If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Facts, наистина ли си вярваш винаги)) или трябва да се има предвид и някакво намигане
С тия репа, съвсем се отнесохте - "гърмели"-к'во занчи туй?!
Ако все пак, не успееш да покриеш нещо има кой да се погрижи, нали.
Репа ще има, както и марджин си има по борсите, та к'во точно...казваш?
Досега винаги съм си мислил, че пазарът има 2 посоки, но никога не е късно човек да научи нещо ново. Явно 3-тата посока е... пожелателната... Онази която на много хора им се иска да е и онази която никога не се случва именно поради тази причина. Няма как да стане щото огромното мнозинство от вас са се хванали за акциите си като за сламка и не щат да ги пускат...
Не виждате ли че вече никой няма кеш и не купува, затова обемите са толкова малки. Ами хвърляйте по едно око и на междубанковия паричен пазар! Купуват само "храбрите" защитници на някои позиции и то само по инерция! Колкото по-силно е насрещното течение толкова по-силно сте гепили тази сламка... Само че другата седмица репата на най-лакомите от вас ще започнат да гърмят и ще повлекат и останалите!
гледай колко интересно значи. нищо никаква антена на мобилен оператор, а какви поражения нанася
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Facts
Първоначално изпратено от polki
Predpolagam znaete, 4e pazara ima 3 posoki
Досега винаги съм си мислил, че пазарът има 2 посоки, но никога не е късно човек да научи нещо ново. Явно 3-тата посока е... пожелателната... Онази която на много хора им се иска да е и онази която никога не се случва именно поради тази причина. Няма как да стане щото огромното мнозинство от вас са се хванали за акциите си като за сламка и не щат да ги пускат...
Не виждате ли че вече никой няма кеш и не купува, затова обемите са толкова малки. Ами хвърляйте по едно око и на междубанковия паричен пазар! Купуват само "храбрите" защитници на някои позиции и то само по инерция! Колкото по-силно е насрещното течение толкова по-силно сте гепили тази сламка... Само че другата седмица репата на най-лакомите от вас ще започнат да гърмят и ще повлекат и останалите!
Facts, za repata na pove4eto praznoglavci tuk si absolutno prav!
mnogo jalko za tqh!!!
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Kalo
Абе хора, де с тия отрицателни трендове - дългосрочния тренд последните 7 години на световните борси е положителен, не е имало отрицателен тренд от 2000 година. Вие тука загубихте по 10ина процента от портфеилите си и ми заговорихте за отрицателни трендове. Кви отрицателни трендове като световната икономика е в процес на засилен разтеж, българската дважди по-засилен .
v slu4aq s BULGARISTAN neshtata stoqt po drug na4in!
tuk si imashe 4ista proba MANIPULACIA na visoko nivo, koeto KAKTO VINAGI shte ostane BEZNAKAZANO!
No..... v Bulgaria e TAKA!!! o, izvinete za blagata duma.... V BULGARISTAN!!!
na4aloto na diviq orient ...
samo deto i v nai-orientalskata strana ima pove4e 4est i dostoinstvo, ot kolkoto v BULGARISTAN, KFN, ELANA, BALIP i vsi4ki ostanali prozvodni izmamnici!
Добре е че си вяврате нали знаете обаче вярата не умира последна, последен умира Джеки Чан....
А ми е много весело някой който не може да си кирилизира уиндоуса да пише във форум за инвеститори. Добре че мечките ще схрускат мършата на борсата......
Абе хора, де с тия отрицателни трендове - дългосрочния тренд последните 7 години на световните борси е положителен, не е имало отрицателен тренд от 2000 година. Вие тука загубихте по 10ина процента от портфеилите си и ми заговорихте за отрицателни трендове. Кви отрицателни трендове като световната икономика е в процес на засилен разтеж, българската дважди по-засилен .
Господа, нещо не сте отстреляли всички мечки още има дето се разхождат, казах ви не прибързвайте.
Не приемайте това като злобна забележка а си направете изводите че не всичко дето лети се яде.
Предполагам имате план и за по-дългосрочен понижителен тренд.....
G-n Bouns , me4ki se razhojdat samo v niakoi bolni mozaci.
Ne priemai tova kato niakoia zlobna zabelejka.
Predpolagam znaete, 4e pazara ima 3 posoki i kogato trenda ne e polojitelen , tova ne ozna4ava avtomati4no , 4e e otricatelen, nali ?
Господа, нещо не сте отстреляли всички мечки още има дето се разхождат, казах ви не прибързвайте.
Не приемайте това като злобна забележка а си направете изводите че не всичко дето лети се яде.
Предполагам имате план и за по-дългосрочен понижителен тренд.....
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от North
Уважаеми Boby75, най-учтиво Ви моля да не използвате спрямо мен кратките си саркастични литературни форми
но пък ви давам възможност да изявите вашите кратки такива.
Големите институционални инвеститори показаха, че не подкрепят по-нататъшно задълбочаване на корекцията, и това обърна движението на пазара в посока нагоре, обясни ситуацията Иван Овчаров, брокер в инвестиционния посредник "Елана трейдинг".
Според Иван Овчаров спадът от последните дни може да се нарече здравословен, но по-нататък през седмицата очаква позитивните настроения да преобладават, без да има някакви сериозни скокове.
Уважаеми Boby75, най-учтиво Ви моля да не използвате спрямо мен кратките си саркастични литературни форми, както и, ако е по силите Ви, да ми простите малкия брой постове, с който се явявам пред височайшата Ви особа.
А иначе по същество: нищо не пророкувам. Позволих си малозначителната констатация, до която достигнах в резултат на (само)наблюдение, че предпочитаме да преувеличаваме значението на добрите новини, и да игнорираме не дотам добрите. Референция: многократното споменаване на движението на американските индекси от вчера, в контраст с липсата на подобно позоваване днес. Надявам се, че бях достатъчно ясен за Вас г-н Boby75
kakto i da e posokata spored men ot v4era e na4ertana i amerikanskite indeksi nqmat po4ti nikakvo zna4enie za sledva6tite sedmici trenda si e qasen , samo na gore .vajnoto e 4e borsata se otarsi ot straha ot babonite i ve4e na vsi4ki e qasno 4e sofix i bg40 ne sa nadceneni, vsi4ki 6te sme 6tastlivi dori i vie ot E.ana
Коментар