Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от ParmyПървоначално изпратено от Nick LeesоnПореден скучен футболен ден. Като изключим няколко включвания по левия фланг на N6 Първан Финансов и две три пропуснати възможности за гол на N32 Капманов играта се водеше в центъра на терена. Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ParmyПървоначално изпратено от Nick LeesоnПореден скучен футболен ден. Като изключим няколко включвания по левия фланг на N6 Първан Финансов и две три пропуснати възможности за гол на N32 Капманов играта се водеше в центъра на терена. Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПореден скучен футболен ден. Като изключим няколко включвания по левия фланг на N6 Първан Финансов играта се водеше в центъра на терена. Преобладава мнението, че играчите са твърде уморени и се нуждаят от зимна ваканция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаАбе Факт, какво само повтаряш: кредити, кредити....И аз имам едно кредитче, само, че то е за 15 години...
Верно си голям палячо, скоро ще направиш 2000 мнения= 2000 простотии.Евала, няма кой да те бие по точки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаАбе Факт, какво само повтаряш: кредити, кредити....И аз имам едно кредитче, само, че то е за 15 години...
Коментар
-
Bobi75
абе FACTS какво стана с онази история дето инвестора ти шпионирал ПЦ-то ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от FactsТази година Декември месец /особено втората половина/ ще е под знака на свирепа ликвидна криза... по света и у нас. Това ще удари всички фондовите борси. Ако някой има кредити и репа за погасяване до края на годината, не трябва да чака последния влак. Навалицата ще е голяма и тълпата ще мачка наред и безогледно!ко толкова мога и да чакам, пък тъй като имам достатъчно други доходи спокойно мога да си внасям месечните вноски.
Коментар
Коментар