Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
ТАКА Е ШУНКИЧ . ДЕСЕТ ГОДИНИ ИМАШЕ БЕЗМИСЛЕН РЪСТ. ТИПИЧНО ЗА 5 ПОСЛЕДНА ВЪЛНА НА ЕДИН ЦИКЪЛ.СЕГА ОРАТА СЕ РАЗПИСКАХА ЧЕ ВЕЧЕ СЕ БИЛИ ПРОМЕНИЛИ И ПОКАЯЛИ И БИЛИ МОРАЛНО ИЗВИСЕНИ И НЕ МИСЛИЛИ ЗА ПАРИЧКИ И ТУЙ ОНУЙ. ОХХХХ НАПРАВО МЕ РАЗСМИВАТЕ .СЕГА 10 ГОДИНИ САМО ЩЕ СЕ ПАДА . НО ПАДАНЕТО НИКОГА НЕ Е КАТО КАЧВАНЕТО . ЗАТОВА МУ ВИКАТ КЪСОLast edited by the architect; 05.04.2020, 20:12.
Напиши коментар:
-
Където и да спрат индексите ще е тотално размазване.Просто се задават много тежки години като при ядрена зима.Не знам как на някой още им се привиждат ръстове като положението е много зле и ще стане още по-зле.
Напиши коментар:
-
ТАКА Е ШУНКИЧ . АКЪЛОЛИПСИСЪТ ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ . СМЯЯЯЯЯТАЙ КАТО ЗАПОЧНЕ
НАСДАКЪТ , ПРЕДВОДИТЕЛЯТ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ КОИТО ЩЕЛИ ДА НИ СПАСЯТ ДОРИ НЕ Е ПАДНАЛ ПОД ОБЕМА НА 6592. СТИГНА ПИП ДВА НАД НЕГО И ЕТО СЕГА ДИГНАХА
СМЯТАЙ ЧЕ ХАНУКЯРИТЕ СЛЕД КАТО СА ПРОДАЛИ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА 6666 И ГО ЗАКАРАХА НА 9700 ЗА ДА ИЗЧИСТЯ КЪСИ , ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ЗАКАРАТ НАСДАКЪТ ПЪРВО НА 358 И ПОСЛЕ НА 100.
ДЪНОТО НА НАСДАКЪТ ЩЕ Е 100. ТОГАВА КРИЗАТА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ И СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ИЗГРАДЕН ОТНОВО ОТ АРХИТЕКТЪТ. НО НЕ ОТ МЕН
МУХАХААААААААААААААААААААААLast edited by the architect; 02.04.2020, 11:17.
Напиши коментар:
-
Голямо мазало се задава пак.Пътя на борсите е надолу.Паниката започва да обзема все повече хора и скоро няма да се види светлина в тунела.
Напиши коментар:
-
ЕЙ ШУНКИЧ. ЖИВО ЗДРАВО БРАТЧЕД.
ТИ СЕ ОКАЗА ПРАВ . ХАМЕРИКАНЦИТЕ ОНЗИ ДЕН НА 30 МИНУТКИ НА МОЕТО ЛЮБИМО 22222
ИЗЧИСТИХА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ОБЕМ НА 30 МИНУТКИ ДО СЕГА . КАТО БИХА ВЪРХО НА ОБЕМЧЕТО АЗ ПРЕДВИДЛИВО ЗАТВОРИХ ДЪЛГИТЕ ЗА 24000 И СЕГА ЛЕБЯ БАНИЧКА С БОЗИЧКА . АСИСИ АСИСИ АСИСИ АСИСИ
ЕЙ ТУКА ТИ ПРАЩАМ ДА ВИДИШ ОБЕМЯ НА ОБЕМИТЕ
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Имам Джони испанско ако искаш Даниелс ще е от Бг
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Ок, басът е сключен на бутилка от 1л. Черен Джонко!!!
Напиши коментар:
-
СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО СЕ ПРАВИТЕ НА ТРЕЙДЪРЕ ТЪРГОВЦЕ . ЗЕМИТЕ ГО РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЯ ИНДЕКАТОР МНОУ ХУБАВО ПОКАЗВА С ЕКСТРЕМУМИТЕ СИ НИВАТА . БАРЕМ ДА БЯХТЕ ЗАЛЕБИЛИ ОТ 18888. АМА НЕЙСЕ. ТО СИ ЗНАЕ ФОНДАМЕНТА ДЕТО ХАНУКЯРИТЕ СА МУ НАБИЛИ В ГЛАВАТА . ХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
ТОА ЕКСРЕМУМ Е В ДЕНЯ КОГАТО ИЗБРАХА ЕВРЕЙСКИЯ ТЪПАК ДОНАЛД ДЪК ТРЪМП
АСИСИ АСИСИ АСИСИ
Last edited by the architect; 26.03.2020, 23:43.
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАЙ СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА РАЗБИРАЧОРИ . БУТАЙ КАЗАХ КЪМ 24000 ЧЕ ИМАМ ДЪЛГИ . ХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
запиши и запомни добре 19 200
Сега лягай да спиш
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
За който решиш.И двата индекса ще направят нови дъна.Направят ли нови дъна от сегашните губиш баса и аз печеля ско не паднат по долу от тези дъна аз губя.
Напиши коментар:
-
АЙ СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА РАЗБИРАЧОРИ . БУТАЙ КАЗАХ КЪМ 24000 ЧЕ ИМАМ ДЪЛГИ . ХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Съгласен съм.За жеста и за градивния диалог от мен галон Джак Даниелс ако загубя.
Напиши коментар:
-
БУТАЙ САП БУТАЙ КЪМ 24000 ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ ПОСЛЕ ДА СЕ ....... ХАМЕРИКАНЦИ . ХЯХЯЯХЯХЯХЯХ
ТРУДНО ЩЕ Е . ЩОТО КАТО ОГЛАДНЕЯТ И ИЗКАРАТ ОНИЯ ПУШКАЛА ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМА СЕЧ ПРИ ТИЯ ХАМЕРИКАНЦИ . НО МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯ ТАКА КАТО СЕГА ДОКАРАХ НА ЧОВЕШКИТЕ БО............ ВИРОСА 19Last edited by the architect; 26.03.2020, 23:30.
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Аз се радвам да разменим по бутилка Джони имам едно испанско не е скъпо но важен е жеста би ли сложил едно американско 30к при Дау срещу 15к
Напиши коментар:
Напиши коментар: