If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой хора определено искат тази тема да е на първо място и определено утре ще видим резултата от това. Ще кажа само едно: няма никакви обективни причини за каквато и да е паника при всички положителни отчети и резултати и вместо нещата да вървят в положителна посока за всички нас , някои хора целенасочено търсят под вола теле.
Предлагам да сложим точка на тази тема поне за сега и допалнително да не помагаме на заинтересованите от нейното повдигане ,писна ми от тъпи маниполации!!! Нека гледаме конструктивно на нещата , а че българина си е хитрец по природа това го знаят и в Танзания!
p.S това е лично мнение и не ангажирам никого с него
Благодаря, че има хора като znae6t, които пишат разумно. Хубаво е по-често да има мнения, които не са просто написани, з/о искат развитие по някоя позиция по която са си купили нещичко. Хубаво е КФН да направи нещо по случая. Радвам се, че все пак може човек, който е зает все пак да получи разумна картинка от състоянието на пазара, когато прочете мнението на хора като znae6t! Според мен поведението на пазара като цяло ще бъде по-добър след събитията от последната седмица-две. Все пак моля не забравяйте какво беше състоянието на борсата преди две-три години! За тези които не помнят да питат, за да разберат! ЕЛАНА опомнете се!!! срам ме е, че просто има хора които мислят само за спекула!
На знаещ - браво. Но нека да изискаме отговор от Елана, а защо не и от КФН на зададените от колегата въпроси. От КФН - опит за манипулация на пазара ли е писмото от БАЛИП.
За какви P/E-та ми говорят. Гледам в портфейла им Елтос - когато са го купували P/E-то на Елтос е било в хиляди и странно как са знаели, какво ще се случи в последствие.
Спарки е не най-точния пример, който може да бъде общовалиден за цялата ни борса. Знаеш много добре какво се случи там.
Интервюто на Апостолов не беше пунта мара, помислете сами, аз съм до тук.
Коментар
Anton Chigurh
За какво да пише, като има тъпанари, които го обиждат.
Коментар