IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еми то си е интересно, на който не му е да не го чете...! модератор има ли, че да се спрат с обидите..?! злобата е страшно нещо, ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
      Първоначално изпратено от Investorrr
      http://www.investor.bg/?id=56663

Най-после нещо смислено и градивно, с оглед бъдещото на нашия пазар на акции, от страна на професионалните среди на капиталовия ни пазар. Евала на БАЛИП, за това, че смело и много точно са посочили негативните тенденции на БФБ, придобиващи вече крайно застрашителни размери и мултиплициращи се във времето като хронични. Чест прави на БАЛИП, че в писмото си не са изпаднали в конкретика, което показва, че не са целели нарочна атака, срещу дадени позиции. Също така, са смекчили нивото на писмото си, като са го изпратили само до КФН. Отдавна ви говоря, че с подобно писмо, следва да бъде запозната и Прокуратурата на РБ – все пак на БФБ се въртят и стотици милиони лева чужди пари, собственост на нищо неподозиращи български граждани, осигуряващи се за пенсия, както и спестители. Копие от писмото, е трябвало да изпратят и до МФ, както и до БНБ, ей така и те да знаят за какво става на въпрос на БФБ. Жалко, само, че това писмо, вече е доста позакъсняло ))
      При всичкото ми уважение към теб, Инвесторррр, не мога да се съглася с мнението ти.
      Знаеш ли кои са БАЛИП? Членове са 34 ИП от общо 81-82 с банките.
      Нито една банка не е член на БАЛИП.
      Освен това, изразеното "мнение" в писмото на БАЛИП е всъщност изразеното мнение на УС на асоциацията. В този УС фигурират цели 6 /шест/ ИП от "световна" величина - „БЕТА КОРП” АД, „БУЛБРОКЪРС” АД, „ЕВРО-ФИНАНС” АД, „ФИНАНСОВА КЪЩА ЕВЪР” АД, „ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ” АД, „СОФИЯ ИНВЕСТ БРОКЕРИДЖ /СИБ/” АД
      Председател на УС е отново ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ” АД...

От членовете на УС само двама имат ДФ или ИД. Едните са Елана, а другите Булброкърс. Първите имат отчайващи резултати. Вторите имат индексен фонд, но подготвят нов високорисков... Интересно какво целят?!? И дали не е трябвало заедно с писмото до КФН да приложат и някои членове от Закона за пазарните злоупотреби с финансови инструменти, както и конкретни предложения как да бъдат наказани за откровено манипулативното мнение изказано в писмото. Ще попиташ защо. Ето защо:
      Звъннах на брокера си преди един час и той /член на БАЛИП/ беше не по-малко втрещен от мен по отношение на "писмото" до КФН, в което и той е "замесен" като един от асоциацията. Доколкото разбрах, никой ИП извън УС на БАЛИП не е получил писмото за съгласуване и мнение.

Няма да се учудя, ако зад писмото отново стои едно единствено лице, изявяващо като изразител на общото мнение..

Така, че, това чудо на първа страница е по-скоро трагично, отколкото заслужаващо внимание.
      Щом го докараха дотук...
      Понеже не съм запознат, с неща от кухнята около пускането на това писмо, а и не ме интересуват, затова, не коментирах, кой и защо го е пуснал и каква евентуална полза преследва, а акцентирах върху съдържанието му, с което напълно съм съгласен - дори, аз бих се подписал под това писмо, въпреки, че не съм много съгласен с него, понеже липсва конкретика, а и е много постно ))) Преди за статията в понеделнишкия Дневник, преди няколко седмици, писана от Кр. Атанасов, също съм съгласен с констатациите от нея )) А, за Елана, не съм им гледал портфейла от акции на техните фондове - не ме интересува, но щом дават по-малка доходност, мисля, че тяхната доходност тогава е реална и не са излагали на прекомерен риск пари на техни клиенти ))

Коментар

• Темата за дупето е най отгоре цял ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
          Гювеч, ще ти кажа какво ще им направят - НИЩО ! И стига сте пълнили темата с глупости, каква паника -какви 5 лв. Цял ден темата стои най-отгоре- рядко може да прочетеш днес някакъв смислен коментар за дадена компания.
          Много е елементарно, който се панира - да се изнася и да не ни занимава с глупости - да си внесе там парите в някоя банка или каквото иска да прави. Ебах мааму вече.
          респект

спирам

Коментар

• Гювеч, ще ти кажа какво ще им направят - НИЩО ! И стига сте пълнили темата с глупости, каква паника -какви 5 лв. Цял ден темата стои най-отгоре- рядко може да прочетеш днес някакъв смислен коментар за дадена компания.
            Много е елементарно, който се панира - да се изнася и да не ни занимава с глупости - да си внесе там парите в някоя банка или каквото иска да прави. Ебах мааму вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
              Първоначално изпратено от SubZero
              От членовете на УС само двама имат ДФ или ИД. Едните са Елана, а другите Булброкърс. Първите имат отчайващи резултати. Вторите имат индексен фонд, но подготвят нов високорисков... Интересно какво целят?!? .......Звъннах на брокера си преди един час и той /член на БАЛИП/ беше не по-малко втрещен от мен по отношение на "писмото" до КФН, в което и той е "замесен" като един от асоциацията. Доколкото разбрах, никой ИП извън УС на БАЛИП не е получил писмото за съгласуване и мнение.

Няма да се учудя, ако зад писмото отново стои едно единствено лице, изявяващо като изразител на общото мнение..
              точно така е, членовете не знаят за това писмо, а аз ще кажа кое е това лице:

Е Л А Н А

Да видим дали ще им направят нещо за тази манипулация....

П.С. Ей това вече е за прокурор!
              хахаха
              АБСУРД е КФН нещо да предприеме срещу тях

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                От членовете на УС само двама имат ДФ или ИД. Едните са Елана, а другите Булброкърс. Първите имат отчайващи резултати. Вторите имат индексен фонд, но подготвят нов високорисков... Интересно какво целят?!? .......Звъннах на брокера си преди един час и той /член на БАЛИП/ беше не по-малко втрещен от мен по отношение на "писмото" до КФН, в което и той е "замесен" като един от асоциацията. Доколкото разбрах, никой ИП извън УС на БАЛИП не е получил писмото за съгласуване и мнение.

точно така е, членовете не знаят за това писмо, а аз ще кажа кое е това лице:

Е Л А Н А

Да видим дали ще им направят нещо за тази манипулация....

П.С. Ей това вече е за прокурор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                  http://www.investor.bg/?id=56663

Най-после нещо смислено и градивно, с оглед бъдещото на нашия пазар на акции, от страна на професионалните среди на капиталовия ни пазар. Евала на БАЛИП, за това, че смело и много точно са посочили негативните тенденции на БФБ, придобиващи вече крайно застрашителни размери и мултиплициращи се във времето като хронични. Чест прави на БАЛИП, че в писмото си не са изпаднали в конкретика, което показва, че не са целели нарочна атака, срещу дадени позиции. Също така, са смекчили нивото на писмото си, като са го изпратили само до КФН. Отдавна ви говоря, че с подобно писмо, следва да бъде запозната и Прокуратурата на РБ – все пак на БФБ се въртят и стотици милиони лева чужди пари, собственост на нищо неподозиращи български граждани, осигуряващи се за пенсия, както и спестители. Копие от писмото, е трябвало да изпратят и до МФ, както и до БНБ, ей така и те да знаят за какво става на въпрос на БФБ. Жалко, само, че това писмо, вече е доста позакъсняло ))
                  При всичкото ми уважение към теб, Инвесторррр, не мога да се съглася с мнението ти.
                  Знаеш ли кои са БАЛИП? Членове са 34 ИП от общо 81-82 с банките.
                  Нито една банка не е член на БАЛИП.
                  Освен това, изразеното "мнение" в писмото на БАЛИП е всъщност изразеното мнение на УС на асоциацията. В този УС фигурират цели 6 /шест/ ИП от "световна" величина - „БЕТА КОРП” АД, „БУЛБРОКЪРС” АД, „ЕВРО-ФИНАНС” АД, „ФИНАНСОВА КЪЩА ЕВЪР” АД, „ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ” АД, „СОФИЯ ИНВЕСТ БРОКЕРИДЖ /СИБ/” АД
                  Председател на УС е отново ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ” АД...

От членовете на УС само двама имат ДФ или ИД. Едните са Елана, а другите Булброкърс. Първите имат отчайващи резултати. Вторите имат индексен фонд, но подготвят нов високорисков... Интересно какво целят?!? И дали не е трябвало заедно с писмото до КФН да приложат и някои членове от Закона за пазарните злоупотреби с финансови инструменти, както и конкретни предложения как да бъдат наказани за откровено манипулативното мнение изказано в писмото. Ще попиташ защо. Ето защо:
                  Звъннах на брокера си преди един час и той /член на БАЛИП/ беше не по-малко втрещен от мен по отношение на "писмото" до КФН, в което и той е "замесен" като един от асоциацията. Доколкото разбрах, никой ИП извън УС на БАЛИП не е получил писмото за съгласуване и мнение.

Така, че, това чудо на първа страница е по-скоро трагично, отколкото заслужаващо внимание.
                  Щом го докараха дотук...

Коментар

• Най-жалкото ще е за хорицата, които ще се подведат по подобна МАНИПУЛАЦИЯ от Е балип ги кои са тия. Как е възможно да има подобно ненаказано поведение?! От коя позиция ще казват П/Е, дали е високо, или не..?! я една глоба точно за тях!

Коментар

• Ами така си правят суперски промоцийки!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                        Първоначално изпратено от BankOfLame
                        Подобни новини и дускусии за колапса на БФБ провеждаме ежеседмично. Основната разлика днес обаче е породена от ресора на хората, които говорят вече публично по темата. Всеки да разбира новината както намери за добре!
                        Със сигурност всичко това се пише по поръчка на такива, които са кеширали яко за Трейса, а сега пълнят по-евтинко!!! ПОМИСЛЕТЕ !!!!
                        идеята е да напълнят още по-евтинко.
                        IPO-to на Тrace обърка доста сметки. Сега някой трябва да плаща. И първи ще са паникьорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Паникаааааааа.Паникааааааа.Доходността на Елана и Карол е далече зад Капман и Юг Маркет.Паникааааааа.
                          точно. Забелязахте ли кой е председател на БАЛИП.
                          ЕЛАНА, които писаха и онова писмо за балона на БФБ.
                          Кофти доходност май имат момчетата.
                          Абе ЕЛАНА не трябва ли да бъде подведена под отговорност за манипулация на пазара, медиите и БАЛИП?!

Коментар

• Паникаааааааа.Паникааааааа.Доходността на Елана и Карол е далече зад Капман и Юг Маркет.Паникааааааа.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Абе хора стига с тия балони , сривове и т.н. никой не ви държи на сила на БФБ - който го е шубе да бяга и толкова .Аз си оставам вътре пък нека се набутам - то си е за мен и аз ще съм си виновен

Коментар

• Който иска късо да ходи при двойките , чакат го.По късо не мога.

Коментар

Working...
                                X