IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ташунко със сапа
    replied
    Така е.Ще падат борсите яко.Задават се мизерни години.

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    ТАКА Е ШУНКИЧ . ДЕСЕТ ГОДИНИ ИМАШЕ БЕЗМИСЛЕН РЪСТ. ТИПИЧНО ЗА 5 ПОСЛЕДНА ВЪЛНА НА ЕДИН ЦИКЪЛ.СЕГА ОРАТА СЕ РАЗПИСКАХА ЧЕ ВЕЧЕ СЕ БИЛИ ПРОМЕНИЛИ И ПОКАЯЛИ И БИЛИ МОРАЛНО ИЗВИСЕНИ И НЕ МИСЛИЛИ ЗА ПАРИЧКИ И ТУЙ ОНУЙ. ОХХХХ НАПРАВО МЕ РАЗСМИВАТЕ .СЕГА 10 ГОДИНИ САМО ЩЕ СЕ ПАДА . НО ПАДАНЕТО НИКОГА НЕ Е КАТО КАЧВАНЕТО . ЗАТОВА МУ ВИКАТ КЪСО
    Last edited by the architect; 05.04.2020, 20:12.

Напиши коментар:

• Ташунко със сапа
    replied
    Където и да спрат индексите ще е тотално размазване.Просто се задават много тежки години като при ядрена зима.Не знам как на някой още им се привиждат ръстове като положението е много зле и ще стане още по-зле.

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    ТАКА Е ШУНКИЧ . АКЪЛОЛИПСИСЪТ ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ . СМЯЯЯЯЯТАЙ КАТО ЗАПОЧНЕ

НАСДАКЪТ , ПРЕДВОДИТЕЛЯТ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ КОИТО ЩЕЛИ ДА НИ СПАСЯТ ДОРИ НЕ Е ПАДНАЛ ПОД ОБЕМА НА 6592. СТИГНА ПИП ДВА НАД НЕГО И ЕТО СЕГА ДИГНАХА

СМЯТАЙ ЧЕ ХАНУКЯРИТЕ СЛЕД КАТО СА ПРОДАЛИ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА 6666 И ГО ЗАКАРАХА НА 9700 ЗА ДА ИЗЧИСТЯ КЪСИ , ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ЗАКАРАТ НАСДАКЪТ ПЪРВО НА 358 И ПОСЛЕ НА 100.

ДЪНОТО НА НАСДАКЪТ ЩЕ Е 100. ТОГАВА КРИЗАТА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ И СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ИЗГРАДЕН ОТНОВО ОТ АРХИТЕКТЪТ. НО НЕ ОТ МЕН

МУХАХАААААААААААААААААААААА
    Last edited by the architect; 02.04.2020, 11:17.

Напиши коментар:

• Ташунко със сапа
    replied
    Голямо мазало се задава пак.Пътя на борсите е надолу.Паниката започва да обзема все повече хора и скоро няма да се види светлина в тунела.

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    ЕЙ ШУНКИЧ. ЖИВО ЗДРАВО БРАТЧЕД.

ТИ СЕ ОКАЗА ПРАВ . ХАМЕРИКАНЦИТЕ ОНЗИ ДЕН НА 30 МИНУТКИ НА МОЕТО ЛЮБИМО 22222

ИЗЧИСТИХА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ОБЕМ НА 30 МИНУТКИ ДО СЕГА . КАТО БИХА ВЪРХО НА ОБЕМЧЕТО АЗ ПРЕДВИДЛИВО ЗАТВОРИХ ДЪЛГИТЕ ЗА 24000 И СЕГА ЛЕБЯ БАНИЧКА С БОЗИЧКА . АСИСИ АСИСИ АСИСИ АСИСИ

ЕЙ ТУКА ТИ ПРАЩАМ ДА ВИДИШ ОБЕМЯ НА ОБЕМИТЕ

Напиши коментар:

• Ташунко със сапа
    replied
    Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Имам Джони испанско ако искаш Даниелс ще е от Бг
    Ок испанско Джони от теб а от мен американски Джак Даниелс.Като се прибирам ще го донеса да е налично.

Напиши коментар:

• Ташунко със сапа
    replied
    Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Ок, басът е сключен на бутилка от 1л. Черен Джонко!!!
    Ок имаме облог.

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО СЕ ПРАВИТЕ НА ТРЕЙДЪРЕ ТЪРГОВЦЕ . ЗЕМИТЕ ГО РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЯ ИНДЕКАТОР МНОУ ХУБАВО ПОКАЗВА С ЕКСТРЕМУМИТЕ СИ НИВАТА . БАРЕМ ДА БЯХТЕ ЗАЛЕБИЛИ ОТ 18888. АМА НЕЙСЕ. ТО СИ ЗНАЕ ФОНДАМЕНТА ДЕТО ХАНУКЯРИТЕ СА МУ НАБИЛИ В ГЛАВАТА . ХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

ТОА ЕКСРЕМУМ Е В ДЕНЯ КОГАТО ИЗБРАХА ЕВРЕЙСКИЯ ТЪПАК ДОНАЛД ДЪК ТРЪМП

АСИСИ АСИСИ ​​​​​​​АСИСИ

Last edited by the architect; 26.03.2020, 23:43.

Напиши коментар:

• lobos
    replied
    Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    АЙ СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА РАЗБИРАЧОРИ . БУТАЙ КАЗАХ КЪМ 24000 ЧЕ ИМАМ ДЪЛГИ . ХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
    Сега си запиши от мен Дакс е тръгнал към 19200
    запиши и запомни добре 19 200
    Сега лягай да спиш

Напиши коментар:

• mapadona
    replied
    Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

За който решиш.И двата индекса ще направят нови дъна.Направят ли нови дъна от сегашните губиш баса и аз печеля ско не паднат по долу от тези дъна аз губя.
    Ок, басът е сключен на бутилка от 1л. Черен Джонко!!!

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    АЙ СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА РАЗБИРАЧОРИ . БУТАЙ КАЗАХ КЪМ 24000 ЧЕ ИМАМ ДЪЛГИ . ХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Напиши коментар:

• lobos
    replied
    Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Съгласен съм.За жеста и за градивния диалог от мен галон Джак Даниелс ако загубя.
    Имам Джони испанско ако искаш Даниелс ще е от Бг

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    БУТАЙ САП БУТАЙ КЪМ 24000 ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ ПОСЛЕ ДА СЕ ....... ХАМЕРИКАНЦИ . ХЯХЯЯХЯХЯХЯХ

ТРУДНО ЩЕ Е . ЩОТО КАТО ОГЛАДНЕЯТ И ИЗКАРАТ ОНИЯ ПУШКАЛА ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМА СЕЧ ПРИ ТИЯ ХАМЕРИКАНЦИ . НО МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯ ТАКА КАТО СЕГА ДОКАРАХ НА ЧОВЕШКИТЕ БО............ ВИРОСА 19
    Last edited by the architect; 26.03.2020, 23:30.

Напиши коментар:

• Ташунко със сапа
    replied
    Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Аз се радвам да разменим по бутилка Джони имам едно испанско не е скъпо но важен е жеста би ли сложил едно американско 30к при Дау срещу 15к
    Съгласен съм.За жеста и за градивния диалог от мен галон Джак Даниелс ако загубя.

Напиши коментар:

Working...
X