IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• малко реализъм в действие:

Първоначално изпратено от Grigorius
    Първоначално изпратено от inokentii
    абе какви са тези сметки за П/Е 42 дето се смята, че ще ти оправят стените на трисатен апартамент на шпакловка и замазка дето е само за 1100 лева. Хиляда и сто лева.

Вие сте пили смазка бе. извикай един майстор и му кажи, че ще ти оправи стените за 1100 лева с материалите и ще се потресе!

и какви са тези цеи 1200 евро усреднена цена за Стрелбище дето е пълно с панелки. Новото строителство там вече е над 1400 евро на квадрат.

И друго. Плащате ново строителство и за квадрат общи площи, ама наема се плаща на видимата част на апартамента и ако са ви много общите площи, то наема яко надолу.

Ха ха ха, то разбирам, че се е гледала обективност и резултати отдолу, ама 1100 лева да ти оправят стените на тристаен нов и то с включени материали е леко казано смешно.

Мен още ме боли колко ми взеха и то преди години.
    ами опитвам се да бъда обективен все пак. аи е възможно, ако тичаш много, верно разходите за оправяне да са малки. а за тези 1100 лева верно може да съм прекалил минимизарането.

идеята беше друга. да се види, че П/Е на апатамент в общия случай може и да е 42.
    И това да се сравни с истинското П/Е на БГ40 от 43 и П/Е Софикс 30 и БГТР30 35

това беше идеята. И също да се покаже как възвръщаемостта от инвестицията не зависи от П/Е-то

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
      Мит, корекцията е шанс за добрия инвеститор. И аз не разбирам защо се плашат.

Бих искал да цитирам от друга тема изказването на Вл. Панев - един от най-големите специалисти на нашия пазар. Вие преценете сами смисъла на думите му:

Владимир Панев, Статус Капитал

Налице е дисбаланс между търсенето и предлагането

"Дали е надценен българският пазар, може да се опреде ли както от съотношения та на акциите, търгувани на него, така и от движенията на борси, сходни с нашата. Финансовите проблеми на запад от нас дадоха отражение на всички пазари в региона включително Румъния и прибалтийските държави, които са на етап от развитието си, сходен с положението у нас. В момента цените, на които се търгуват повечето български акции, са далеч над тези в посочени те страни. Причината според мен е все още съществуващият дисбаланс между търсенето и предлагането на акции. Той може да бъде изместен по посока на продажбите, най-вече при листване на борсата на големи държавни компании. Иначе макроикономическите условия засега гово рят в полза на корекция, но дори и такава да няма в скоро време, накрая “ще дойде горският и ще си прибере вересиите”. Или по-точно казано, пазарът може да е нелогичен за по-дълго време, но в крайна сметка се намества на справедливите нива. Въпросът е кога ще стане това и кой ще е останал с губещите карти в ръкава. "
      ''компетентно'' изказване,на ''голям'' специалист,с ''железни'' доводи.На предната корекция в този форум се подвизаваше подобен досадник като теб,nika му беше Fakts...,VS ,не се занимавай с глупости...

Коментар

• Защо ли си мисля ) , че разпродажбите са породени от 100% Кеш ) за всички участници за Енемона )
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Мит, корекцията е шанс за добрия инвеститор. И аз не разбирам защо се плашат.

Бих искал да цитирам от друга тема изказването на Вл. Панев - един от най-големите специалисти на нашия пазар. Вие преценете сами смисъла на думите му:

Владимир Панев, Статус Капитал

Налице е дисбаланс между търсенето и предлагането

"Дали е надценен българският пазар, може да се опреде ли както от съотношения та на акциите, търгувани на него, така и от движенията на борси, сходни с нашата. Финансовите проблеми на запад от нас дадоха отражение на всички пазари в региона включително Румъния и прибалтийските държави, които са на етап от развитието си, сходен с положението у нас. В момента цените, на които се търгуват повечето български акции, са далеч над тези в посочени те страни. Причината според мен е все още съществуващият дисбаланс между търсенето и предлагането на акции. Той може да бъде изместен по посока на продажбите, най-вече при листване на борсата на големи държавни компании. Иначе макроикономическите условия засега гово рят в полза на корекция, но дори и такава да няма в скоро време, накрая “ще дойде горският и ще си прибере вересиите”. Или по-точно казано, пазарът може да е нелогичен за по-дълго време, но в крайна сметка се намества на справедливите нива. Въпросът е кога ще стане това и кой ще е останал с губещите карти в ръкава. "

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън
            Първоначално изпратено от VS
            Чичко Уорън, впечатлен съм от нивото на аргументите ти!

Приятна корекция и на тебе.
            Пич корекцията свърши - ходи си тегли един куршум и се кротни
            Свършила другият път, още вчера споменах, че нещо не съм убеден, че е свършила корекцията. Ама не виждам, що толкова страшна тая корекция я пишете.

Коментар

Чичко Уорън, впечатлен съм от нивото на аргументите ти!

Пич корекцията свърши - ходи си тегли един куршум и се кротни

Коментар

• Чичко Уорън, впечатлен съм от нивото на аргументите ти!

Коментар

Чичко Уорън - точно ти с твоите безумни писания да пишеш за тъпота??

Но ако имаш критики към неумението на БФБ да си сметнат П/Е-то - що не им звъннеш?

Защото и аз мисля, че си правят голяма антиреклама - кой чужд инвеститор би инвестирал на пазар, където индексът е с П/Е от 183.88 !?!?
                  Горкия недоебан манипулатор ... за такива слабоумници като теб трябва да има ban по IP.

Коментар

• Азис, недей да ги паникьосваш допълнително Че цените виж как остават надолу.

Я по-добре изпей някоя песен.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                      To na nego tova mu e celta. Ne samo e prost, no i zloben.

Predlagam da sprem da pishem tuk prosto, zastoto panika veche nqma!!!
                      Niama panika da , ima isteria.No oshte mai nishto ne ste vidiali

Коментар

Краси, теб дружества с голяма или малка капитализация те кефят? Дай два-три примера.
                        холдинга път.

Коментар

• Чичко Уорън - точно ти с твоите безумни писания да пишеш за тъпота??

Но ако имаш критики към неумението на БФБ да си сметнат П/Е-то - що не им звъннеш?

Защото и аз мисля, че си правят голяма антиреклама - кой чужд инвеститор би инвестирал на пазар, където индексът е с П/Е от 183.88 !?!?

Коментар

• Абе ти откъде знаеш колко е реалната им печалба, колко показват и тн? Аз ще ти кажа-отникъде.Усещам страах, много страах в малките жалки кобосчета, че ще загубят и цървулите си ))

Коментар

• To na nego tova mu e celta. Ne samo e prost, no i zloben.

Predlagam da sprem da pishem tuk prosto, zastoto panika veche nqma!!!

Коментар

• Не се ли усещате, че покрай глупостите на VS пак държим тая тъпа тема най-отгоре
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X