IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Nick Leesоn
    Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.
    Онези на които им свършиха стинките сънуват почивка и ваканция, само че няма кой да им я даде.
    Фактов, аз за мачове говоря, ти къде се отплесна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
      Първоначално изпратено от Parmy
      Пореден скучен футболен ден. Като изключим няколко включвания по левия фланг на N6 Първан Финансов и две три пропуснати възможности за гол на N32 Капманов играта се водеше в центъра на терена. Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.
      Играчите май не са получавали премии и заплати и не са мотивирани...
      Задължение на треньора е да ги мотивира с обещания за добри премии при спечелване на Шампионската лига
      Няма да е лошо и спонсорите да развържат малко кесиите

Коментар

Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.
        Онези на които им свършиха стинките сънуват почивка и ваканция, само че няма кой да им я даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Parmy
          Пореден скучен футболен ден. Като изключим няколко включвания по левия фланг на N6 Първан Финансов и две три пропуснати възможности за гол на N32 Капманов играта се водеше в центъра на терена. Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.
          Задължение на треньора е да ги мотивира с обещания за добри премии при спечелване на Шампионската лига

Коментар

Пореден скучен футболен ден. Като изключим няколко включвания по левия фланг на N6 Първан Финансов играта се водеше в центъра на терена. Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.

Коментар

• Пореден скучен футболен ден. Като изключим няколко включвания по левия фланг на N6 Първан Финансов и две три пропуснати възможности за гол на N32 Капманов играта се водеше в центъра на терена. Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.

Коментар

• Паника на БФБ

Първоначално изпратено от Facts
                [Човек да им се чуди на акъла на тези глупави банки... Вместо да купуват акции на борсата взели да дават заеми при тези мижави лихви?
                Много лаишко изказване, пич. Като ще провокираш хората, поне се старай да си малко по-убедителен.....

Коментар

Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                  Абе Факт, какво само повтаряш: кредити, кредити....И аз имам едно кредитче, само, че то е за 15 години...
                  Може и да се "оправи" за след някоя друга година... Само че... защо си мислиш че "оправянето" на тренда ще е по-голямо от лихвата с която те "оправя" банката?... Човек да им се чуди на акъла на тези глупави банки... Вместо да купуват акции на борсата взели да дават заеми при тези мижави лихви?
                  Да бе и аз се чудя, много прости тези банки...
                  Верно си голям палячо, скоро ще направиш 2000 мнения= 2000 простотии.Евала, няма кой да те бие по точки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                    Абе Факт, какво само повтаряш: кредити, кредити....И аз имам едно кредитче, само, че то е за 15 години...
                    Може и да се "оправи" за след някоя друга година... Само че... защо си мислиш че "оправянето" на тренда ще е по-голямо от лихвата с която те "оправя" банката?... Човек да им се чуди на акъла на тези глупави банки... Вместо да купуват акции на борсата взели да дават заеми при тези мижави лихви?

Коментар

• абе FACTS какво стана с онази история дето инвестора ти шпионирал ПЦ-то ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                        Facts, съвсем приятелски те каня на обяд.Загрижена съм, че си останал само на въздух и ...Паника и съвсем ще вампирясаш))
                        Сакън Съни, недей!!! Ще вземе нещо да те уручаса и теб, пък си ценна за общността!!! Все пак много благороден жест, поздравления!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                          Facts, съвсем приятелски те каня на обяд.Загрижена съм, че си останал само на въздух и ...Паника и съвсем ще вампирясаш))
                          А аз му предлагам 100 лв. за лекарства. Много е болен човека

Коментар

• Facts, съвсем приятелски те каня на обяд.Загрижена съм, че си останал само на въздух и ...Паника и съвсем ще вампирясаш))

Коментар

• dali sofix nqma da pozelenee o6te dnes ?

Коментар

Първоначално изпратено от dnb
                                Първоначално изпратено от Facts
                                Тази година Декември месец /особено втората половина/ ще е под знака на свирепа ликвидна криза... по света и у нас. Това ще удари всички фондовите борси. Ако някой има кредити и репа за погасяване до края на годината, не трябва да чака последния влак. Навалицата ще е голяма и тълпата ще мачка наред и безогледно!
                                и всички ще умрем
                                Всички които сте с кредити, ще сте ни живи ни умрели... Ще сте като зомбита по улиците!
                                Абе Факт, какво само повтаряш: кредити, кредити....И аз имам едно кредитче, само, че то е за 15 години, пък се си мисля, че тренда ще се оправи до 10 години, ко толкова мога и да чакам, пък тъй като имам достатъчно други доходи спокойно мога да си внасям месечните вноски.

Коментар

Working...
                                X