If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КЗ и ЖКЗ отдавна трябваше да догонят ПКБ като цена, след като законово уж приравниха употребата им. Доколкото съм чувал обаче, май предишната власт нарочно не издаваше нужните подзаконови актове за да стане това реалност. Властта обаче е друга... така че.. Да видим!
Аз подозирам, че при сегашното правителство няма да има воля за решаване на проблема с КИ.
Много е слаба организацията на собствениците.. Няма чуваемост, няма лоби.. Затова и се подиграват така с тях.. Държавата е издала едни книжа по които отказва да плати!
Вие сериозно ли? То държава няма от как НДСВ сбирщината опуска държаваата, на чело с Николай Василев, който в момента е "спасителен ангел" на бълг. капиталов пазар...Верно е че имаше приватизация по онова време и то със записи, но ако се направи повърхностна ревизия, ще установите, че красимир катев и компания, василев и велчев облажиха най-много... ама кратка е памета на мнозина иначе сега още щяхме да ги гледаме тия тримата през #
Хейтърче, аз тогава направих 600% печалба от компенсаторките! Ти и това ли проспа!?
Коментар