IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Друг участник също го посочи това П/Е, виж темата за свалянето на имотите, подобно на акциите.

Но ако още вярваш в смисъла на П/Е при имотите, приятно търсене. Успех ина жена ти

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
      Нетуер, грешката ти е че изобщо се връзваш на тези старомодни сметки. Обясних защо П/Е е съмнителен показател за жилищните имоти.

За магазините не знам, там питай други. Бих помогнал на жена ти на драго сърце ако можех
      Виж какво, не инвестирам в имоти и не ме интересува дали P/E е показател или не. Въпросът е, че ти каза "P/E на нашите имоти е под 20". Та затова те моля да ми посочиш такъв имот да го видя . Че може и да го купя Щото като търсех магазин под 25 не намирах. И нищо чудно да са прави други колеги във форума, като казват, че е над 50.

Пак повтарям, не съм специалист в тая област и просто искам да го видя тоя имот с P/E под 20!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да, това за Надето не е почтено.

Коментар

• Нетуер, грешката ти е че изобщо се връзваш на тези старомодни сметки. Обясних защо П/Е е съмнителен показател за жилищните имоти.

За магазините не знам, там питай други. Бих помогнал на жена ти на драго сърце ако можех

Коментар

..................
            П/Е при нашите имоти е под 20!!...............
            Дай ги тия имоти под 20 бе колега! От две години се мъча да купя на жена ми магазин, ама под 25 не намирам, че повечето и към 30 отиват. При това без да се отчитат разходите за имота (данъци, поддръжка и т.н.)

А като става въпрос за имоти аз знам "еврейската сметка" - купуваш имот, който се изплаща от наеми за 10, максимум 15 години, т.е. P/E=10-15
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Григори, пак се се объркал. И под другите си никове пак си същата скръб.

Акциите ни се видя как лесно се сриват. При имотите обаче, че въпреки апокалиптичните статии от години насам, не е така. Напротив, цените си растат.

П/Е при нашите имоти няма значение, по причините които описах.

Но така или иначе П/Е при имотите ни е под 20, така че...

Не забравяйте, че освен цените на имотите и наемите ще растат. Може би, изпреварващо...........

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                Първоначално изпратено от toma23
                той Апостол Надето като не му пусне вечер и започва да сънува тенжери под налягане ,ако приложем съжденията на чичко Фройд става ясно за какво иде реч
                това беше гадно, Тома!
                Засрами се! Без лични нападки! Не замесвайте други в спора!
                +1

Коментар

Григорий, колкото и да повтаряш лъжата си, няма да сринеш имотите
                  VS или иначе казано 22, колкото и да дрънкаш , няма да сринеш акциите, ама имотите с това П/Е направо са си за срив

Коментар

• Първоначално изпратено от toma23
                    той Апостол Надето като не му пусне вечер и започва да сънува тенжери под налягане ,ако приложем съжденията на чичко Фройд става ясно за какво иде реч
                    това беше гадно, Тома!
                    Засрами се! Без лични нападки! Не замесвайте други в спора!

Коментар

Първоначално изпратено от toma23
                      Коя е Надето?
                      Как кое?Надето на Апостол.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от toma23
                        Коя е Надето?

Коментар

• Григорий, колкото и да повтаряш лъжата си, няма да сринеш имотите

П/Е при нашите имоти е под 20!!

Но и това няма смисъл да се гледа, защото малцина купуват, за да отдадат бързо под наем или да продадат бързо.

Но виж, доста от акциите ни се оказаха надценени именно по П/Е. Затова беше корекцията.

Коментар

Момчета и момичета,

Как върви паниката

Новобранците напълват ли гащите още?

Старите хиени пълнят ли евтино?

Най-важното - кога ще линчуваме Апостол Апостолов?
                            Абе и някои други са за линчуване, ама що така не ги виждаме, а все търсим в държавата всички злини?

Това не е препоръка!

Слушайте, гледайте и четете!

Коментар

Напротив - П/Е при нашите имоти е под 20.

А ако изобщо дочакаш такъв лесен срив на имотите както при акциите, вече ще гледаш внуци.
                              при офис имоти може и да де, макар че се съмнявам

но масовия инвеститор в апартаменти се радва на П/Е 50 и се кефи, че уж било евтино. ха ха. срив се задава си мисля

Коментар

• Напротив - П/Е при нашите имоти е под 20.

А ако изобщо дочакаш такъв лесен срив на имотите както при акциите, вече ще гледаш внуци.

Коментар

Working...
                                X