Гледай новините на бтв в 22:00 може пак да го дадат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
глейте то пикльо какво ми пише на лични:
Tozi laf njama da ti pomogne prijatlju. Az ste te potursja i pak ste si govorim, obestavam ti. Taka da si pishem njama smisul, ti ste purvia na kojto ste se obadja, kogato sum otnovo v Sf, a ako si po selata ste se razkaram do tam kudeto majka ti se e ozajchila s teb i ste ti skusum guza ot boj!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от justpassingbyToku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
Losho, Korki, losho! No taka se uchi chovek!
Njakude spomenavash i za stabilen fundament pri EUBG naprimer ....
Mdaaa, sega razbiram, che nie s teb nikoga njama da budem kolegi, lipsva ti fundamenta za tova prijatelju. Uspeh vupreki vsichko
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от justpassingbyToku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
Mdaaa, sega razbiram, che nie s teb nikoga njama da budem kolegi, lipsva ti fundamenta za tova prijatelju. Uspeh vupreki vsichko
До къде я докарахме?!?!__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyKorki, ti veche se panira i kompleksira totalno. Sorry ama edna straniza opravdania njamam nervi vreme i jelanie da cheta. Ste vidim kak ste sa nestata drugata sedmiza i pak ste si govorim. Do tuk az sum prav, da vidim drugata sedmiza. Tova e za sega. Pozdravi i uspehi.
Не ти знам мащаба,ме ме и интересува,само едно ще ти кажа,хора с много по малък мащаб от твоя,но с много по перспективно мислене от теб,ще те задминат мноооооого бързо.Те в мисленето са те заддминали,но ще те задминат и по обем на портфейла.Тук,в този форум има много такива хора,бих казал те са болшинство.Ти си от най-голямото малцинство,човека с голямото самочувствие,човека който е най-хитър,човека който е най преуспял,човека който е над нещата!
Дребен играч си и то не защото портфейла ти е малко,за това не знам,но съм склонен да приема,че си със среден тип портфейл,ами защото мисленето ти е присъщо на дребен играч.А това е голям проблем,и колкото по бърза го осъзнаеш,толкова по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от justpassingbyToku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от justpassingbyToku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyToku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
До къде я докарахме?!?!
Коментар
-
Izviniavaite che vi se mesia v spora, ama Kork za neshto ne si prav. Kakvi sa tia vuprosi deto gi zadavash za fundament. Stava vupros za akcii. Triabva aktivno da si upravliavash portfolioto, a ne da stiskash razni akcii, zashtoto imali fundament.
Bez razni santimentalnosti triabva da gi prodavash kogato vijdash, che ne e izgodno da gi durjish i otnovo si gi kupuvash kato sa po-evtini.
Taka shte pravish po-veche pari ot pasivnite investitori.
Eto - koito napravi vrutkata vchera i dnes, v ponedelnik shte moje da si kupi niakoi ot sushtite akcii po-evtino, a moje da vleze i v drugi pozicii. Ako puk v ponedelnik pazara prodyljava da e nadolu, to moje na sledvashtia den oshte po-evtino da zaburshesh niakakvi akcii.
Kato sedia i gi slusham niakoi, ostavam s vpechatlenieto che ne stava vupros za akcii, a za gadjeta. Sediat i ne puskat, puk kakvoto shte da stane.
Eto dnes, napravih komentar che AIG sa kupili BTC na 11.25 - 0.55 i vednaga niakakav durjash akcii na BTC se obadi, che sam lujel i sigurno sam iskal da natovaria "evtini" akcii na niska cena. Toi tvurdeshe che cenata bila 11.25 + 0.55, makar i sdelkata veche da beshe stanala i obiavena navsiakade.
Malko kato shopa deto kato vidial kamila i si kazal: "takova jivotno nema". Kak da obiasniavash raboti na takiva "investitori", koito vav vsiaka tvoia duma tursiat prichina da im oberesh evtino akciite?__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyKorki, ti veche se panira i kompleksira totalno. Sorry ama edna straniza opravdania njamam nervi vreme i jelanie da cheta. Ste vidim kak ste sa nestata drugata sedmiza i pak ste si govorim. Do tuk az sum prav, da vidim drugata sedmiza. Tova e za sega. Pozdravi i uspehi.
Ами много ти здраве тогава!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyToku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
Коментар
-
Toku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
Коментар
Коментар