IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прав си znae6t

.
    --

Коментар

• Някой хора определено искат тази тема да е на първо място и определено утре ще видим резултата от това. Ще кажа само едно: няма никакви обективни причини за каквато и да е паника при всички положителни отчети и резултати и вместо нещата да вървят в положителна посока за всички нас , някои хора целенасочено търсят под вола теле.
      Предлагам да сложим точка на тази тема поне за сега и допалнително да не помагаме на заинтересованите от нейното повдигане ,писна ми от тъпи маниполации!!! Нека гледаме конструктивно на нещата , а че българина си е хитрец по природа това го знаят и в Танзания!

p.S това е лично мнение и не ангажирам никого с него

Коментар

• Благодаря, че има хора като znae6t, които пишат разумно. Хубаво е по-често да има мнения, които не са просто написани, з/о искат развитие по някоя позиция по която са си купили нещичко. Хубаво е КФН да направи нещо по случая. Радвам се, че все пак може човек, който е зает все пак да получи разумна картинка от състоянието на пазара, когато прочете мнението на хора като znae6t! Според мен поведението на пазара като цяло ще бъде по-добър след събитията от последната седмица-две. Все пак моля не забравяйте какво беше състоянието на борсата преди две-три години! За тези които не помнят да питат, за да разберат! ЕЛАНА опомнете се!!! срам ме е, че просто има хора които мислят само за спекула!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
          Първоначално изпратено от Novaka_Bull
          Първоначално изпратено от profix
          Nick Leeson, ти да не си от Елана бе човече. Мъчиш се да ги оправдаеш по всякакъв начин.
          не бе, просто стои на кеш
          Да, 80% кеш и мисля че това ще е най-доходната ми позиция

Не е препоръка
          така де знаех си аз още на обяд те надуших

Коментар

• Абе ако догодина наизлязат 60 ИПОта ще има голямо отрезвяване и най накрая пазара сам ще се регулира си мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
              Nick Leeson, ти да не си от Елана бе човече. Мъчиш се да ги оправдаеш по всякакъв начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                Съвсем скоро ще стане модерно да си на кеш
                не вярвам, има още време

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                  Съвсем скоро ще стане модерно да си на кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                    e тук не може да няма хора и от Елана.
                    а какво друго да правят очакваш?!

Коментар

• На знаещ - браво. Но нека да изискаме отговор от Елана, а защо не и от КФН на зададените от колегата въпроси. От КФН - опит за манипулация на пазара ли е писмото от БАЛИП.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix

Коментар

• Nick Leeson, ти да не си от Елана бе човече. Мъчиш се да ги оправдаеш по всякакъв начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                            За какви P/E-та ми говорят. Гледам в портфейла им Елтос - когато са го купували P/E-то на Елтос е било в хиляди и странно как са знаели, какво ще се случи в последствие.
                            Спарки е не най-точния пример, който може да бъде общовалиден за цялата ни борса. Знаеш много добре какво се случи там.

Интервюто на Апостолов не беше пунта мара, помислете сами, аз съм до тук.

Коментар

• За какво да пише, като има тъпанари, които го обиждат.

Коментар

• znae6t, пиши по-често

Коментар

Working...
                                X