ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ПРИЧИНА ЗА ПАНИКА.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от Jay GouldКак смятате, брокерите ще са засипани ли утре с ордери за продажби?
Ще си имаме ли и ние като белите хора "Черен Понеделник" или неха ха ха
Приличате на стресиран от Баба Меца кошер
Събирате се на групички, жужите, преплитате антенки, пърхате с крилца, някой точат жило сърдити, а други са се скатали по ъглите
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от Jay GouldКак смятате, брокерите ще са засипани ли утре с ордери за продажби?
Ще си имаме ли и ние като белите хора "Черен Понеделник" или неха ха ха
Приличате на стресиран от Баба Меца кошер
Събирате се на групички, жужите, преплитате антенки, пърхате с крилца, някой точат жило сърдити, а други са се скатали по ъглите
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛевчеВсички са изпаднали в паника, ама се правят, че не са. С нетърпения очаквам да видя през какво ще стане през следващите дни на БФБ. Мдааааааааааа голям рев пада в тоя форум!
щом си толкоз убеден
Коментар
-
Как смятате, брокерите ще са засипани ли утре с ордери за продажби?
Ще си имаме ли и ние като белите хора "Черен Понеделник" или неhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от VSПървоначално изпратено от съни(тя)Така е, депозитната маса намалява спрямо миналата година - ясно се вижда от справките на БНБ.
Моля те покажи кои точно цифри имаш предвид.
П.С. Ти си опитен играч и не бива да се паникьосваш от някаква корекция.))Пропуснала съм да посоча, че става въпрос за Темпа на нарастване на депозитите, а не на абсолютната им стойност.
Имах предвид, че ръстът им намалява(и то чувствително, спрямо миналата година, както и като очаквания за следващите 2) на фона на растящия по кредитите.
Съответно, посочих и реакцията от страна на банки, включително тази да предлагат кредити на клиентите си с цел инвестиция в техен фонд.
П.П....макар и недотам опитен играч, не се паникьосвам лесно, така че не знам кое ти е дало повод да си го мислиш)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от BankOfLameНа всички които са изтръпнали и продължават да пишат и четат темата за паниката в БФБ искам да кажа следното
Ако преди три месеца бяхте вложили 1000 лв. в акции на Вамо сега щяхте да имате 200 лв. Ако бяхте си купили бира за 1000 лв. сега щяхте да сте изпили 1333 бири и щяхте да имате 266 лв. от връщане на амбалажа. Следователно инвестирайте в бира
Ако имаше повече бири можехме да спретнем бирен индекс- BEER
ти изобщо не схвана риториката на този анекдот, здраве да евъзможно е. Получих с инвестора около 20% доходност на Ломско за 3м като ти видях поста ...
или 1000 лв. стават 1200 лв. / 1333 бут. = 90 ст. за биричка с амбалажа/около 20 ст. на бутилка/ или 70 ст за бутилка.
Та мисълта ми протече явно погрешно в тази посока
Абе сега като гледам ми се струва нещо много странно за Ломско
P/E: 13.18
P/S: 1.60
P/B: 142.67
Грешка на инвестора ли е. Щото едно нормално производствено предприятие от подобен вид при горните коефициенти не може да има такова бук валю.
Баланс в Инвестор.БГ
Баланс от сайта на БФБ
явно от Инвестор.БГ не си правят труда да попълват всички полета а и не смятат много точно
Дайте да помолим Инвестор да са по коректни за да рачитаме на сайта
Коментар
-
Нормално е да има колебания на борсата, разнопосочни движения, смяна на настроения - бичи, мечовски, вълчи, заювски... За мен най-правилно поведение е едно - купувай само най-секси акциите и да не ти пука кой какво пише за борсата и какви колебания има. Мани ги и индексите - гледай си своят индекс.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от BankOfLameНа всички които са изтръпнали и продължават да пишат и четат темата за паниката в БФБ искам да кажа следното
Ако преди три месеца бяхте вложили 1000 лв. в акции на Вамо сега щяхте да имате 200 лв. Ако бяхте си купили бира за 1000 лв. сега щяхте да сте изпили 1333 бири и щяхте да имате 266 лв. от връщане на амбалажа. Следователно инвестирайте в бира
Ако имаше повече бири можехме да спретнем бирен индекс- BEER
ти изобщо не схвана риториката на този анекдот, здраве да е--
Коментар
Коментар