IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="AfterDark"][/quo

в този кадър ми се струва ,че колегата е пострадал при пожара в понеделник.и му правят аутопсия

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Каква паника бе Импе? Биковете ще мачкат зайци като Ливърпул Бешикташ.
      Не зайци - мечки, мечки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Azis
        Korekciata na korekciata mai svurshi a ? Pozdraviavam vsichki NE-panikiori, koito ne se podadoha na panikata i shte si ostanat zavinagi s nai skupite akcii na sveta
        Мирси Хазисе.Да ти съ връщъ.Айди испей нещу?"Как боли"?Как боли маму чи ни си купих акций.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Мога да пиша и на кирилица, но май не искам.Ника си човек може да избере по много причини, но не ми се обяснява.По принцип не пиша по форумите, на сте ми много смешни всичките и не издържах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Azis
            Pozdraviavam vsichki NE-panikiori, koito ne se podadoha na panikata i shte si ostanat zavinagi s nai skupite akcii na sveta
            Мерси за поздрава

Като гледам какъв ти е никнеймът, май е излишно да те подканям да пишеш на кирилица. Чакай си апокалипсиса и остани със здраве!
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Korekciata na korekciata mai svurshi a ? Pozdraviavam vsichki NE-panikiori, koito ne se podadoha na panikata i shte si ostanat zavinagi s nai skupite akcii na sveta

Коментар

• Eдин поздрав за всички паникьори с песента ,,Всички /котировки/ в зелено,,

http://www.vbox7.com/play:c98d4116
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от metalist
                    лелеееее
                    не ми се мисли какжо се е случило с човека заснел тоя кадър....
                    Абе затова ли изчезна Прасчо?
                    Да!!! остана само фотоапарата ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от metalist
                      лелеееее
                      Абе затова ли изчезна Прасчо?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Tova e samo nachaloto .................

Коментар

• лелеееее

Коментар

• Напред на нож, а ехото отговаряло по пет на нож.........;-))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                              [/img]
                              Ей затова не ги харесвам шпаньолите.Как се гаврят с благородните животни
                              Life won't wait for you.

Коментар

• [/img]

Коментар

Working...
                                X