Нещо интересно от събранието има ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Като им видиш последните 2 консолидирани отчета и се чудя кой дава 24 лв за губещ холдинг. Относно инвестициите, може да се окажат ниско ефективни или дори губещи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук май скоро пак ще трябва да сменят прогнозите, ако задържат така пазарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
След хубавите новини - бъдещото пристанище, рекорден дивидент и т.н. Цената не мърда.
по-лесно явно се купува на по-високите нива.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук май скоро пак ще трябва да сменят прогнозите, ако задържат така пазарите
Е то на глад повече от 42 дни май си беше за Гинес, дори на етап със захранки да го карат, пак няма да оцелеят!
Храната си е след въздуха и водата, а мазнинката и спирта...
- 3 Харесвания
Коментар
-
по-лесно явно се купува на по-високите нива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко направят 33 млн. печалба в тази трудна за сектора им година са отличници! Така в следващите, като си влезе конюнктурата в релси, ще си правят по 50-60 милки като пичове
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Дано мине под 20, ама това е трудно да стане. Защо да се случи? Вярно, че е пазар, ама...
Еее, -такива са били нагласите му явно!
За сега не се види, като как ще са на пода,- има подновяване на обратното изкупуване до 3% на акции по дневния ред, отделно висят още не изпълнени такива от предното ОСА на 3/4 от гласуваните 203х. акц....-пуфии-пууу- пфииууу -пеят птичките в гората
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Към настоящия момент не виждам предпоставки за цена на акцията х2 (40-50 лв). Много е вероятно цената да мине под прага от 20 лв в краткосрочен план до края на годината. Иначе прогнозата ми е през 2028 цена около 60-65 лв ако се запази олигархичната икономика в България.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Тези хора ми се издигат в очите с всеки един изминал ден. Първоначално не им вярвах за дивидента, след това ги опреквах за прогнозите им. Все едно ми четат мислите и действат точно така, както бих искал. Разбира се, че като акционерче не ми е приятно да видя прогноза за печалбата с 10 млн по-ниска, но се радвам, че актуализираха данните. Колкото и да не признават прогнозите уважавани от мен съфорумци, не е възможно без тях. Идеята им е да виждаме трендовете във възможно най-реално време. Не съществува бизнес, който не може/ не прави или греши сериозно в прогнозите си! Дано успеят да изпълнят новата си прогноза, защото това според мен означава справедлива цена на акцията х2.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеАктуализация на прогнозите има
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНямам банка и повече от 1500 бройки още няма да купувам за сега,така че помагайте! Препоръки никакви нямам,само съвет!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар