправете ме, ако греша:
2022 - 78 милки
2021 - 23 милки
2020 - 10 милки
2019 - 10 милки
0.33* (78-17) = 20 милки за държавата. Ми честито. Слава на Кирчо и Кокорчо, вечна слава, добре че вдигнаха пенсиите, за да може сега да разкулачим тези гадни империалистиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеМай ще ни сурвакатмалко с данък свръхпечалба
) тук
едва ли ще се случи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
Аз си пазаря по малко. Таргет 100 лв до 3 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Най-големите финансови умове на планетата в САЩ не могат да прогнозират точно какво ще стане ,ти за някви пръдлъовци тук ми говориш с прогнози за 2026.
Дайте малко по-сериозно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнениеНо зад официална информация, лисната на сайта на холдинга, стоят сериозни анализи. За това не трябва да имаме съмнения
Дайте малко по-сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
В сегашната крайно несигурна икономическа ситуация + войната, никой не може да прогнозира точно каквото и да е !
Камо ли пък за далечната 2026г, камо ли дали ще има печалба и даже колко ще е тя
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение. Към 2026-та от Агрия прогнозират печалбата да достигне 70 млн. лв.
Камо ли пък за далечната 2026г, камо ли дали ще има печалба и даже колко ще е тяLast edited by petrg5s; 15.03.2023, 10:56.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар