Първоначално изпратено от GenCho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение>20.40/50 ще отвори път към 23.хх
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеРибаря пишеше за пробив още месец май, а той не се случваше. Аз един път загатнах, че е възможно да пробие и то пък ще вземе да стане Явно повече ги чаткам нещата от рибаря
Или изчакваш да качи и тогава ще го обявиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеРибаря пишеше за пробив още месец май, а той не се случваше. Аз един път загатнах, че е възможно да пробие и то пък ще вземе да стане Явно повече ги чаткам нещата от рибаря
https://www.tradingview.com/x/xmiTmFk0
Last edited by danetha; 21.11.2024, 07:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеОще май месец един ''разбирач'' ми обясняваше, че съм сгрешил като съм си продал акциите. Същият дори пускаше някакви графики, за да покаже пробив на тренд линия и бъдещата посокаЗа опитните техничари
беше ясно, че пробив няма и дори на няколко пъти му пусках графика, за да види къде греши. В скоро време може и да има действителен пробив и да тръгне в посока синьото небе
Голяма графика
Явно повече ги чаткам нещата от рибаря
Last edited by Спекулант79; 21.11.2024, 07:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДонесе ни доста лош късмет неговото присъствие тук..
Иначе чакаме следващите два консолидирани отчета.. има шанс да са толкова добри, че никой карък да не може да попречи на акцията за силно движение нагоре..
По-добре не пиши,че ще се качва,защото винаги после пада.
Ако искаш даже,продай някакво малко количество и пиши,че си продал ,да опитаме и това
п.с.А за гугутката,че му виждам цитата хейт,нито съм се изнесъл,нито съм на загуба.И да се стяга в Шменти груп АД,че го чака потапяне до дъното на океанаLast edited by danetha; 15.11.2024, 11:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Има ли трендлиния, изобщо. На чарта я няма. Рибарят джвакаше някаква дъвка за златно пресичане и други алабалистики. Накрая изяде дървото, спука вътрешна гума и се изнесе със загуба.
Иначе чакаме следващите два консолидирани отчета.. има шанс да са толкова добри, че никой карък да не може да попречи на акцията за силно движение нагоре..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТук направихте ли пробива на тренд линията или къртача ви се повреди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТук направихте ли пробива на тренд линията или къртача ви се повреди?
Коментар
-
Какви са реколтите при основните култури? Работи ли на пълна пара маслената, от къде суривина(цени)? Спиртоварната?
Тук има информационно затъмнение спрямо инвеститорите! - Нито на сайта се публикува, нито се правят уебинари както други дружества. Нека г-н Райков си представи за момент, че не е в управлението и да трябва да се задовили с информацията която сега се публикува на сайта!
- 1 like
Коментар
Коментар